Pankráció III.
2013. május 26. 16:11
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.25. 19:50)
Ne már...
John Cena szerepelt a Ready to Rumble filmbe?
És még Goldberg is?Meg kell néznem ezt a filmet,akár magyarul,akár angolul
UI: Jó az a tetoválás
UI: Jó az a tetoválás
Szerepelt benne Cena? Hol, mikor én nem vettem észre.
2013. május 26. 17:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ember, annyira felhúztam magam a Forma 1-en, hogy rendesen remegtem, és még gyógyszert is kellett bevennem a vérnyomásomra. Rosberget rühellem, már azóta, amióta Forma 1-ben van, de nem szeretnék senkit se untatni azzal, hogy miért nem érzem megérdemeltnek a győzelmét, és egyébként remélem kapnak valamit... Mikor Kiminek kikellett mennie a boxba kibszottul szidtam Perezt, mert az ő hibájából történt az eset, de hálaégnek kieset, és Kimi szerezett 1 rohadt pontot.
#imádom. Massat sajnálom...:/ Maldonadot nem.
Elnézést az offért.
Egyébként ma este szerintem megnézem a WM-t, de azt hittem, már sohase fogják leadni, és tök fura, hogy este lesz...tuti nem nézem végig.
Elnézést az offért.
2013. május 26. 18:02
Idézet (riri17 @ 2013.05.26. 17:30)
Ember, annyira felhúztam magam a Forma 1-en, hogy rendesen remegtem, és még gyógyszert is kellett bevennem a vérnyomásomra. Rosberget rühellem, már azóta, amióta Forma 1-ben van, de nem szeretnék senkit se untatni azzal, hogy miért nem érzem megérdemeltnek a győzelmét, és egyébként remélem kapnak valamit... Mikor Kiminek kikellett mennie a boxba kibszottul szidtam Perezt, mert az ő hibájából történt az eset, de hálaégnek kieset, és Kimi szerezett 1 rohadt pontot.
#imádom. Massat sajnálom...:/ Maldonadot nem.
Elnézést az offért.
Egyébként ma este szerintem megnézem a WM-t, de azt hittem, már sohase fogják leadni, és tök fura, hogy este lesz...tuti nem nézem végig.

Elnézést az offért.

A legelső WM a vágásokkal együtt, mert a promot kivágják, meg egyebek, a reklámok miatt legalább 3/4 órával lett hosszabb.
2013. május 26. 18:21
Idézet
momogeeci:
Pofázol itt össze-vissza ,úgy beszélsz mint egy óvódás ,jézusom milyen csicskák vannak még ezen a bolygón .
Tudod szrom le hogy ki a te barátod meg ki nem ..
én:
azt hiszed menő vagy, hogy káromkodsz? hát krvára nem
én akkor káromkodok, ha felbsznak...
te vagy Barbie-fan? mit tudsz róla? SEMMIT!!! egy tudatlan, tucatfan vagy, aki csak divatból szereti őt. annyira szánalmas vagy, frappáns választ sem tudsz adni. és a legjobb: válaszolni se tudsz, mindig új üzenetet írsz.
ja és a státuszodból meg tudom állapítani az IQ-hányadosodat. ha kettővel több lenne, lehetnél plankton
fog vissza magad kisanyám, mert nem lesz jó vége, ha itt arcoskodsz, és teszed az agyad, vered magad itt a semmire.
csicska? nem tudom ki kötött már megint belém. annyira nevetséges, senkiházi, GERINCTELEN CSÓTÁNY VAGY, HOGY KOMOLYAN MONDOM, HALÁLRA NEVETEM MAGAM RAJTAD, ÉS A GYEREKES, ÖNTELT ÍRÁSMÓDODBAN! Kelly biztos szégyenkezne miattad.. nyomorék. ja és úgy mellékesen: nekem válaszolt K2
Pofázol itt össze-vissza ,úgy beszélsz mint egy óvódás ,jézusom milyen csicskák vannak még ezen a bolygón .
Tudod szrom le hogy ki a te barátod meg ki nem ..
én:
azt hiszed menő vagy, hogy káromkodsz? hát krvára nem
te vagy Barbie-fan? mit tudsz róla? SEMMIT!!! egy tudatlan, tucatfan vagy, aki csak divatból szereti őt. annyira szánalmas vagy, frappáns választ sem tudsz adni. és a legjobb: válaszolni se tudsz, mindig új üzenetet írsz.
csicska? nem tudom ki kötött már megint belém. annyira nevetséges, senkiházi, GERINCTELEN CSÓTÁNY VAGY, HOGY KOMOLYAN MONDOM, HALÁLRA NEVETEM MAGAM RAJTAD, ÉS A GYEREKES, ÖNTELT ÍRÁSMÓDODBAN! Kelly biztos szégyenkezne miattad.. nyomorék. ja és úgy mellékesen: nekem válaszolt K2
jó, meghaltam baazdki
2013. május 27. 17:43
Sziasztok!
Na megint írt az én szerelmem
Annyira imádom az ilyen embereket.Egyszer sem krváztam le,ő meg...
Na megint írt az én szerelmem
Idézet
Nem fogok rád figyelni nem vagy az anyám meg senkim sem ,úgy hogy velem ésszel te kis csicska
Még is kinek képzeled magadat?? Annak az embernek képzeled magad aki csak úgy ok nélkül belepofázik más dolgába .. Hát nem vagy te senki .. Maximum egy kis szánalmas kis csicska vagy.. Vegyél vissza magadból kis anyám mert ha nem veszel vissza akkor had ne mondjam hogy mi lesz veled.. És tudod te hogy kivel beszéljél így ,a te kis szopós kurváddal , meg a kis barátnőddel ,ne velem ..szánalom vagy esküszöm ...de menő lettél hirtelen .. a kis barátnőcskédnek csicskáskodsz ennyi vagy te is ..szánalmas kis *** vagy
Véleményem ez nem ismerlek de nem is akarlak megismerni
Még is kinek képzeled magadat?? Annak az embernek képzeled magad aki csak úgy ok nélkül belepofázik más dolgába .. Hát nem vagy te senki .. Maximum egy kis szánalmas kis csicska vagy.. Vegyél vissza magadból kis anyám mert ha nem veszel vissza akkor had ne mondjam hogy mi lesz veled.. És tudod te hogy kivel beszéljél így ,a te kis szopós kurváddal , meg a kis barátnőddel ,ne velem ..szánalom vagy esküszöm ...de menő lettél hirtelen .. a kis barátnőcskédnek csicskáskodsz ennyi vagy te is ..szánalmas kis *** vagy
Véleményem ez nem ismerlek de nem is akarlak megismerni
Annyira imádom az ilyen embereket.Egyszer sem krváztam le,ő meg...
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. május 27. 19:06
Off
Istenem,valaki csapja már le
Van még pár szöveg,csak hát inkább nem írom le,de akit érdekel annak elküldöm privátba
Off vége
Idézet
És képzeld el én is barátságos vagyok csak az ilyen k*rvák mint ti felhuzzák az agyamat ..
Jobb ha tudod ..
Ja és te mért is szóltál bele a mi ügyünkbe ?? mert te vagy valaki ..csak úgy közlöm kicsim hogy te egy nagy senki vagy Ja és ha még jobbá kellene tenni a napodat akkor nyugodtam szólj nekem ,én mindig itt vagyok és képzeld nem tizenével lány vagyok annál sokkal idősebb mint te ..Kicsikém
Jobb ha tudod ..
Ja és te mért is szóltál bele a mi ügyünkbe ?? mert te vagy valaki ..csak úgy közlöm kicsim hogy te egy nagy senki vagy Ja és ha még jobbá kellene tenni a napodat akkor nyugodtam szólj nekem ,én mindig itt vagyok és képzeld nem tizenével lány vagyok annál sokkal idősebb mint te ..Kicsikém
Van még pár szöveg,csak hát inkább nem írom le,de akit érdekel annak elküldöm privátba
Off vége
riri17
2013. május 27. 19:08
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.27. 19:06)
Off
Off vége
Off vége
Szerintem mostmár hagyd, ne írj vissza neki. Tudom, hogy nehéz, de sosem fog leakaszkodni rólad. Légy' értelmesebb te és hagyd a francba, nem éri meg egy ilyenen kiakasztani magad.
riri17
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.