Pankráció III.
2013. június 18. 21:45
Idézet (Lilimooo @ 2013.06.18. 21:33)

De cukik!
végülis itt vagyok telóról, csak az a baj, hogy 1 év mire betölti:S de higgadság van, itt vagyok, félóránként írok, szóval: (DJ) DOMINIKA IN DA HOUSEE!! PARTY HARD, PUTS YOUR HANDS IN THE AIR!!
2013. június 18. 23:29
Már előre felkészültem, hogy jó másfél-két hónapikg ez fog a csapból is folyni, aztán elküldik egymást.. köhöm...
Szóval csak azt nem értem, ha ez Kaitlyn meg AJ feudja, akkor mi a francért kavarták bele Stephanie-t?! -.-" #coolWWE
Szóval csak azt nem értem, ha ez Kaitlyn meg AJ feudja, akkor mi a francért kavarták bele Stephanie-t?! -.-" #coolWWE
2013. június 19. 11:18
Jó Reggelt mindenkinek.
Elnézést hogy nem néztem végül be a bulira de teljesen belelendültem a Szent Johanna Gimi olvasásába,tegnap este fejeztem be a 3.kötetet,nagyon szeretem,tényleg igazán jó könyv,hiába kerültem eleinte,nem bánom hogy beadtam a derekam és belekezdtem.Bárkinek ajánlani tudom egyébként itt is.
Nah hoztam pár új hírt:
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/funkadactyls-heel-turn.html
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/cm-punk-vs-brock-lesnar-de-vajon-mikor.html
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/dolph-ziggler-babyface-turn.html
Elnézést hogy nem néztem végül be a bulira de teljesen belelendültem a Szent Johanna Gimi olvasásába,tegnap este fejeztem be a 3.kötetet,nagyon szeretem,tényleg igazán jó könyv,hiába kerültem eleinte,nem bánom hogy beadtam a derekam és belekezdtem.Bárkinek ajánlani tudom egyébként itt is.
Nah hoztam pár új hírt:
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/funkadactyls-heel-turn.html
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/cm-punk-vs-brock-lesnar-de-vajon-mikor.html
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/dolph-ziggler-babyface-turn.html
2013. június 19. 11:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Mondtam már, hogy szeretem.?
Amúgy ma megnéztem egy filmremeket a LOL-t...nem volt más, na.
Meg barátnőm egyik kedvence. Meg benne volt Hannah Montana.
De szar volt... Egy pozitívum volt, hogy helyes volt benne a csávó, és énekelt is, szóval olyan Cortezes volt.
De viszont nagyon szépfiú...mindegy, kell ilyen is.
Ő az.
Amúgy ma megnéztem egy filmremeket a LOL-t...nem volt más, na.
2013. június 19. 13:51
Idézet (Kazuo @ 2013.06.19. 13:18)
Salut!
Mi a helyzet, jó volt a buli?
Mi a helyzet, jó volt a buli?
ISMÉTLÉST AKAROK!! de majd csak akkor, ha nővérem egész éjjel nem lesz itthon xd mert csak akkor tudok részt venni
de olyat kéne csinálni, hogy MINDENKI egész éjjel fentmarad, max hajnali 1 körül térünk nyugovóra
2013. június 19. 14:00
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (BlondieGirl @ 2013.06.18. 23:29)
Már előre felkészültem, hogy jó másfél-két hónapikg ez fog a csapból is folyni, aztán elküldik egymást.. köhöm...

De bínám, ha lenne egy AJ vs Steph meccs és Stephanie győzne! És végre lenne egy igazi Díva Bajnok.
2013. június 19. 14:12
ezt én nem hiszem el! ezt a csajt hányan követik már, pankrátorok, Twitteren?! akkora mázlis.. néhányatr sorolok: Barbie, John Morrison, AJ Lee, Eve, Snooki (jó, ő nem pankrátor), Hornswoggle, Stacy Keibler, Torrie Wilson, Christian... nézzzétek meg, komolyan... ez most feldühített.
2013. június 19. 14:15
Idézet (Tündiii @ 2013.06.19. 14:00)
De bínám, ha lenne egy AJ vs Steph meccs és Stephanie győzne! És végre lenne egy igazi Díva Bajnok. 
AJ megdolgozott azért az övért és most megérdemli, de amúgy is. Steph az Attitude Era-ban sem a pankrátor tudása miatt volt nagy karakter, és egyszeres Women's Champion és azt is csak a DX segítségével szerezte meg. Akármennyire is szr ezt beismerni, nem volt nagy pankrátor, és az ideje már leáldozott. AJ-t jó bajnoknak tartom, csak na értitek, akkor is rosszul esik, hogy szidják, még úgy is, hogy ez csak a sztori. De meccs nem lesz, ez biztos..
2013. június 19. 15:03
Idézet (BlondieGirl @ 2013.06.19. 14:15)
AJ megdolgozott azért az övért és most megérdemli, de amúgy is. Steph az Attitude Era-ban sem a pankrátor tudása miatt volt nagy karakter, és egyszeres Women's Champion és azt is csak a DX segítségével szerezte meg. Akármennyire is szr ezt beismerni, nem volt nagy pankrátor, és az ideje már leáldozott. AJ-t jó bajnoknak tartom, csak na értitek, akkor is rosszul esik, hogy szidják, még úgy is, hogy ez csak a sztori. De meccs nem lesz, ez biztos..
De azért el lehet ismerni, hogy Stephanie nagyon keményen dolgozott attól függetlenül, hogy a pankrátor-karrierje nem volt tartalmas. A háttérben igen sok dolgot tett azért. Aki meg ezt nem ismeri be, hülye. Nem feltétlen kell hatalmas karriert befutnod pankrátorként ahhoz, hogy egy wrestling-cég állandó és kreatív, hasznos dolgozója légy.
2013. június 19. 16:21
Nem tudom, hogy valaha is szavakba tudom-e önteni, hogy mit jelent nekem. Talán soha, de akkor is mértéktelen szeretet és tisztelet, amit iránta érzek.
tökömkivanezzelazegésszelúgyahogycsakvan
tökömkivanezzelazegésszelúgyahogycsakvan
2013. június 19. 16:26
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.19. 16:17)
Niki...

Ne, mer' sírok, ne mer' sírok... a rohadt eget, késő. Nem értem, miért? Csak egy nyavalyás kép, és mégis.. annyira nagyon szeretem. Azt akarom, hogy örökre ott legyen, vagy csak, hogy megvárja, amíg eljutok oda.. hogy megköszönjek mindent.. hogy akkor ott volt..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: