Pankráció III.
2013. június 05. 18:03
Sziasztok! Nem igazán követem a WWE-t az utóbbi egy hétben, mert osztálytársam, aki mindig tájékoztat (jobban mondva kis híján rám ugrik, hogy el tudja mondani, hogy mi történt hétfőn, szerdán és pénteken) Erdélyben kirándul, így nem igazán nézelődtem, de nem maradtam le remélem semmi létfontosságúról, bár amennyi létfontosságú mostanság van a cégnél...
Hiányzik Eve. Egyszerűen annyira szörnyű amit most (és már egy jó ideje) a Dívákkal csinálnak. És még ez után csodálkoznak, hogy sokan inkább a TNA-be mennek?!
Hát igen, telis-tele "tehetséges Dívákkal". Félre ne értsetek, biztos óriási munka egy céget vezetni, de ilyen hibákat elkövetni..
Hiányzik Eve. Egyszerűen annyira szörnyű amit most (és már egy jó ideje) a Dívákkal csinálnak. És még ez után csodálkoznak, hogy sokan inkább a TNA-be mennek?!
Hát igen, telis-tele "tehetséges Dívákkal". Félre ne értsetek, biztos óriási munka egy céget vezetni, de ilyen hibákat elkövetni..
2013. június 05. 19:51
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.06.05. 19:44)
#therealICchamp

Imádom ezt a Cody jelenetet, az a nadrág kifejezetten baromi jól állt neki.
Egyébként annyira hiányzik, hogy nem ő a bajnok. Úgy tudta viselni azt az övet, mint kevesek, és addig, amíg ő uralta a címet, addig tényleg volt értéke az övnek. Manapság sajnos megint értéktelenné vált, pedig szerintem ez az egyik legszebb öv.
2013. június 06. 14:50
Sziasztok! Annyira nagyon szeretem, és annyira nagyon hiányzik, és tudom, hogy ha visszajön annyira nem fog nagyobb szerepet kapni, mint eddig. De legalább már a cégnél lesz. Nem tudom, hogy fogják megoldani a "térdrögzítővel kell küzdjön, de úgy nem tud rendesen így vagy tag-team-ben játszik, vagy sehogy" kérdést. Majd kiderül, de abban már most biztos vagyok, hogy nem lesz egy bombabiztos terve a story-íróknak vele kapcsolatban.
2013. június 06. 19:22
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.06.06. 18:48)
Szerintem igenis összeillenek. Nagyon.

Annyira édesek együtt. *-* De Cody már baromira levághatná a bajszát...
1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.