Idézet (Kazuo @ 2013.07.01. 12:27)
Én most már leszerződtettem magam a WWE-hez, szóval figyeljétek a következő RAW/SD adást, mert lesz egy meccsem a The Shield-el és szétütöm most már őket.
Dögunalom már, hogy minden meccset ők nyernek, vagyis pardon Undertaker leverte őket egyedül, de utána meg szépen meggyalázták. Minden meccs kiszámítható és nem képesek önerőből megnyerni külön-külön egy meccset. Ha nem lettek volna ott a nagy "bulldogok" Deannél, akkor ledarálta volna Kane.
Szóval na, tulajdonképpen nem is Pankráció - Nyers Erőnek kellene nevezni az adást, hanem The Shield - Kiszámítható meccsek, vagy mit tudom én. Soha az életbe nem fogom tudni megszeretni őket és nem arról van szó, hogy annyira allergiás vagyok az ilyen heel-féle emberekre, mert Randy Orton is volt már heel és mégis imádtam mindig is.
Amúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy Big Show le fogja győzni Ortont?
Valahogy annyira érzem, hogy Shownak mindig meg kell nyernie a meccseket, igazán pofára lehetne ejteni.
Ryback nem érdemli meg a címet, maradjon csak Cena bácsinál.
Nagyon remélem, hogy spagetti pedig elveszíti az övét és megint Alberto Del Rio lesz a bajnok...az "Igazi Amerikai" pedig meg se érdemli. Lejátszott pár meccset és most rögtön övet adnának a kezébe? Ne nevetessenek.
Amúgy így utólag is gratula Kofinak, biztos is, hogy nagyon jó apa lesz.
Amúgy meg nagyon örülök neki, hogy ő lett a US bajnok. Nem tudom, ezt a címet inkább jobban megérdemli, mint az IC övet. 
Amúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy Big Show le fogja győzni Ortont?
Ryback nem érdemli meg a címet, maradjon csak Cena bácsinál.
Nagyon remélem, hogy spagetti pedig elveszíti az övét és megint Alberto Del Rio lesz a bajnok...az "Igazi Amerikai" pedig meg se érdemli. Lejátszott pár meccset és most rögtön övet adnának a kezébe? Ne nevetessenek.
Amúgy így utólag is gratula Kofinak, biztos is, hogy nagyon jó apa lesz.
Én is megyek valamelyik adásra,segítek szétütni a "pajzsikát"

2 felhasználónak tetszik: