Idézet (annp @ 2013.06.13. 18:48)
John Cena vs. Ryback:Nem tudom mi lesz az eredmény.
Dolph Ziggler vs. Alberto Del Rio:Bármennyire is nem szeretem egyikőjüket sem és Alberto-nak szurkolok.
Chris Jericho vs. CM Punk:Na ez egy érdekes meccs lesz.
Curtis Axel vs. Wade Barrett vs. The Miz:Ezt most nem mondják komolyan?!Miz-nek szurkolok.
Dean Ambrose vs. Kane:Szegén Kane-ből már bohócot csinálnak.
The Shield vs. Randy Orton & Daniel Bryan:Jézusom Randy és Daniel egy csapatban...érdekes
Kaitlyn vs. AJ Lee:Végre itt vannak a dívák,csoda,hogy nem felejtették el őket.AJ megérdemelné az övet,szóval neki szurkolok.
Damien Sandow vs. Sheamus:Sheamus-t beteszik a Pre-Showba?Ez hatalmas kitolás...Természetesen Sheamus-nak szurkolok.
Az első meccsnek véleményem szerint egyértelmű hogy
Cena lesz a győztese,kétlem hogy ilyen hamar elvennék tőle az övet. Ami
Dolph és Rio meccsét illeti igazából jelenleg egyikükkel sincs semmi bajom sőt Ziggler karaktere egész érdekessé vált,összeségében azt mondom Ziggler,semmiképp nem venném még el tőle az övet.
Jericho vs Punk..mindkettő remek pankrátor,teljesen pártatlan vagyok a meccset illetően de szerintem
Punk győz majd.
A
díva meccset már jóideje várom és remélem hogy annak a hosszú útnak amit
A.J bejárt eredménye lesz és végre bajnok lehet,igazán érdekesnek látom a mostani karakterét és szívesen megnézném hogyan teljesítene bajnokként.
Randy és Bryan egy csapatban?Elég érdekes,számomra ritka furcsa párosítás,nem is igazán szeretném hogy ez sokáig megmaradjon,Randy-nek ideje lenne leválni tőlük és végre megkapnia a lehetőséget hogy heel-ként szerepeljen.Egyébként ennél a párosnál és
Kane meccsénél is a
Shield tagok győzelmére számítok.
Na és akkor a
fekete leves...egészen addig amíg
Curtis nem került a képbe még reménykedtem is hogy
Miz végre bajnok lesz de így..teljesen egyértelmű hogy Curtis nyer,hatalmas push van jelenleg folyamatban nála és hiába győz mostanában Miz is,erősen kétlem hogy meg akarnák törni Curtis ezen karakterét azzal hogy ilyen jelentős meccsen kikap..sajnálom hogy így alakult és azt hogy Miznek újabb lehetőségtől kell így elesnie.
..
Sheamus meg a pre-showban?Ez mi?Ráadásul Damien ellen?Én ezen csak nevetni tudok,egyszerűen nem tudok mást csinálni.
Ui: Ja és Netti,én is boldog névnapot kívánok.