Érdekes hír:
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/brock-lesnar-visszatereserol-szitne.html
Pankráció III.
2013. június 20. 13:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Fúú, tegnap azt hittem meghalok évzárón. Majdnem megfőttem, folyt rólam a víz, meg a smink, (muszáj volt, mert nyáron mindig tök vörös a fejem, alapból. o.O xd), éhes voltam meg szomjas is, meg nem is hallottam semmit se.
Egyébként szombaton előreláthatólag nem leszek.
Amúgy jól áll neki az öv.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. június 20. 13:04
Na ez már szánalmas hogy a WWE rajongók pénzéből akarják üzemeltetni a Nyers Erő oldalát http://nyersero.wwe.hu/node/8028
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. június 20. 13:05
Idézet (riri17 @ 2013.06.20. 13:02)
Fúú, tegnap azt hittem meghalok évzárón. Majdnem megfőttem, folyt rólam a víz, meg a smink, (muszáj volt, mert nyáron mindig tök vörös a fejem, alapból. o.O xd), éhes voltam meg szomjas is, meg nem is hallottam semmit se.
Egyébként szombaton előreláthatólag nem leszek.
Mindenki szenved a melegtől, én amikor kit játszottam a kiscicámmal akkor is folyt rólam a víz de volt nálam jó hideg Coca-cola.
2013. június 20. 13:08
Ben Dover a HCW Hardcore bajnoka. Ő szidta Szegedet megint
május 18-án
2013. június 20. 13:09
The Rock és a Hercules rendezője és annak felesége, az ősz hajú tatát nem ismerem.
2013. június 20. 13:18
Na én megyek ebédelni és egy kicsit dögönyözöm a kiscicát ha nem mászott vissza a szomszédba. Ma még leszek, sziasztok.
2013. június 20. 19:31
Sziasztok!
Ez a mai nap... ma be kellett menni tanévzáróra,olyan rhadt meleg volt,nyári alkalmi ruhába mentem be,mások hétköznapi ruhában voltak,hát jól van
A végén4 osztálytársammal elmentünk sütizni,puncsos sütit ettem
Domcsi,szó volt Cegléd is
Lehet,de nem biztos,hogy páran elmegyünk oda a standra,de lehet,hogy nem... És holnap mehetek le a sportpályára találkozni az osztálytársaimmal és lehet,hogy ott lesz Kristóf
Ez a mai nap... ma be kellett menni tanévzáróra,olyan rhadt meleg volt,nyári alkalmi ruhába mentem be,mások hétköznapi ruhában voltak,hát jól van
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.