Idézet (Kazuo @ 2013.06.02. 08:53)
Tegnap megnéztem csak úgy a Pankráció - Összefoglalót. Hát már megint sikerült száz szem Seduxent bevennem.
Beszámoló címe: WTF is going on here?
Beszámoló műfaja: Kutyakomédia.
Beszámoló keletkezésének dátuma: 2013.06.02.
Szóval itt a poént félretéve, mi a fene van a WWE-vel? Tudjátok, én arra rágtam be a legeslegjobban, hogy ocsmány módon képesek voltak Paul Bearer emlékét meggyalázni azért, hogy esetleg minél többen nézzék meg az adást. Képesek voltak egy igazi WWE legendát meggyalázni, ez számomra teljesen megbocsájthatatlan. Undorító, egyszerűen nincs jobb szó rá. Még egy éve sincs annak, hogy szegényt eltemették, máris kiparodizálják. Igazán büszkék lehetnek magukra a WWE sztoriírók.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön ez az Orton-Show-Sheamus trió, szerintem annyira királyak együtt, jól össze tudnak dolgozni és megvan bennük az a bizonyos csapatszellem. Nem is csodálkozok, hogy így leverték a Pajzsot.
John Cena...nagyon sokan utálják a karakterét, de nekem nagyon tetszik. Igen, tudom, hogy őnála inkább a nagyon kedves és kitartó pankrátor a megfelelő karakter, de szerintem ő ígyis-úgyis nagyon jó. Higgyétek el, sokkal jobban állna neki ez a hirtelen megváltozás, mint Punknak, de azért remélem, hogy nem lesz megint ilyen gyalázkodás meg szemétkedés, mint Punk időszakában.
Láttam, láttam, de nem kellett volna. Láttam Wade vs. Miz meccset, amelyen Miz már majdnem nyert és egy hülye mozdulat segítségével Wade megint IC bajnok lett. Ez *censored* nagyon szégyen. Hogy a fenébe lehet így megszégyeníteni szegény Mizt? Komolyan...basszus, szavak nincsenek rá.
Paul Heymannek csak akkor nagy a pofája, ha valaki mellette van, akinek éppen nyalja a hátsóját. Amúgy meg ül és hallgat, ezt már régóta figyelem. Pölö Brock és Punk mellett bárkit képes volt megszégyeníteni, értem ezalatt például The Kinget a szívrohamával. Persze, amikor Vince mellé kellett állnia és be kellett vallnia az igazságot, akkor meg 20 kilót leizzadt. Egyszerűen szánalmas, nem tudom embernek nevezni az ilyen férgeket. Most is Shawnnak és HHHnek úgy pampogott, hogy közben ott volt mellette Brock Lesnar. Na és ha nem lett volna ott, dumált volna? Hahahahahahahahahahahahahahahaha NO.
Mi ez már, hogy Jack Swagger egy igazi amerikai? Omg jobb elnevezést nem tudtak volna kitalálni? Jecrap, ez valami óriási nagy szánalom.
Fandagon meg igényesen felhúztam magam. Ki a *censored* ez a kis senkiházi *censored*? Ki ő, hogy ennyire meggyalázott egy legendát, az igazi Best In The World-t? Ki ez a kis senkiházi *censored*, hogy csak úgy előkapták a kukából és máris óriási nagy szupersztár? Még azt se érdemelné meg, hogy egy olyan neves (vagyis nekem már kezd nagyon lemenni a színvonal) műsorban szerepeljen, nemhogy itt Jerichoval kiálljon.
Összefoglalva: undorító és egyszerűen borzalmas, amit mostanság a WWE művel és ezeket az embereket pedig nagyon tökéletesen lejáratják. Én ha a helyükben lennék, azonnal felmondanék és megmondanám nekik, hogy dugják fel maguknak azt a sztorit meg azt a mocskos szerződést.
A Paul Bearer-es dolgon én is eléggé kiakadtam. És állítólag a családja BELEEGYEZÉSÉVEL történt... Jajj, meg ez a Fandango is ki a frász?! Főleg Jericho-hoz képest... Én még azt nem értem, hogy miért variálnak folyton. Eddig azt adták be az embereknek, hogy Punk a SummerSlam-ig nem meccsel, most meg a Payback-en Jericho ellen játszik? Hülyítik az embereket mocskos módon... Meg ezt a Ryback sztorit is csak húzzák és húzzák.