Pankráció III.
2013. június 19. 22:16
Kell ez az ECW póló de csak Rob Van Dam miatt
http://fantasmania.hu/wwe-pankracio-polo-ecw-pankrator-polo-xl-meretben-p-4047.html
http://fantasmania.hu/wwe-pankracio-polo-ecw-pankrator-polo-xl-meretben-p-4047.html
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. június 19. 22:30
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.19. 17:30)
Nem, nem jött senki.
Igazából én sem tudom, miért szeretem. Talán csak legenda. Talán csak családapa és férj, talán csak egy egyszerű pankrátor. Talán csak miatta bőgtem végig az "End Of An Era" meccset, talán csak miatta nézem még ma ezt a csodálatos dolgot. Talán csak imádom.

Igazából én sem tudom, miért szeretem. Talán csak legenda. Talán csak családapa és férj, talán csak egy egyszerű pankrátor. Talán csak miatta bőgtem végig az "End Of An Era" meccset, talán csak miatta nézem még ma ezt a csodálatos dolgot. Talán csak imádom.

Azt hittem hogy amíg nem jövök fel addig itt fognak beszólogatni a PG Era fanok
2013. június 20. 08:32
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (BlondieGirl @ 2013.06.19. 16:21)
Nem tudom, hogy valaha is szavakba tudom-e önteni, hogy mit jelent nekem. Talán soha, de akkor is mértéktelen szeretet és tisztelet, amit iránta érzek.
tökömkivanezzelazegésszelúgyahogycsakvan
tökömkivanezzelazegésszelúgyahogycsakvan
Eléggé gyerekes feudot találtak ki neki.
riri17
2013. június 20. 08:33
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Sunnygirl @ 2013.06.19. 14:12)
ezt én nem hiszem el! ezt a csajt hányan követik már, pankrátorok, Twitteren?! akkora mázlis.. néhányatr sorolok: Barbie, John Morrison, AJ Lee, Eve, Snooki (jó, ő nem pankrátor), Hornswoggle, Stacy Keibler, Torrie Wilson, Christian... nézzzétek meg, komolyan... ez most feldühített.
Lehet, hogy most én vagyok őrülten vak, de a fenn említett pankrátorok közül egyiket se találtam meg, csakis a RP-jüket.
riri17
2013. június 20. 08:34
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.19. 20:11)
Jaj, maradj már Lili! Amy olyan csúnya, rusnya és semmi tehetsége. Hogy szerethetünk, sőt, hogy nevezhetünk a példaképünknek egy ilyen elfuserált nőt??!
Mert a fuck up-ok mindig összetartanak!
riri17
2013. június 20. 12:28
A kiscicámnak mutattam a telefonomon a #WeThePeople (Antonio Cesaro, Jack Swagger és Zeb Colter) képet és nem tetszett neki mert meg akarta karmolni, bár szerintem csak azért akarta karmolni mert azt hitte hogy játék
itt a kép a kiscicámról. A hivatalos neve: Szürke Cirmi bumeráng Boci Kismocsok Sz*rzsák
itt a kép a kiscicámról. A hivatalos neve: Szürke Cirmi bumeráng Boci Kismocsok Sz*rzsák
2013. június 20. 12:41
Idézet (Kazuo @ 2013.06.20. 08:33)
Lehet, hogy most én vagyok őrülten vak, de a fenn említett pankrátorok közül egyiket se találtam meg, csakis a RP-jüket. 
Az mind RP lehet. Akik biztos követi a rajongóikat azok nagyon kevesen vannak de ők: Rikishi, Ted Dibiase Jr., Vladimir Kozlov, Brodus Clay, Vickie Guererro, Cliff Compton, Road Dogg, Rob Van Dam, Kurt Angle, David Otunga (ő csak akkor ha profilképeden Otunga van), Natalya és John Cena
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.