Pankráció III.
2013. július 04. 17:48
Rey.. megint az a szomorú és szívbemarkoló érés, amit csak ő tud kihozni belőlem. Nem tudom mikor szerettem meg ennyire, nem tudom mikor lett ilyen fontos az életemben, és nem is számolom az eltelt időt, mert feleslegesnek tartom.. nem tudom mikor történt, hogy ennyire felfigyeltem rá, amikor ennyire bele tudta vésni magát a szívembe, de.. nem volt még ember, aki ennyi erőt adott volna. Ő az, aki egy képpel, egy videóval, egy meccsel, egy mozdulattal, egy interjúval, vagy egy Twitter üzenettel padlóra tud küldeni. Nem érdekel mi lesz.. én szeretni fogom.
Rey, te már réges-rég bekerültél az én Hall Of Fame-embe, és örökké ott leszel. Örökké. I'm a fucking Mysterio-girl ever!
Rey, te már réges-rég bekerültél az én Hall Of Fame-embe, és örökké ott leszel. Örökké. I'm a fucking Mysterio-girl ever!
2013. július 05. 00:08
Egyszerűen úgy érzem, hogy teljesen beleszerettem Jeff-be. Eddig is érdekes embernek, és rohadt jó pankrátornak tartottam, de most, az utóbbi pár hétben végképp elcsavarta a fejem, totál elvarázsolt.
2013. július 05. 15:37
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.05. 10:57)
2008 szerintem egy különösen jó év volt, a SmackDown is virágzott, nem oda száműzték a kevésbé jó és fontos pankrátorokat...
jó volt bizony!
2013. július 05. 17:17
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.07.05. 12:57)

Elvannak,mint majom a gyümölcsosztályon.
2013. július 05. 20:54
Az kéne csak, hogy Punk megint bajnok legyen, a nagy frászt...
2013. július 05. 21:59
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.05. 20:54)
Az kéne csak, hogy Punk megint bajnok legyen, a nagy frászt...

Brad Maddoxx nem egy zseni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: