Pankráció III.
2013. június 10. 19:41
Idézet (Kazuo @ 2013.06.10. 19:35)
Nekem még mindig rohadtul unszimpatikus a lány. 
Sajnos nekem is. Pedig emberileg semmi bajom nincsen vele. Egyszerűen csak hónapok, sőt mondhatom, hogy évek óta nem tudom megszeretni, engem eléggé taszít.
És ha már mánia... break the walls down.
2013. június 10. 19:42
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet
@IAmJericho;In the studio listening to the mixes of the new @TheOfficialA7X album. Trust me when I tell you…IT KICKS ASS!!! #A7X
Mondtam már, hogy imádom?
2013. június 10. 19:49
Hát nézzétek, nem mindenkinek jön be de ez miért lenne tragédia? És így még mindig sokkal jobban, esik, mint mikor azt, mondják, hogy "hű, de kibszott szr!!!".
Képzeljétek, tesóm mondta, hogy Randy kiírta Twitterre, hogy azt mondta neki Alanna, a kislánya, hogy ő is pankrátor akar lenni, ha nagy lesz. Tök édes. :')
Képzeljétek, tesóm mondta, hogy Randy kiírta Twitterre, hogy azt mondta neki Alanna, a kislánya, hogy ő is pankrátor akar lenni, ha nagy lesz. Tök édes. :')
2013. június 10. 19:50
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.06.10. 19:42)
Mondtam már, hogy imádom?
Hajajj Jericho most nagyon nőtt a szememben.
Egyébként sziasztok! Rég voltam erre^^
2013. június 10. 19:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Off
Annyira utálom, amikor hallgatok egy Punnany dalt, erre anyu a legrosszabbkor jön be.
múltkor például a 'sok kedves lány nedves..' résznél jött be...csak nézett. xdd
On
Ááá, persze hogy nem halok meg egy kicsit sem, amikor látom ezt a képet...
Ezen úgy néz ki, mint Cortez, csak sittes változatban.
Annyira utálom, amikor hallgatok egy Punnany dalt, erre anyu a legrosszabbkor jön be.
On
Ááá, persze hogy nem halok meg egy kicsit sem, amikor látom ezt a képet...
2013. június 10. 20:00
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (BlondieGirl @ 2013.06.10. 19:49)
Hát nézzétek, nem mindenkinek jön be de ez miért lenne tragédia? És így még mindig sokkal jobban, esik, mint mikor azt, mondják, hogy "hű, de kibszott szr!!!".

Hát nézd, leírjuk amit mi gondolunk róla, ennyi az egész, itt senki se ítéli el a másikat azért, mert valaki olyasvalakit szeret, akivel esetleg más nem szimpatizál.
De aranyooos.
2013. június 10. 20:04
Idézet (Kazuo @ 2013.06.10. 20:00)
Hát nézd, leírjuk amit mi gondolunk róla, ennyi az egész, itt senki se ítéli el a másikat azért, mert valaki olyasvalakit szeret, akivel esetleg más nem szimpatizál.
De aranyooos.
De aranyooos.
Ezért is imádok itt lenni.
Imádom ezt a képet.
2013. június 11. 15:42
Bonjour!
Sheamus Moszkvában. Tegnap néztem a pankrációt az EuroSport-on és épp Németországban jártak. Remélem, egy nap ide is eljutnak. Nagyon szeretnék egy nap találkozni velük. Akármennyire is szr ez a mostani cég, ők mind, egytől egyig nagyon jó és melegszívű emberek. Nagyon örülök, hogy megismerhettem őket.
És akkor most picit offolok is, Bia, fogadd gratulációmat Oliver válaszához ezzel a képpel.
Sheamus Moszkvában. Tegnap néztem a pankrációt az EuroSport-on és épp Németországban jártak. Remélem, egy nap ide is eljutnak. Nagyon szeretnék egy nap találkozni velük. Akármennyire is szr ez a mostani cég, ők mind, egytől egyig nagyon jó és melegszívű emberek. Nagyon örülök, hogy megismerhettem őket.
És akkor most picit offolok is, Bia, fogadd gratulációmat Oliver válaszához ezzel a képpel.
2013. június 11. 16:14
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (BlondieGirl @ 2013.06.11. 15:42)
Bonjour!

Köszönööööööm! *-*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: