Starity

Pankráció III.

1050 oldal 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. július 01. 10:27 #9501
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.01. 10:25)

ennek lehet hogy van igazsága ilyenekről még a WCW-ban is lehetett hallani sajnos! sad.gif igaz csak pletyka szinten de hááá nemtom! ha ez az NXT-is tényleg igaz akkor az elég elszomorító! sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Bessie, riri17, Tündiii, Lilimooo
2013. július 01. 10:28 #9502
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.07.01. 10:03)
rohog.gif  imádom egy őrült az a nő! régebben találtam róla egy fotót a net-en amikor még nem volt pankrátor a családjával volt együtt lefotózva és ilyen szoknyában volt meg fehér bluesban sehol még egy tetoválás vagy gót smink úgy nézett ki mint egy háztartásbeli asszony! biggrin.gif  egyszerűen nem akartam elhinni hogy belőle lesz később a Zombie girl Daffney! biggrin.gif  nagyon sajnálom hogy már nem láthatjátok sehol szerepelni egy egy frissebb videót nagyon ritkán még el lehet róla csípni youtube-on iszonyat nagy showgirl volt Daff! biggrin.gif  nagyon bírtam! biggrin.gif 
hááá ez is ez a sokkolós story Abyss-al pusztultam rajta! rohog.gif 
http://www.impactwrestling.com/images/stories/ppv/2009/nosurrender/img_6351.jpg

Vannak róla még mindig fent ,,normális" képek, viszont azokon már láttam tetoválást biggrin.gif Minden női pankrátornak ilyen kéne legyen amúgy, csak hát a PG ,,dívák" meg az igazi női wrestlerek között van egy kis különbség. A WWE-sektől én már nem is várom, hogy normális nőket szerződtessenek, inkább nézek független szervezeteket. Amúgy a TNA-nal hogy áll a knockout részleg most?
3 felhasználónak tetszik: riri17, Tündiii, Lilimooo
2013. július 01. 10:37 #9503
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.01. 10:28)
Vannak róla még mindig fent ,,normális" képek, viszont azokon már láttam tetoválást biggrin.gif Minden női pankrátornak ilyen kéne legyen amúgy, csak hát a PG ,,dívák" meg az igazi női wrestlerek között van egy kis különbség. A WWE-sektől én már nem is várom, hogy normális nőket szerződtessenek, inkább nézek független szervezeteket. Amúgy a TNA-nal hogy áll a knockout részleg most?

teljesen megszakítottam a TNA nézését egyszerűen nem érdekel hónapokig nem történik az ég világon semmi! A.J. Styles kb 10 éve Daniels-el verekdik a PPV-en, Angle már nem a régi, én igazából Jeff Hardy-ért sem voltam oda soha de amúgy bírom de nekem Hardy nem elégíti ki a vágyaimat úgyan így vagyok RVD-vel! biggrin.gif aztán Abyss eltűnt aztán jöttek Gallows-ék egy megint teljesen unalmas soryra ami megint nem érdekelt, Sting az jó de egy másfélórás műsort nem fogok azért nézni hogy Stinget lássam 10 percig, Bully Ray pedig háááá ő érte érdemes lenne néznem de az összes többi része a műsornak nekem iszonyat unalmas volt. A csajok pedig háááááá ott rágtam be végleg amikor Saritát teljesen kivették a műsorokból és hozták megint Gail Kim-et meg valami újy csajt Madison Rayne is jóval kevesebbet szerepelt aztán Velvet Sky-t elküldték aztán viszatért és megint Tara volt az aki nagy push-t kapott már vagy 1000-szerre ami már megint unalmas jó Tara de nekem unalmas! biggrin.gif Mickey Jamsért megint csak érdemes lenne néznem de hol volt hol nem volt szóval nem nézem a TNA-t! unsure.gif
meg épp tegnap hallottam a hírt hogy megszüntették a női Tag Team öveket is a TNA-ben szóval bekaphatják Hoganék! rolleyes.gif

meg a lényeg lassan már 3 éve nincs Jeff Jarrett szóval innentől tágytalan számomra a TNA! rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Bessie, riri17, Tündiii, Lilimooo
2013. július 01. 10:58 #9504
- törölt felhasználó -    
hááá igen itt még érdemes volt nézni a TNA-t! meghajolo.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcv84eIXa31repruco1_500.png
2013. július 01. 11:21 #9505
- törölt felhasználó -    
hááá igen Sarita! smileeee.gif meghajolo.gif
amikor már hónapok óta nem volt nahhh mondom jóól van akkor nem nézem tovább! dry.gif aztán facebook-on keresztül jutott hozzám az infó hogy elvileg szerződést bontott vele a TNA Sarita pedig elment Japánba pankrálni! smileeee.gif
http://24.media.tumblr.com/79481ebc3aa9d5ac66d8a11cdf7e88d3/tumblr_mo2rksRGig1rxy1koo1_500.png
http://www.pwpix.net/superstars/s/sarahstock/gallery/photoscans/1/gallery1/181.jpg
http://www.pwpix.net/superstars/s/sarahstock/gallery/photoscans/2/gallery1/124.jpg
2013. július 01. 11:30 #9506
- törölt felhasználó -    
ez nagyonnagy nézzétek meg!! meghajolo.gif
2013. július 01. 11:49 #9507
- törölt felhasználó -    
ez is jóóó! biggrin.gif
az gondoltad hogy Sarita már verve van??? biggrin.gif naív lebecsülted őt! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Tündiii
2013. július 01. 12:08 #9508
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Én még nézem hébe-hóba a tina mérkőzéseit. Igaz, nem mindig izgalmasak. Abysst imádtam régen, sajnáltam, hogy nem szerepeltetik már. Bully miatt nézem meg nagy ritkán vannak jó női mérkőzések. Most az Ace of 8 csapat nagyon ott van. Olyanokat beszólnak ám Hulknak. _nevet.gif Viszont szörnyen sok ott is a duma. Ettől függetlenül nézem alkalmanként. Hozzátenném, már a WWE meccseit is alkalmanként nézem, és sok meccset ott is átugrok. rohog.gif A kötelezően nézős számomra Randy, utána meg szoktam még nézni Barrettet, Sheamust, Zigglert. Ettől a Fandangotól a röhögés kap el. Christian meccsei még mindig jók, illetve Jerichoé. meghajolo.gif
2013. július 01. 12:12 #9509
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2013.07.01. 12:08)
Én még nézem hébe-hóba a tina mérkőzéseit. Igaz, nem mindig izgalmasak. Abysst imádtam régen, sajnáltam, hogy nem szerepeltetik már. Bully miatt nézem meg nagy ritkán vannak jó női mérkőzések. Most az Ace of 8  csapat nagyon ott van. Olyanokat beszólnak ám Hulknak. _nevet.gif Viszont szörnyen sok ott is a duma. Ettől függetlenül nézem alkalmanként. Hozzátenném, már a WWE meccseit is alkalmanként nézem, és sok meccset ott is átugrok.  rohog.gif A kötelezően nézős számomra Randy, utána meg szoktam még nézni Barrettet, Sheamust, Zigglert. Ettől a Fandangotól a röhögés kap el. Christian meccsei még mindig jók, illetve Jerichoé. meghajolo.gif

Én csak úgy felületesen végigfutok az összefoglalásokon, és ha valamelyik meccs felkelti az érdeklődésem, belenézek. Túlságosan elveszettem már a ,,reményt" ahhoz, hogy végig is nézzem az adásokat. Túl sok pankrátor irritál, és túl sokat tartok unalmasnak. Meg a díva részleg is haldoklik, mondjuk AJ most azért kicsit dobott rajta. De úgy hallottam, hogy az utóbbi 2-3 adás annyira nem is volt vészes, bár nem tudom, ebből mi igaz és mi nem.
2013. július 01. 12:20 #9510
- törölt felhasználó -    
én most pótlom szorgosan a RAW adásokat szépen sorjában akik nem érdekelnek azokat eltekerem természetesen amit még nézek az az NXT! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Tündiii
2013. július 01. 12:27 #9511
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Én most már leszerződtettem magam a WWE-hez, szóval figyeljétek a következő RAW/SD adást, mert lesz egy meccsem a The Shield-el és szétütöm most már őket. dry.gif rohog.gif Dögunalom már, hogy minden meccset ők nyernek, vagyis pardon Undertaker leverte őket egyedül, de utána meg szépen meggyalázták. Minden meccs kiszámítható és nem képesek önerőből megnyerni külön-külön egy meccset. Ha nem lettek volna ott a nagy "bulldogok" Deannél, akkor ledarálta volna Kane. rolleyes.gif Szóval na, tulajdonképpen nem is Pankráció - Nyers Erőnek kellene nevezni az adást, hanem The Shield - Kiszámítható meccsek, vagy mit tudom én. Soha az életbe nem fogom tudni megszeretni őket és nem arról van szó, hogy annyira allergiás vagyok az ilyen heel-féle emberekre, mert Randy Orton is volt már heel és mégis imádtam mindig is.
Amúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy Big Show le fogja győzni Ortont? 110.gif Valahogy annyira érzem, hogy Shownak mindig meg kell nyernie a meccseket, igazán pofára lehetne ejteni.
Ryback nem érdemli meg a címet, maradjon csak Cena bácsinál.
Nagyon remélem, hogy spagetti pedig elveszíti az övét és megint Alberto Del Rio lesz a bajnok...az "Igazi Amerikai" pedig meg se érdemli. Lejátszott pár meccset és most rögtön övet adnának a kezébe? Ne nevetessenek.
Amúgy így utólag is gratula Kofinak, biztos is, hogy nagyon jó apa lesz. smileeee.gif Amúgy meg nagyon örülök neki, hogy ő lett a US bajnok. Nem tudom, ezt a címet inkább jobban megérdemli, mint az IC övet. laugh.gif
2013. július 01. 12:31 #9512
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.07.01. 12:20)
én most pótlom szorgosan a RAW adásokat szépen sorjában akik nem érdekelnek azokat eltekerem természetesen amit még nézek az az NXT! smileeee.gif

Téényleg, mi az ördögöt csinálnak Paige-vel? Még mindig nem került fel?
2013. július 01. 13:27 #9513
- törölt felhasználó -    
Olyan rohadt messze van az az augusztus.. már ha addig visszajöhet. Mondjuk minek? Itt lesz még max 2 évig, nyer vagy veszít egy-két meccsen, mert abban biztos vagyok, hogy nem fogják nagyon push-olni, és az is tuti, hogy övet sem fog kapni, de ez legyen a legnagyobb baj. Ha úgy lebecsülik majd őt is, ahogy most a többit, akkor nem érné meg visszajönnie. Tudom, hogy ez az élete, és bármit megtenne ezért, de megéri ez neki? Bár tudom, hogy csak az aggodalom meg a 'fangirl'-ség beszél belőlem, de.. de akkor is.

http://24.media.tumblr.com/4708b51556646065d6422b55ba71ddbb/tumblr_mp4chrG4DU1sqwqe9o1_400.png
4 felhasználónak tetszik: riri17, Tündiii, Lilimooo, Kazuo
2013. július 01. 13:37 #9514
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.01. 12:31)

szerintem még nem került fel nem tudom mire várnak! rolleyes.gif
elvileg ott tartok hogy tournament van az NXT women champ övért és Paige legyőzte Tamina Snukát!
most darálom le az NXT műsorokat és k*rva jóóók!

ez a srác Sami Zayn bitang jól küldi!
http://cdn2.sbnation.com/imported_assets/1621441/NXT_Zayn_zps118853e6.png

meg van ez a Redneck csapat ez a Wyatt family ezeket nagyon bírom! biggrin.gif meghajolo.gif ez a csapat kicsit a régi idők nagydarab szakállas pankrátoraii idézik! biggrin.gif
http://www.heavemedia.com/wp-content/uploads/2013/05/bray-wyatt.jpg
http://www.thewrestlingbruit.com/wp-content/uploads/2013/05/wyatt-540x300.jpeg

meg eza Kassius Ohno sem rossz!
http://ringsidenews.com/file/pic/photo/2012/02/6366fa1a5ca3760736335dc87a4dad81_1024.jpg

háá én már komolyan szinte a teljes NXT rostert felhoztam volna a RAW-ba és a SD-ba és a gagyi WWE-ek közül sokakat kirúgtam volna már! nem nevezném meg őket mert akkor itt aztán olyan sértődések lennének és azt nem szeretném! biggrin.gif
2013. július 01. 13:38 #9515
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.07.01. 13:37)
szerintem még nem került fel nem tudom mire várnak! rolleyes.gif

Pedig szerintem többet ér mint a mostani összes Raw-os díva. Ez a Summer Rae engem még mindig kiakaszt...
2 felhasználónak tetszik: riri17, Tündiii
2013. július 01. 13:46 #9516
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.01. 13:38)
Pedig szerintem többet ér mint a mostani összes Raw-os díva.

az biztos! wink.gif
meg egyébként is jelenleg az NXT simán veri a RAW-ot vagy a SD-ont színvonalában! smileeee.gif
2013. július 01. 13:49 #9517
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.07.01. 13:46)
az biztos! wink.gif 
meg egyébként is jelenleg az NXT simán veri a RAW-ot vagy a SD-ont színvonalában! smileeee.gif

Nem hiszem, hogy nincs olyan műsor a világon, ami ne verné a jelenlegi Raw-ot és SD-t. Még valami szappanopera is jobb.
Offolok egy kicsit: amikor meglátom, hogy te írtál a topikba, mindig beugrik ez a sor: "Welcome to hell little saint..." biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Tündiii, Lilimooo
2013. július 01. 14:25 #9518
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.01. 12:31)

Én olyat olvastam valahol, hogy addig nem rakják fel, amíg be nem tölti a 21-et. blink.gif Több oldalon olvastam ezt, de amúgy nem igazán értem miért csinálják ezt...
3 felhasználónak tetszik: Tündiii, Lilimooo, Kazuo
2013. július 01. 14:29 #9519
- törölt felhasználó -    
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/antonio-cesaro-wwe-s-karierje.html
Nem a kedvenc a Cesaro,nem is szeretem,de 200 napig U.S bajnok volt,le a kalap előtte hi.gif
Zeb Colter... egy bajszos alföldi féle emberhez került egy... *bocsánat a Cesaro rajongóktól* régebb mondta John-n,hogy Antio melle vagy milye olyan mint egy nagy szem rohog.gif Mintha néznék őt.Rossz párosítás Zeb és Cesaro... De ez van pardon.gif
2013. július 01. 14:30 #9520
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.07.01. 14:25)
Én olyat olvastam valahol, hogy addig nem rakják fel, amíg be nem tölti a 21-et. blink.gif Több oldalon olvastam ezt, de amúgy nem igazán értem miért csinálják ezt...

Igen,én is ilyesmit olvastam,hogy addig nem kerül a RAW-ba vagy az SD-re míg nem tölti be a 21-et.
1050 oldal 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1132.