Pankráció III.
2013. június 18. 18:53
Idézet (Sunnygirl @ 2013.06.18. 18:51)
Hé csajszi, péntek éjjel a partibomba, ha körbenézek úgy látom a lányok szépek, táncoló alakok, neonfények, hé csajszi, ez nem oltás, akit kiszúrtam egyből te voltál, nem túlzás, túl rózsaszín, beléd szerelmes leszek holnapig.
Mert én nem vagyok rossz srác, csak e-e-egy baj van velem, hogy-hogy péntekenként könnyen túlzásokba esem, de ez most más! nem a partiszemüvegem, mutat rózsaszínen, asszem ilyen a szerelem.. NEEE ÉN KÉSZVAGYOK
BIA EZT KÁR VOLT, TELI TOROKBÓL ÉNEKLEK

Mert én nem vagyok rossz srác, csak e-e-egy baj van velem, hogy-hogy péntekenként könnyen túlzásokba esem, de ez most más! nem a partiszemüvegem, mutat rózsaszínen, asszem ilyen a szerelem.. NEEE ÉN KÉSZVAGYOK
Domcsi,ezt inkább pénteken énekeld
2013. június 18. 18:55
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Sunnygirl @ 2013.06.18. 18:51)
Hé csajszi, péntek éjjel a partibomba, ha körbenézek úgy látom a lányok szépek, táncoló alakok, neonfények, hé csajszi, ez nem oltás, akit kiszúrtam egyből te voltál, nem túlzás, túl rózsaszín, beléd szerelmes leszek holnapig.
BIA EZT KÁR VOLT, TELI TOROKBÓL ÉNEKLEK

Érzed a lábadban a bugit?
2013. június 18. 18:56
Idézet (riri17 @ 2013.06.18. 18:52)
Lemaradtam...
Van itt póni, eccavú, pegaccú, Ryback és már Homer Simpson is.
Gyerekek.. 
kihagytad a két díszvendégünket, Flourt és SP-t.. de gonosz vagy! a sarokban sírnak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: