Idézet (saint7 @ 2013.06.27. 20:36)
Nem mindig?
Gyakorlatilag 2008-tól kezdve csak hülyeségeket csinálnak.
Itt van mindjárt Ziggler sérülése az Extreme Rules előtt a legjobb példának.
Nem azt csinálták hogy jó akkor mondjuk ott van Big E Langston akkor mi lenne ha ő védené meg Ziggler bajnoki címét??? és akkor legyen egy triple threat meccs Rió-Swagger-Langston között. Szerintem nagyon jó húzás lett volna így minden Ziggler rajongó ott aggódott volna hogy a hű testőr harcol a főnöke jogaiért és legalább Langston is szerepelhetett volna a rivadal fényben egy elég rangos PPv-én! De NEM!
erre a WWE csinált egy nyamvadt no.1 contender meccset Swagger és Langston között és kész ennyi.. 
Itt van mindjárt Ziggler sérülése az Extreme Rules előtt a legjobb példának.
Nem azt csinálták hogy jó akkor mondjuk ott van Big E Langston akkor mi lenne ha ő védené meg Ziggler bajnoki címét??? és akkor legyen egy triple threat meccs Rió-Swagger-Langston között. Szerintem nagyon jó húzás lett volna így minden Ziggler rajongó ott aggódott volna hogy a hű testőr harcol a főnöke jogaiért és legalább Langston is szerepelhetett volna a rivadal fényben egy elég rangos PPv-én! De NEM!
Szerintem Langston is egy vicc. Ryback utánzat! Lehettek volna annyira kreatívak hogy kitaláljanak egy önálló karaktert neki...

0 felhasználónak tetszik:

Maryse.