Sziasztok.
Új BFF-m van.
A történet lényege annyi, hogy barátnőmnek beszólogatott ő, meg 2 csaj, mert nem jelölte őket vissza...ember...Mellékesen ő egy 12 éves kislány, szóval úgy olvassátok...
Én: Figyu, mielőtt beszólsz Kikiih-nek előtte tanulj meg helyesen írni. Biztos tök menőnek érzed magad a 12 éves fejeddel, de hidd el, baromira nem vagy az...
(Vanessza9 @ 2013.05.29. 17:09)
Te meg mit szólsz bele?jOBB LESZ HA BEFOGOD A POFÁDAT.Mert te sem vagy külömb annál az ocsmány profiloddal együtt.Úgyhogy fogd vissza magad mert az biztos hogy te sem vagy egy nagy sztár.Kikihh megoldja jóvan!!VITA LEZÁRVAAA!!
Én: Jólvan Életem, látom Te is ugyanolyan IQfájter vagy, mint a többi. Tanács: inkább figyelj oda jobban nyelvtan órán.

Nem Te fogod nekem megmondani, hogy mikor fogom be a pofámat, nem vagy se anyám, se apám, szóval le állhatsz, mert biztos nem egy ilyen 12 éves kis taknyos fogja megmondani nekem, mikor álljak le. Kinek van ocsmány proflja.? Nekem.? Akkor nem tudom miért van ennyi szavazatom, és miért dícsérik állandóan...

Inkább nézegesd tovább a meséket a Minimaxon, az való neked...
Amúgy tényleg ocsmány profilom van.? :/ Mert ez azé' szrul esett, hiába dicsérték már meg, akkor is..:/