|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Lehet, hogy én leszek (vagyis vagyok) Isten utolója, de akkor is írnom kell. Nem fogom sokáig húzni a dolgot, mert elegem van az utóbbi időszakból (nem az itteni dolgok miatt, de ahogy láttam, mindenkinek volt/van valami gondja és az itteni hangulat aztán nem javít ezen semmit, de hagyjuk, mert nem akarok okoskodni). Szóval, abban saint-nek van igaza, hogy az ilyen fóumokkal a baj, hogy személyessé válnak, de ha egyszer barátok vagyunk, akkor ez elkerülhetetlen. Gondolom nem kell ecsetelnem, amit már előttem több ezren elmondtak, hogy az én véleményem is az, hogy ez a nyár már rohadtul nem olyan mint a tavalyi, és csak hogy mégtovább húzzam, a büdös életben nem lesz olyan nyarunk. Lehet, hogy lesz jobb vagy rosszabb, de az egyetlen nyár volt, a 2012-es, és már túl vagyunk rajta. Nagyon fájdalmas, de elmúlt. Nem fogok hazudni, és tudom jól, hogy ezt ti is láttátok, szóval nem kell hülyének nézzük egymást, de én nem voltam altív tag sem nyáron, sem előtte és az az utáni időszakban sem. Ez bonyolult, és kereshetnék rá mentséget, de ez mellékes, és sokszor láttam, hogy elvoltatok nélkülem (topikparty, egy-egy nyái beszélgetés, amikor szerény személyem kivételével mindenki jelen volt) is, és nem ez esett rosszul, hanem, hogy nem lehettem veletek ilyen-olyan dolgok miatt, amikről nem ti tehettek, és higgyétek el a mostani kommenteket olvasgatva, hogy én is értem a célzást. Soha nem éreztem igazán magaménak a csapatot, de ti befogadtatok akkor is, amikor kételkedtem, és ezért tényleg hálás vagyok. Emlékszem a vitára, amit még ketten rendeztünk Zituval, és tudni akarjátok az igazat? Azt hittem, hogy az után többet be nem fogtok ide engedni, és szóba nem álltok velem, és most itt vagyok.
Igaz barátaim voltatok, a változást hagyjuk, mert így is a sírógörcs kerülget (mellékes téma) de most ki a szrt érdekel, hogy mit változtunk. Öregebbek lettünk, bölcsebbek, vannak amik változtak, és maradtak ugyanolyan tulajonságaink is, de ugyanazok a barátok vagyuk. Legalább is ha teszünk érte, akkor azok maradunk.
Nem tudom mi lesz velünk, eddig nem igazán haladtunk egyről a kettőre, de még semmi nincs veszve, hisz Róma sem egy nap alatt épült. Van még bő másfél hónapunk, és higgyétek el, nagyon gyorsan el fog telni. Rajtunk áll, hogy mi lesz.
Nem tudom, hogy mennyit leszek, amikor tudok jövök, de most túl sok minden történt, ezt nézzétek el nekem.
0 felhasználónak tetszik: