Ha ezzel kicsit meg tudok nyugtatni mindenkit akkor végignéztem a Payback adást és ugyanazzal a bevonulóval jött be.
Most pedig értékelném az adást és itt jelzem hogy
SPOILER ha még valaki meg akarná tekinteni.
Curtis Axel/The Miz/Wade Barrett: Az számomra teljesen egyértelmű volt hogy Wade nem tartja meg az övét és sajnos arra is számítottam hogy Curtis viszi,hiába volt több reménykeltő pillanat Miz részéről(sőt ha úgy vesszük sokszor ő dominált) a meccs során..azt viszont elég gáznak tartom főleg egy ilyen Curtis féle izomkolosszustól hogyha már ennyire erősnek akarják beállítani,miért nem volt képtelen tisztán nyerni?Miért Miz támadását használta ki ahelyett hogy maga ütötte volna ki?Na ezt tartom gáznak,ha olyan hihetetlen erős meg ügyes meg még sorolhatnám akkor nem így kellett volna győznie,na mindegy.
A.J Lee vs Kaitlyn: Itt viszont örültem,örülök mert A.J véleményem szerint megdolgozott ezért,amellett hogy remekül elő tudja adni magát bármely szerepben tehetsége is van,ez kétségtelen és a meccsen is ügyesen helytállt,kíváncsian várom hogyan fog teljesíteni bajnokként.
Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio:Egészen megbékéltem Rio-val hála a face karakterének de sajnálom hogy így alakult,véleményem szerint Ziggler-ből több is kihozható lett volna bajnokként,éppen ezért is lepett meg hogy ilyen hamar kivették a kezéből az övet.
Kane vs Ambrose illetve Randy/Bryan vs Roman/Seth:Ezt a 2 meccset egybe értékelem.A shield tagok győzelmére számítottam és így is lett,reménykedek hogy Kane-t lassan elkezdik visszaterelni ahhoz a karakterhez amit régen képviselt,ami pedig a másik meccset illeti remélem Randy cselekedete nem pillanatnyi érzelem volt hanem jele egy esetleges heel karakternek.Olvastam ilyesmit Bryan-ről is de ő mint heel?Ugyan..Randy az aki igazán jól tud alakítani heel szerepben,Bryan-nek jobb a face karakter,kevésbé idegesít vele.
CM Punk vs Jericho: Érdekes meccs volt,örültem hogy Punkot végre újra látom és úgynézki jót is tett neki a pihenés,mondhatni elemében volt a meccs alatt,na nem mintha persze Jericho rögtön feladta volna.Pártatlan voltam a meccs során de örülök Punk győzelmének,én amit várok mostmár az csak az hogy mikor következik be karakterváltás mert szerintem Punk számára jobb a face karakter..vagy ha heel is marad,nem hinném hogy Paul-nak feltétlen mellette kéne maradnia,foglalkozzon csak az új emberével.
John Cena vs Ryback:Előre sejtettem a végeredményt és nem is tévedtem nagyot,mindketten küzdöttek,ezt elismerem,nagyon nem is tudok mit mondani itt. Cena karakterével kapcsolatban továbbra is tartom azt amit eddig de gratulálok a győzelméhez.: D
Ja és így a végére..
RVD újra a WWE-nél?Teljesen meglepődtem mikor megláttam a cikket,hát még amikor a roster-ben is megtaláltam...igazából még nem tudom mit szóljak ehhez,kíváncsiság van bennem hiszen én már nem láthattam a WWE pankrátorai közt aktív emberként,mikor nézni kezdtem már nem volt jelen,éppen ezért várom hogy mit is fog produkálni.
Azt pedig remélem hogy igaz az a hír hogy
Christian is vissza fog mostmár térni,ideje lenne.
[Tudom,
Henry is de őt valahogy nem várom annyira.

]