Pankráció III.
2013. július 25. 16:00
Régen, amíg jókat csináltak, én szerettem a szerelmi szálakat. Persze már akkor is tartottam magam ahhoz az elvhez, hogyha pankráció, akkor tényleg legyen az! De úgy gondoltam, hogy mivel sztorik alapján működnek, miért is ne lehetne beleszőni egy-két szokatlanabb dolgot is, ha ez nem rontja el az összhatást, akkor még hasznukra is válhat. Amióta PG van, azóta nem tudtak színvonalasabb love-storykat gyártani, lásd pl. AJ pasifaló karakterét... szóval felőlem gyárthatnak ilyeneket is, csak akkor értelmes és szórakoztató módon tegyék, ne pg-stílusban.
2013. július 25. 16:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szerintem undorító, ha egy nő kivan gyúrva. Akármennyi munka is van benne, akkor is, ez nem nőies...Eltűnik a mellük, a fenekük és szerintem egyáltalán nem szép az izmos női láb.
Persze ez csak az én szerény magánvéleményem, de én tuti nem lennék olyan hülye, hogy elmenjek testépítőnek. Nem ehetnék csokit...
Eve, Eve, Eve...
Eve, Eve, Eve...
2013. július 25. 16:56
Kaitlyn-t én sosem tartottam olyan nőiesnek, és nekem semmi bajom a testépítőkkel, mert én általában senki felett sem ítélkezem, az ő döntése, az ő élete, ergo az ő hibája is... mondjuk ezt már nem tartom ízlésesnek, de ha neki ez a jó, akkor nekünk ne fájjon. Amúgy sem kedvence egyikünknek sem, ahogy levettem a hozzászólásokból.
Tényleg, mi van Aksana-val? Lehet látni?
2013. július 25. 17:06
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.25. 16:56)
Kaitlyn-t én sosem tartottam olyan nőiesnek, és nekem semmi bajom a testépítőkkel, mert én általában senki felett sem ítélkezem, az ő döntése, az ő élete, ergo az ő hibája is... mondjuk ezt már nem tartom ízlésesnek, de ha neki ez a jó, akkor nekünk ne fájjon. Amúgy sem kedvence egyikünknek sem, ahogy levettem a hozzászólásokból.

A Bellákat többet látom,mint Aksana-t.
2013. július 25. 17:51
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.25. 17:43)
De tényleg, Aksana-val mi van? Szerepel egyáltalán Raw-on?
Akadtak azért meccsei így a nyáron is de ezek számát igencsak csekélynek mondanám ráadásul olyan ahol győzött volna szerintem egy se volt.
2013. július 25. 18:30
Idézet (riri17 @ 2013.07.25. 18:23)
Annyira unatkozom, hogy online patkányom van.

Online patkányod van?
Mindjárt sírni fogok.Tudom,hogy nem a pankrációhoz tartozik,de... inkább leírom a bánatomat.Hogy miért fogok sírni?Vége lesz a Big Time Rush sorozatnak,ma fogják Amerikába leadni az utolsó részt,valamelyik nap biztos bőgve fogom nézni a YouTube-on.Nektek gondolom semmit nem jelent ez a 4 fiú banda,de nekem igen... ők inspirálnak.És tegnap a #BTRMemories trend volt
2013. július 25. 18:43
|
|
Messi1010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 1 Azonosító: 176252 offline
|
Az előbbiekhez, Aksana-nak talán 2 meccse volt ebben az évben, de azon is kikapott...
Egyébként Sin Cara végre győzött igaz, hogy Drew McIntyre ellen de az most mellékes
Egyébként Sin Cara végre győzött igaz, hogy Drew McIntyre ellen de az most mellékes
2013. július 25. 18:45
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.07.25. 18:23)
Annyira unatkozom, hogy online patkányom van.

A bajnokok.
1 felhasználónak tetszik:
Tündiii
2013. július 25. 18:45
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2013.07.25. 18:30)
Online patkányod van?
Mindjárt sírni fogok.Tudom,hogy nem a pankrációhoz tartozik,de... inkább leírom a bánatomat.Hogy miért fogok sírni?Vége lesz a Big Time Rush sorozatnak,ma fogják Amerikába leadni az utolsó részt,valamelyik nap biztos bőgve fogom nézni a YouTube-on.Nektek gondolom semmit nem jelent ez a 4 fiú banda,de nekem igen... ők inspirálnak.És tegnap a #BTRMemories trend volt
Kérsz linket.?
Sajnálom. :// Én akkor bőgtem, amikor vége lett a Jersey Shore-nak...Tudom, szart sem érő sorozat volt, de én imádtam...
1 felhasználónak tetszik:
Tündiii
2013. július 25. 18:48
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (Messi1010 @ 2013.07.25. 18:43)
Az előbbiekhez, Aksana-nak talán 2 meccse volt ebben az évben, de azon is kikapott...
Eddig Sin Carát sem lehetett látni, szóval az öcsém örülni fog neki hogy itt van.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.