Pankráció III.
2013. június 24. 22:52
de ami nagyon szimpatikus még DDP-ben azaz hogy szerves részt vállal kiégett és fizikailag leépült pankrátorok rehabilitációjában nem egy pankrátornak segített nem csak fizikailag hanem mentálisan is "épségben"maradni!
itt éppen az eléggé leépült Scott Hall-t "támogatja"!
2013. június 24. 23:28
Lol.
Olyan hamar eltelt ez az egy év, amúgy. Remélem, egyszer élőben is elmondhatom neki, hogy köszönöm azt, hogy teljesen átformálta a jellememet és azzá az emberré tett, aki mindig is akartam lenni. Miatta váltam önmagammá, és mindennél hálásabb vagyok neki. Neki, a történelem legbadassabb és legextrémebb dívájának.
Olyan hamar eltelt ez az egy év, amúgy. Remélem, egyszer élőben is elmondhatom neki, hogy köszönöm azt, hogy teljesen átformálta a jellememet és azzá az emberré tett, aki mindig is akartam lenni. Miatta váltam önmagammá, és mindennél hálásabb vagyok neki. Neki, a történelem legbadassabb és legextrémebb dívájának.
2013. június 24. 23:29
Idézet (saint7 @ 2013.06.24. 22:52)
de ami nagyon szimpatikus még DDP-ben azaz hogy szerves részt vállal kiégett és fizikailag leépült pankrátorok rehabilitációjában nem egy pankrátornak segített nem csak fizikailag hanem mentálisan is "épségben"maradni!

DPP még mindig a legjobb formájában van, és nem hagyta magát elveszni a szürke ködben. Respect!
2013. június 25. 16:12
Most jöttem rá.. Amynek hála.. hogy mi, Barbie-val júliusban 2 évesek leszünk... wow.
de ajj, már a facebook-on is azt látom, hogy "Kelly Kelly is return. Coming soon. R u waiting for Kelly Kelly returns?" ÉS EZ MEGŐRJÍT :@@
de ajj, már a facebook-on is azt látom, hogy "Kelly Kelly is return. Coming soon. R u waiting for Kelly Kelly returns?" ÉS EZ MEGŐRJÍT :@@
2013. június 25. 19:56
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2013.06.23. 13:56)
Ő már egy ideje tagja a topiknak, csak nem jár ide olyan sűrűn...
Köszönöm,hogy mellém álltál.
2013. június 25. 20:14
Idézet (gruberniki2 @ 2013.06.25. 19:56)
Köszönöm,hogy mellém álltál.
Nem vitakent mondtam, elnezest. Csak nem tudtam. Tevedhetek, nem? Bocsanat.
2013. június 25. 20:19
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Idézet (Sunnygirl @ 2013.06.25. 20:14)
Nem vitakent mondtam, elnezest. Csak nem tudtam. Tevedhetek, nem? Bocsanat.
Semmi gáz,már megszoktam,hogy belém kötnek.
2013. június 25. 21:11
Idézet (gruberniki2 @ 2013.06.25. 20:19)
Semmi gáz,már megszoktam,hogy belém kötnek.
Edes istenem, nem kotottem beled... de mindegy, hagyjuk.
2013. június 25. 21:13
Jó, szerintem tökmindegy, hagyjátok abba a veszekedést, és legyetek békében egymás mellett. Nem kell barátkozni, csak elviselni a másikat
És ezt mindkettőtöknek mondom. Persze, beleszólni semmiképpen sem szeretnék, csak nem hiszem, hogy bárkinek is (nektek, nekünk) jó lenne nézni vagy érezni, ahogy veszekedtek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: