Idézet (Lilimooo @ 2013.05.14. 17:20)
Sziasztok. Nem sokáig zavarok mert megyek vissza tanulni, csupán a vasárnapi Extreme Rules egy meccséhez szeretnék hozzá szólni;
MIÉRT, MIÉRT VAN AZ, HOGY CODY - AKI AZON A ROHADT SZAVAZÁSON IS A LEGALUL ÉRTÉKELTEBB PANKRÁTOR LETT - MEGINT ABBAN A NYAMVADT PRE-SHOWBAN SZEREPEL?! Az ötlet nagyon tetszik, hogy The Miz ellen, de komolyan milyen dolog ez, hogy az a két pankrátor, akik a
legjobbak között lehetnének egy rohadt netes showban szerepelhetnek
csak. Bakker, ha rendesen fel lenne nekik építve egy sztori, meg rendes meccsük lehetne a PPV-n, az egyik legjobb feudot tudnák összehozni...
Elolvasgattam amúgy a hozzászólásokat és nekem is nagyon tetszik ez a találkozós dolog.

Szia.

Ááá, mindkettejüket imádom, és annyira rossz ezt látni. Ember, az egyik volt US meg WWE bajnok, a másik meg a Legacy tagja volt, pankrátorcsaládból származik és IC bajnok is volt. És ezt annyira megalázónak érzem...ők ennél sokkal, de sokkal többet érdemelnének, mert tudom, hogy nem véletlenül voltak régebben annyira pusholva. Most meg persze le se szrják őket,
megint. Én ezt már annyira unom...meg ezt az egészet. Cody kvára jó pankrátor, és ezt nem csak azért mondom, mert ő a kedvencem, hanem mert ez így is van. Basszus, ha szr pankrátor lenne, nem lett volna benne a Legacyban...
Egyébként mindeki azt írogatja, milyen kva jó PPV lesz, szerintem meg egy nagy rakás fs. Vagyis az én részemről.
John Cena vs. Ryback: Bocs, de én ezt nem várom. Ryback miatt. Annyira unszimpatikus egy debil állat, hogy azmár fáj. Remélem John győz.
Brock Lesnar vs. Triple H: Ez már unalmas...most volt meccsük, minek megint.?!
Alberto Del Rio vs. Jack Swagger: Swagger bezzeg kap pusht, amúgy csak úgy halkan megjegyzem, hogy Zigglert mindig jobb pankrátornak tartottam, mint Jacket, mert szerintem jobb a ringben, és nagyon jól tud bánni a mikrofonnal is. Meg ő mindig is szimpibb volt, Swaggernek régen volt egy idióta nézése, mindig az jut eszembe.
Kofi Kingston vs. Dean Ambrose: Hajrá Ambrose.
Team Hell No vs. The Shield (Rollins és Reigns): Igazából fura, hogy így szétszedték őket, de ők tudják.

Mindenesetre remélem szétszedik a másik csapatot, mert már röhej Kane szerepe...
Mark Henry vs. Sheamus: Henry visszatért.?

Szerintem valamit nagyon áttekertem, bár amúgy se bírom annyira.
The Big Show vs. Randy Orton: Randybácsiii.
Chris Jericho vs. Fandango: No comment. Ez már tényleg az.