Na én mentem, lehet hogy este felé leszek. Holnap csak délután vagy este leszek mert délelőtt megyünk a Napfény Aquapilisba anyukámmal. Ma ha nem jönnék fel akkor a Twitter-en megtaláltok mint mindig.
Sziasztok és a WWE Legyen veletek!
Pankráció III.
2013. július 08. 19:50
Idézet (riri17 @ 2013.07.08. 19:46)
Csak egy kicsit.
Nem annyira szembetűnő, de én kiszúrtam. 
Na akkor kell a szemüvegem és én is szemügyre veszem
2013. július 08. 21:23
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.07.08. 19:13)
Úgy néz ki, mint egy elmebeteg, olyan fejeket vág, hogy 10 perces röghőgörcsöt kapok, és mellékesen egy kicsit kancsal is.
De akkoris imádom őt.
Persze, még mindig Cody a number one, hiába szarják le ennyire, de akkoris, már elég régóta ő a főkedvencem, szóval kitartok mellette.
De most épp a Matt (jobban szeretem így hívni
) korszakomban élek. ^^ Magyarul: itt nyáladzok a képernyő előtt, a meccseit és a képeit bámulva...mily' meglepő ez tőlem. :') minden másnap ezt csinálom. -.-

De most épp a Matt (jobban szeretem így hívni

Nem gáz,hogy kancsal egy kicsit épp ettől olyan cuki
2013. július 08. 21:49
Figyeljetek... én nem tudom, hogy mi van. Tisztában vagyok vele, hogy mindig én vagyok az, aki itt jön a tavaly nyárral, de nem tudom elviselni a változásokat... és bizony mi megváltoztunk. Van olyan, akivel innen tavaly szeptember óta nem beszéltem privátban, és úgy érzem, hogy itt a topikban is kerülgetjük egymást, holott mindig s megbeszéltünk mindent és mindenki nyitott mindenki felé. Én sosem akartam elidegenedni tőletek, de most olyan, mintha nem is ismernénk egymást, és ez engem bánt, mivel a tavaly nyaram csakis rólatok szólt, és olyan emlékeim vannak, amik kitörölhetetlenek, még akkor is, ha most éppen nem tudjuk, hogy hogy állunk egymással. Nem akarok megint lelkizni, mert úgy érzem, eleget rontottam már én itt a hangulatot, csak szeretném elmondani, hogy én nem ezt vártam. Úgy gondoltam, hogy ez a nyár jobb lesz, hogy teszünk érte, hogy ne hulljunk szét és ne veszítsük el a kapcsolatot. Hát mindegy is. Csak néha azért amikor sz@r napom van, arra gondolok, hogy régen csak ide kellett jönnöm, és ti mindig itt voltatok Big Johnny-val meg a sok baromsággal, és tartottátok bennem a lelket.
2013. július 08. 22:40
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.08. 21:49)
Figyeljetek... én nem tudom, hogy mi van. Tisztában vagyok vele, hogy mindig én vagyok az, aki itt jön a tavaly nyárral, de nem tudom elviselni a változásokat... és bizony mi megváltoztunk. Van olyan, akivel innen tavaly szeptember óta nem beszéltem privátban, és úgy érzem, hogy itt a topikban is kerülgetjük egymást, holott mindig s megbeszéltünk mindent és mindenki nyitott mindenki felé. Én sosem akartam elidegenedni tőletek, de most olyan, mintha nem is ismernénk egymást, és ez engem bánt, mivel a tavaly nyaram csakis rólatok szólt, és olyan emlékeim vannak, amik kitörölhetetlenek, még akkor is, ha most éppen nem tudjuk, hogy hogy állunk egymással. Nem akarok megint lelkizni, mert úgy érzem, eleget rontottam már én itt a hangulatot, csak szeretném elmondani, hogy én nem ezt vártam. Úgy gondoltam, hogy ez a nyár jobb lesz, hogy teszünk érte, hogy ne hulljunk szét és ne veszítsük el a kapcsolatot. Hát mindegy is. Csak néha azért amikor sz@r napom van, arra gondolok, hogy régen csak ide kellett jönnöm, és ti mindig itt voltatok Big Johnny-val meg a sok baromsággal, és tartottátok bennem a lelket.

Tavaly jó volt, de mindenki változik. Nekem sok minden változott de még fog is változni. Van olyan nap amikor mintha nem is ismernénk egymást de van amikor jól el vagyunk.
2013. július 08. 22:44
Shawn Michaels
& Bret Hart
Shawn Michaels
, Jerry Lawler és Bert Hart
Triple H és Stephanie McMahon
Billy Gunn és Road Dogg
Damien Sandow kép a végére és ezt csak Tündének
Shawn Michaels
Triple H és Stephanie McMahon
Billy Gunn és Road Dogg
2013. július 08. 23:02
Corey Graves
Lehet nyálat csorgatni a rajongóinak
Lehet nyálat csorgatni a rajongóinak
2013. július 08. 23:05
haha!
talán újra lesz értelme néznem a RAW-t ezek nee ezek úgy néznek ki mint a pankrátorok!!! nee mi folyik itt ezek ezek pankrátorok nee nee ez hihetetlen szakálasok és és nem fénylik a testük a 20 kiló fényező lakktól bazz és gonosz redneck karakterek nee ezek PANKRÁTOROK!! ezek nee végre lehet hogy lesznek PANKRÁTOROK a WWE-ben az új generációsok között??
talán újra lesz értelme néznem a RAW-t ezek nee ezek úgy néznek ki mint a pankrátorok!!! nee mi folyik itt ezek ezek pankrátorok nee nee ez hihetetlen szakálasok és és nem fénylik a testük a 20 kiló fényező lakktól bazz és gonosz redneck karakterek nee ezek PANKRÁTOROK!! ezek nee végre lehet hogy lesznek PANKRÁTOROK a WWE-ben az új generációsok között??
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. július 08. 23:19
Idézet (saint7 @ 2013.07.08. 23:05)
haha!
talán újra lesz értelme néznem a RAW-t ezek nee ezek úgy néznek ki mint a pankrátorok!!! nee mi folyik itt ezek ezek pankrátorok nee nee ez hihetetlen szakálasok és és nem fénylik a testük a 20 kiló fényező lakktól bazz és gonosz redneck karakterek nee ezek PANKRÁTOROK!! ezek végre lehet hogy lesznek PANKRÁTOROK a WWE-ben??
talán újra lesz értelme néznem a RAW-t ezek nee ezek úgy néznek ki mint a pankrátorok!!! nee mi folyik itt ezek ezek pankrátorok nee nee ez hihetetlen szakálasok és és nem fénylik a testük a 20 kiló fényező lakktól bazz és gonosz redneck karakterek nee ezek PANKRÁTOROK!! ezek végre lehet hogy lesznek PANKRÁTOROK a WWE-ben??
Reméljük nem cseszi el karakterüket a WWE
2013. július 09. 14:24
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Szóval én már tegnap beszélgettem Zituval egy kicsit és én is elhatároztam, hogy írok valamit, bár lehet, hogy tök fölösleges, hiába koptatom az ujjaimat. Mindegy, legalább leírom azt, amit gondolok.
Na szóval, egyet kell értenem teljes mértékben Zituval, nagyon megváltozott minden. Régebben nagyon jó volt ez a topik, mindig csak hülyültünk és nem akartuk, hogy végetérjen egy-egy beszélgetés. Szerintem mindenki tudna egy olyan esetet mondani, amikor valaki azt írta, hogy "Bocsi, de nekem mennem kell." és mi meg mint a kis gyerekek kérleltük, hogy maradjon, mert annyira jó vele. Most meg mi van? "Jól van, szia!" Azért eközött a két dolog között óriási különbség van, sajnos...nem tudom, hogy mi változott annyira. Szerintem a túl sok veszekedés neméppen tett jót a topik légkörének, meg szerintem eléggé sok emberben maradt valamiféle nyom, azért is viszonyul úgy a másikhoz. És engem senki se próbáljon megetetni azzal, hogy már pedig ez nem igaz, mert még a végén elhiszem. Képzeljétek, vannak olyanok, akikkel rengeteget beszélgettem és hülyültem anno és ma már egy nyavalyás üzenetet se írunk egymásnak, sőt, még egy tweetet sem.
Klikkesedtünk és ez engem nagyon bánt. Vannak olyanok, akik élik a maguk is világát, jól elvannak és vannak olyanok, akik szeretnék még életben tartani a topikot és az bántja őket a legjobban, hogy minden próbálkozásuk hiábavaló. Miért? Miért hagyjátok, hogy a második csapatot egyre kevesebben erősítsük?
Régebben minden ezerszer jobb volt, mindig alig vártam, hogy géphez ülhessek és alig akartam felállni innen, egész időmet itt töltöttem. Most meg...ha eszembe jut, akkor benézek és ha van valami fontosabb dolog, akkor azt megosztom, ennyi és itt véget is ért a sztori.
Emlékeztek arra, amikor arról dumálgattunk, hogy ez a nyár sokkal jobb lesz. Én már alig vártam ezt a nyarat anno, de most már...ha tudtam volna anno, hogy ez lesz, akkor én nem is élem magam bele az egészbe, nem örülök annyira, mert csak egy bazi nagy pofont volt ez nekem.
És akkor már én is:
Na szóval, egyet kell értenem teljes mértékben Zituval, nagyon megváltozott minden. Régebben nagyon jó volt ez a topik, mindig csak hülyültünk és nem akartuk, hogy végetérjen egy-egy beszélgetés. Szerintem mindenki tudna egy olyan esetet mondani, amikor valaki azt írta, hogy "Bocsi, de nekem mennem kell." és mi meg mint a kis gyerekek kérleltük, hogy maradjon, mert annyira jó vele. Most meg mi van? "Jól van, szia!" Azért eközött a két dolog között óriási különbség van, sajnos...nem tudom, hogy mi változott annyira. Szerintem a túl sok veszekedés neméppen tett jót a topik légkörének, meg szerintem eléggé sok emberben maradt valamiféle nyom, azért is viszonyul úgy a másikhoz. És engem senki se próbáljon megetetni azzal, hogy már pedig ez nem igaz, mert még a végén elhiszem. Képzeljétek, vannak olyanok, akikkel rengeteget beszélgettem és hülyültem anno és ma már egy nyavalyás üzenetet se írunk egymásnak, sőt, még egy tweetet sem.
Klikkesedtünk és ez engem nagyon bánt. Vannak olyanok, akik élik a maguk is világát, jól elvannak és vannak olyanok, akik szeretnék még életben tartani a topikot és az bántja őket a legjobban, hogy minden próbálkozásuk hiábavaló. Miért? Miért hagyjátok, hogy a második csapatot egyre kevesebben erősítsük?
Régebben minden ezerszer jobb volt, mindig alig vártam, hogy géphez ülhessek és alig akartam felállni innen, egész időmet itt töltöttem. Most meg...ha eszembe jut, akkor benézek és ha van valami fontosabb dolog, akkor azt megosztom, ennyi és itt véget is ért a sztori.
Emlékeztek arra, amikor arról dumálgattunk, hogy ez a nyár sokkal jobb lesz. Én már alig vártam ezt a nyarat anno, de most már...ha tudtam volna anno, hogy ez lesz, akkor én nem is élem magam bele az egészbe, nem örülök annyira, mert csak egy bazi nagy pofont volt ez nekem.
És akkor már én is:
2013. július 09. 15:24

Valahogy én is ezt érzem mint te.Emlékszem arra a napra mikor először ide jöttem.Senkit sem ismertem,új voltam még,de ti befogadtatok.Úgy érzem,hogy egy kicsit megváltoztam.Régen,"de lehet,hogy most is,de nem annyira" csöndes voltam a suliba,most meg... egy-két fiút pofozgattam.Szép volt a tavalyi nyár,az eljegyzési parti,az esküvő,Big Johnny himnusza is... Hiányzik az a nyár.Örülnék annak,ha valamelyik nap este tartanánk topik party-t és akkor beszélgethetnénk mindenről,még a problémáinkról is.
Szeptembertől nekem minden megfog változni.Hogy miért?Új suli,fogalmam sincs,hogy mikor érek haza,hány házit kapok és csak hétvégén ülhetek a számítógéphez,fél vagy 1 órára csak.
Igen,hülye voltam akkor mikor összevesztem veletek,mai napig bánom és egy ici-picit úgy érzem,hogy 1-2 ember nem bocsátott meg *nem akarok újra összeveszni veletek,de ezt muszáj volt leírnom*,de tényleg.. megbántam
2013. július 09. 15:36
Idézet (KisRigo @ 2013.07.08. 22:44)

Utálom Damien-t,irritál ha meglátom ezt az embert
2013. július 09. 17:51
Na gyerekek!
Feleroszakoskodtam magam telorol, es epp ezert nem irok ekezetet.
na so! Vilagvege hangulat van. Mar megint. Ne idegeskedjetek, a nyarunk olyan lesz mint a tavalyi. Mindenki fent lesz ejjelente, nevetni fogunk, viccelodni, es hajnalokig maradunk. Kepeket rakunk ide ki, Party Hard-gifeket stb. Attol hogy erettebbek lettunk, nem feltetlenul kell komolyabbnak lennunk...most. mindenki felszabadult lesz, oke?
Sajnos igen, megvaltoztunk. Lelkileg is. Na es? Visszavalthatunk a regi, tavalyi viselkedesunkre, es elfelejtunk mindent. Vagyis megprobaljuk. Jo? Nem akarok vilagvege hangulatu topikba bejonni. Kerlek titeket, gondoljatok at, rendben?
Szeretnem ha minden rendbe jonne. Szeretnem a 2012-es Summert.es meg is lesz. Csak az 2013. Summer.
Tudom, hogy egyesekkel nem jo a kapcsolatom, de kerlek, probaljuk meg.. legyszives.
Feleroszakoskodtam magam telorol, es epp ezert nem irok ekezetet.
na so! Vilagvege hangulat van. Mar megint. Ne idegeskedjetek, a nyarunk olyan lesz mint a tavalyi. Mindenki fent lesz ejjelente, nevetni fogunk, viccelodni, es hajnalokig maradunk. Kepeket rakunk ide ki, Party Hard-gifeket stb. Attol hogy erettebbek lettunk, nem feltetlenul kell komolyabbnak lennunk...most. mindenki felszabadult lesz, oke?
Sajnos igen, megvaltoztunk. Lelkileg is. Na es? Visszavalthatunk a regi, tavalyi viselkedesunkre, es elfelejtunk mindent. Vagyis megprobaljuk. Jo? Nem akarok vilagvege hangulatu topikba bejonni. Kerlek titeket, gondoljatok at, rendben?
Szeretnem ha minden rendbe jonne. Szeretnem a 2012-es Summert.es meg is lesz. Csak az 2013. Summer.
Tudom, hogy egyesekkel nem jo a kapcsolatom, de kerlek, probaljuk meg.. legyszives.
2013. július 09. 17:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|

Én megváltoztam.. Lehet, hogy Ti ezt nem annyira veszitek észre, de akik már régebb óta ismernek, azok ezt mondják. És jó irányba, úgy érzem. Még mindig ugyanaz a lány vagyok, csak már nem vagyok olyan harsány, és nagyszájú, mint régen. Úgy érzem, így lassan a 16 felé kezdek érettebben gondolkodni (jó, ezt lehet, hogy a nyáladzásaimból nem lehetett leszűrni, de ez így van). Nekem is hiányzik a tavalyi nyár, szar látni, hogy alig van élet a topikban, pedig tavaly ahányszor feljöttem ide, mindig zajlottak itt a dolgok.
1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
2013. július 09. 18:12
Idézet (Sunnygirl @ 2013.07.09. 17:51)
Ne idegeskedjetek, a nyarunk olyan lesz mint a tavalyi.
Hát kérlek szépen, rohadtul nem lesz ugyanolyan. Én is ezt mondogattam magamnak, hát látod, hova jutott.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.