Pankráció III.
2013. július 03. 00:45
Akármennyire is csinált hülyeségeket Maria, én kedvelem. Nem volt a legjobb pankrátor, viszont a személyisége igazán szimpatikus. Egy azok közül, akiknek a karrierjét nem tudom értékelni és hová tenni, de emberileg viszont szeretem.
2013. július 03. 11:26
Teszek rá, hogy sokszor nem volt tökéletes a megjelenése, vagy sokak számára nem ő a legszebb nő, sőt, még helyesnek sem tartják, egyenesen a csúnya kategóriába tuszkolják be. Teszek rá, hogy milyen hibái voltak illetve vannak, teszek rá, hogy kivel él, hogy hol, nincs beleszólásunk, és én elfogadom a döntéseit. Sokkal több számomra, mint egy egyszerű pankrátor, de azt hiszem, ezt ti is tudjátok... van benne valami megmagyarázhatatlan vonzerő, ami magával szippantott. Talán az extrémsége, talán az, hogy az egyik legnagyszerűbb ember, akit valaha ismertem, talán a szépsége, talán a tehetsége, vagy mindezek kombinációja... nem tudom. De szeretem.
2013. július 03. 14:38
Totál beleszerettem. Olyan fucking Maria-mániám van, hogy csak na. Annyira gyönyörű, imádtam a WWE-ben, lett volna még mit tanulnia, de, ha engem kérdeztek, az alapok megvoltak, és.. én tényleg szerettem. Volt stílusa, voltak jó mozdulatai, voltak imádni való, és utálatos karakterei, és tényleg sokan szerették. Nem mondom, hogy tökéletes volt, mert ezt soha nem mondtam, és igen, voltak képek, amik tényleg szemet szúrtak nekem, hisz nem értem a vetkőzés lényegét, de, akkor is nagyon jó ember, és hatalmas szíve van, amit egyszerűen imádok.
2013. július 03. 15:01
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.03. 11:26)
Teszek rá, hogy sokszor nem volt tökéletes a megjelenése, vagy sokak számára nem ő a legszebb nő, sőt, még helyesnek sem tartják, egyenesen a csúnya kategóriába tuszkolják be. Teszek rá, hogy milyen hibái voltak illetve vannak, teszek rá, hogy kivel él, hogy hol, nincs beleszólásunk, és én elfogadom a döntéseit. Sokkal több számomra, mint egy egyszerű pankrátor, de azt hiszem, ezt ti is tudjátok... van benne valami megmagyarázhatatlan vonzerő, ami magával szippantott. Talán az extrémsége, talán az, hogy az egyik legnagyszerűbb ember, akit valaha ismertem, talán a szépsége, talán a tehetsége, vagy mindezek kombinációja... nem tudom. De szeretem.

Tudod, ha engem kérdezel, szerintem a baj, az hogy ma már az a lényeg, hogy a cégnél a nők legyenek csinik, legyen feszes fenekük, tökéletes alakjuk, gyönyörű hajuk, és viszonylag rövid rucijuk. Ezért hívják őket ma már Díváknak nem női pankrátoroknak. Ma már nem sokat jelent az a Dívák körében, hogy harcolni egy övért, és szinte nem találsz egy meccset sem, amire tudod azt a szót használni, hogy színvonal. Ez nem feltétlenül az ő hibájuk, mert megtehetjük, hogy ezt is a WWE számlájára írjuk, de akkor is. Ma már az számít, hogy szépek legyenek, aztán az mindegy, hogy a ringben mit csinálnak. Olyan meccset már valószínűleg nem fogunk látni, amilyet anno Amy és Trish lenyomott, mert arra igaz volt az, hogy igazi harc meg színvonal, de ezt tudom, hogy neked nem kell magyaráznom. Meg kell mondanom, hogy Trish nem a szívem csücske, soha nem volt az, de a tehetségét soha nem vontam kétségbe, Amy-ről meg ne beszéljünk, mert őt nem kell bemutatnom, de akkor is nagyon tehetséges és gyönyörű volt, sőt még most is az. Amy maga színvonalat vitt a cégbe, és ezt már senki nem fogja visszahozni. Ő tényleg gyönyörű és kibszottul tehetséges volt.
Hiányzol Maria, tényleg nagyon hiányzol!
2013. július 03. 15:09
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Na hali!
Figyeljetek, nem tudom, mennyire lesz ebből topicparty, mert a Starity teljesen besokkalt. Legalábbis nálam teljesen. Már reggel 9 óta nem működik. :S
Figyeljetek, nem tudom, mennyire lesz ebből topicparty, mert a Starity teljesen besokkalt. Legalábbis nálam teljesen. Már reggel 9 óta nem működik. :S
2013. július 03. 15:37
Idézet (BlondieGirl @ 2013.07.03. 15:01)
Tudod, ha engem kérdezel, szerintem a baj, az hogy ma már az a lényeg, hogy a cégnél a nők legyenek csinik, legyen feszes fenekük, tökéletes alakjuk, gyönyörű hajuk, és viszonylag rövid rucijuk. Ezért hívják őket ma már Díváknak nem női pankrátoroknak. Ma már nem sokat jelent az a Dívák körében, hogy harcolni egy övért, és szinte nem találsz egy meccset sem, amire tudod azt a szót használni, hogy színvonal. Ez nem feltétlenül az ő hibájuk, mert megtehetjük, hogy ezt is a WWE számlájára írjuk, de akkor is. Ma már az számít, hogy szépek legyenek, aztán az mindegy, hogy a ringben mit csinálnak. Olyan meccset már valószínűleg nem fogunk látni, amilyet anno Amy és Trish lenyomott, mert arra igaz volt az, hogy igazi harc meg színvonal, de ezt tudom, hogy neked nem kell magyaráznom. Meg kell mondanom, hogy Trish nem a szívem csücske, soha nem volt az, de a tehetségét soha nem vontam kétségbe, Amy-ről meg ne beszéljünk, mert őt nem kell bemutatnom, de akkor is nagyon tehetséges és gyönyörű volt, sőt még most is az. Amy maga színvonalat vitt a cégbe, és ezt már senki nem fogja visszahozni. Ő tényleg gyönyörű és kibszottul tehetséges volt.

Tudom és teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem teljesen a dívák hibája az, hogy nem tudnak élvezhető meccseket játszani és nem ők döntenek arról, hogy mit és hogyan kell tenniük, hiszen azért a WWE is nagyban formál a jellemükön, vagy legalábbis színpadképesebbé teszik őket, és megszabják nekik, hogy mikor mit kell felvenniük, hogy viselkedjenek, satöbbi. De vannak azok a PG-s dívák, akik mégis mások, erőteljesek, szépek és ugyanakkor tehetségesek is, említhetném itt Beth-et, Natalya-t, Eve-t, Melina-t, Michelle-t, Maria-t vagy akár Paige-t is. Aztán van a másik véglet, például a Summer Rae félék. Nem ismerem a igazán lányt, így pedig ostobaság lenne ítélkezni róla, de van egy benyomásom róla... Igazából tényleg megtehetnénk, hogy a WWE-re kenjük az egészet, hiszen ők alakítják a sztorikat, a karaktereket, és javarészt tényleg az ő érdemük, ha valakit szeretünk, netalántán utálunk, mert kevés olyan van, aki tényleg az igazi énjét mutathatja a ringben. Példának okáért Kelly Kelly sem az a szende, szűz kislány volt, akinek beállították, miután kilépett, önmaga lett, amit valamilyen szinten elfogadok és becsülök is, de ebből levonhattam a következtetést.
Here comes the pain!
2013. július 03. 15:44
Annyira utálom, hogy mindenhol csak olyan képeket találok, ahol Trish kerekedett fel Amy-n és csakis ő dominál a meccseken. Ez olyan szánalmas és gyenge képet alakít ki Amy-ről, hogy nagyon... Erős túlzás, hogy csakis Trish hajtott végre mozdulatokat, mert csakis ilyen képeket látok... Nekem Amz mindig jobb lesz, mint Trish, el is mondtam ezerszer, hogy miért. Szeretem, tisztelem Trish-t, ikonnak ikon, mégsem tartom olyan nagy legendának, mint Amy-t. Persze, lehet mondani, hogy elfogult illetve elvakult vagyok, én ezt mégis így látom...
Dumas. Rohadt amazing vagy. És már csak huszonegy nap...

Dumas. Rohadt amazing vagy. És már csak huszonegy nap...

2013. július 03. 23:33
megelőztél!
egy ilyen gagyi Cm Punk-os "best in the world"-ös képre csak ez lehet a válasz!
2013. július 03. 23:37
Hékás...
Amúgy nem is a Best In The World volt rajta a lényeg, szimplán tetszett a kép, mivel szerintem sem Punk a BITW még mielőtt félreértenétek... Az, hogy kedvelem mint embert, nem azt jelenti, hogy valaha is úgy tekintettem rá, mint a legjobbra. Vannak nála ezerszer jobbak.
Amúgy nem is a Best In The World volt rajta a lényeg, szimplán tetszett a kép, mivel szerintem sem Punk a BITW még mielőtt félreértenétek... Az, hogy kedvelem mint embert, nem azt jelenti, hogy valaha is úgy tekintettem rá, mint a legjobbra. Vannak nála ezerszer jobbak.
2013. július 03. 23:39
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.03. 23:37)
Amúgy nem is a Best In The World volt rajta a lényeg, szimplán tetszett a kép, mivel szerintem sem Punk a BITW még mielőtt félreértenétek... Az, hogy kedvelem mint embert, nem azt jelenti, hogy valaha is úgy tekintettem rá, mint a legjobbra.
én jól tudom!
2013. július 03. 23:40
Idézet (saint7 @ 2013.07.03. 23:39)
én jól tudom!
semmi gond nincs! 
Csakis a félreértések elkerülése végett írtam, még mindig Jeri bácsi a BITW és marad is
2013. július 04. 10:20
tényleg nem kell néznem a TNA-t eggyel kevesebb okom van rá...
" Madison Rayne Twitteren jelentette be, hogy lejárt a szerződése és nem hosszabbít a szervezettel:
"A szerződésem a TNA-vel véget ért. Szeretném megköszönni az állandó szeretet és támogatást, megígérem nektek, hogy hamarosan újra visszatérek a ringbe. Óriási köszönet @TNADixie-nek és a teljes @IMPACTWRESTLING családnak, azért hogy megkaphattam álmaim munkáját."
" Madison Rayne Twitteren jelentette be, hogy lejárt a szerződése és nem hosszabbít a szervezettel:
"A szerződésem a TNA-vel véget ért. Szeretném megköszönni az állandó szeretet és támogatást, megígérem nektek, hogy hamarosan újra visszatérek a ringbe. Óriási köszönet @TNADixie-nek és a teljes @IMPACTWRESTLING családnak, azért hogy megkaphattam álmaim munkáját."
2013. július 04. 10:31
Na ne már... kíváncsi vagyok, hogy ő nem akart szerződést hosszabbítani vagy a TNA... Csak nehogy megint az legyen a vége, hogy ,,Madison Rayne leigazolt a WWE-hez..."
Ah, mennyire szerettem őket a The Beautiful People-s időkben így együtt
Ah, mennyire szerettem őket a The Beautiful People-s időkben így együtt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: