Pankráció III.
2013. június 11. 17:43
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
És Cody megint hol van?! Mellesleg Kane-nek mi ez a meccs? Minek meg az US övért, mikor WHC-t érdemel? Randy meg mikor lesz már heel? Ráférne... AJ meg végre kap meccset. Nagyon szeretném megtudni, hogy ő milyen bajnokként. Hátha közben megszeretem a karakterét is. Sheamus a pre-showban? Az a Curtis vagy ki meg megy az IC címért?! Mi ez az egész, valami vicc..?
2013. június 11. 18:33
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.06.11. 17:43)
És Cody megint hol van?! Mellesleg Kane-nek mi ez a meccs? Minek meg az US övért, mikor WHC-t érdemel? Randy meg mikor lesz már heel? Ráférne... AJ meg végre kap meccset. Nagyon szeretném megtudni, hogy ő milyen bajnokként. Hátha közben megszeretem a karakterét is. Sheamus a pre-showban? Az a Curtis vagy ki meg megy az IC címért?! Mi ez az egész, valami vicc..?
Cody más lassan főállású jobber lesz. Nem elég, hogy ráakasztottak egy olyan idiótát, kapott egy kibszott szr szerepet, erre még ezen se szerepelhet..
2013. június 11. 19:03
Az a Curtis akárki az új Heyman-srác, és ő most elvileg, ha jól figyeltem tegnap este, akkor Hunter-rel feudol jelenleg. Csak ugye valamelyik nap játszottak, és Hunter-t úgy fejbe rúgta, hogy valami lett a szemével, így most Stephanie és Vince nem akarják engedni HHH-nek, hogy játsszon, erre ő berágott rájuk, bevágta a limó ajtaját, és elhúzott az arénából a francba. Nem, mintha örülnék ennek a szappanopera szerű jelenetsorozatnak, mert Steph és Paul rohadt jól összevesztek, szinte egymásnak estek a parkolóban, de végre láttam újra My Princess-t, és még mindig kibszottul gyönyörű!
2013. június 11. 19:06
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.06.11. 18:33)
Cody más lassan főállású jobber lesz. Nem elég, hogy ráakasztottak egy olyan idiótát, kapott egy kibszott szr szerepet, erre még ezen se szerepelhet..
Kane-t én sem értem, Randy meg szerintem karácsonyra talán heel lesz...
Remélem AJ megnyeri az övet, mert Katit még mindig utálom.
Sheamust nem igazán bírom, de ez azért durva.. Ki ez a Curtis izé.?
#énnnagyonlemaradtam
Ez a Curtis akárki került be Matt 'helyett.' Vagy na, ő is ott volt az esélyesek között, és neki sikerült feljutnia. De szerintem neki volt már valami másik neve is, csak nem jut eszembe..
2013. június 11. 19:10
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.06.11. 18:33)
Kane-t én sem értem, Randy meg szerintem karácsonyra talán heel lesz...
Remélem AJ megnyeri az övet, mert Katit még mindig utálom.
Sheamust nem igazán bírom, de ez azért durva.. Ki ez a Curtis izé.?
#énnnagyonlemaradtam
Egyetértek. Én sem tudom, de akkor legalább nem csak én maradtam le.
2013. június 11. 19:16
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.06.11. 19:06)
Ez a Curtis akárki került be Matt 'helyett.' Vagy na, ő is ott volt az esélyesek között, és neki sikerült feljutnia. De szerintem neki volt már valami másik neve is, csak nem jut eszembe..
Áhá, szóval őt kell utálnom.
Daniel ezen hogynézmárki.?!
2013. június 11. 20:50
|
|
riri17coup d'état |
|
Szegény Kati, már biztos azt hitte, hogy egy ilyen szexi macsó megcsókolja, de csalódnia kellett, mert az inkább lbszta a földre.
Micsoda gentleman..
Az az ing..

2013. június 11. 21:25
Idézet (riri17 @ 2013.06.11. 20:50)
Szegény Kati, már biztos azt hitte, hogy egy ilyen szexi macsó megcsókolja, de csalódnia kellett, mert az inkább lbszta a földre.
Micsoda gentleman..
Az az ing..

Én először azt hittem,hogy köntösben van
2013. június 11. 21:40
Micsoda gentleman..
Az az ing..

Csak szerintem iszonyatosan irritáló Kati mű szája, mű tekintete meg úgy az egész lénye? Árad belőle. Annyira idegesítő, hogy nagyon. Egyébként ez az ing igen szöxi, ezt már csak Big Johnny tudja überelni... Akinek egyébként régen én hoztam létre a sztáradatlapját. Úristen...
2013. június 12. 13:16
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Micsoda gentleman..
Az az ing..

Mily romantikus...
2013. június 12. 13:35
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Ki gondolta volna, hogy ez a divat*censored* fog nyerni?
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy az utóbbi időben egyre több meccset vesztett el Zack? Mondjuk, be kell valljam, hogy már annyira nem nagy kedvencem, de azért még nyomon követem a meccseit. Egyébként nem csak Zackel van így a zsinórban húszszor vesztés, hanem a többi nagyon jó pankrátorral is. Én még mindig a Mizes dolgon vagyok fennakadva. Komolyan, annál nincs megszégyenítőbb dolog, minthogy valaki csak 2 napig hagynak bajnoknak lenni.
2013. június 12. 17:41
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.11. 21:40)
Csak szerintem iszonyatosan irritáló Kati mű szája, mű tekintete meg úgy az egész lénye? Árad belőle. Annyira idegesítő, hogy nagyon. Egyébként ez az ing igen szöxi, ezt már csak Big Johnny tudja überelni... Akinek egyébként régen én hoztam létre a sztáradatlapját. Úristen...

Big Johnny
2013. június 12. 17:54
Hiányzol Michelle.. nagyon. Most nagyon ráférne a Díváinkra egy olyan csaj, mint te. Nem fűzök hozzá sok reményt, hogy még visszajössz, de tiszta szívemből remélem, hogy ha csak egyszer is, de még egyszer meghallom a bevonulózenéd, és láthatom, ahogy végigsétálsz azon a rámpán, lenyűgözve a több tízezreket, akik az aránéban ülnek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: