Úgy nagyjából sikerült fellélegeznem, meg minden de persze ez nem azt jelenti, hogy minden rendben van, mindegy. Hát megpróbálom aktivizálni magam itt, de nem tudom, hogy mennyire fog menni, mert már egy ideje nem is néztem pankrációt.
Pankráció III.
2013. május 12. 16:11
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Na hello-bello emberek, úgy tűnik hogy visszatértem.
Látom azt a nagy örömöt az arcotokon.
Minden rendben veletek? Ugye nem volt veszekedés, amíg én távol voltam? Ugye nem kell szétcsapnom köztetek?
Úgy nagyjából sikerült fellélegeznem, meg minden de persze ez nem azt jelenti, hogy minden rendben van, mindegy. Hát megpróbálom aktivizálni magam itt, de nem tudom, hogy mennyire fog menni, mert már egy ideje nem is néztem pankrációt.
2013. május 12. 16:55
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Na a fenébe is, pont rosszkor jöttem...
Ide figyeljen minden kedves és kedvetlen, egyes és kettes topiktag: itt senki se érezze magát rosszul, mert senki se fölösleges!!! Ha valakinek esetleg gondja van, akkor írja le, ne üljön itt és halgasson, mert azzal csak ront a helyzeten! Próbáljuk már ne azzal megoldani a dolgot, hogy lelépünk, hanem beszéljük meg. (Jó, én nem azért léptem le, mert a topikkal volt bajom, hanem egyéb személyes dolgok miatt...)
Ide figyeljen minden kedves és kedvetlen, egyes és kettes topiktag: itt senki se érezze magát rosszul, mert senki se fölösleges!!! Ha valakinek esetleg gondja van, akkor írja le, ne üljön itt és halgasson, mert azzal csak ront a helyzeten! Próbáljuk már ne azzal megoldani a dolgot, hogy lelépünk, hanem beszéljük meg. (Jó, én nem azért léptem le, mert a topikkal volt bajom, hanem egyéb személyes dolgok miatt...)
2013. május 12. 17:27
Idézet (Kazuo @ 2013.05.12. 16:55)
Na a fenébe is, pont rosszkor jöttem...
Ja, szerintem is kicsit javítsunk a konfliktuskezelő énünkön és próbáljuk megbeszélni ha van valami, mert az egyből topikhanyagolás szerintem nem megoldás, ha egyszer és mindenkorra le nem zárjuk ezeket.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. május 12. 17:30
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.12. 17:27)
Ja, szerintem is kicsit javítsunk a konfliktuskezelő énünkön és próbáljuk megbeszélni ha van valami, mert az egyből topikhanyagolás szerintem nem megoldás, ha egyszer és mindenkorra le nem zárjuk ezeket.
Yup, mindennel egyet kell értenem.
2013. május 12. 17:30
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.12. 16:47)
Tündi: hidd el, a kedvem nekem sem a legjobb, és ezért nem is írogatok gyakran mostanában...
Bia: örülök, hogy visszajöttél, de a hangulat nem éppen a legjobb szerintem...
Bia: örülök, hogy visszajöttél, de a hangulat nem éppen a legjobb szerintem...
Ígérem a PeoplePower-eknek,hogy ha jobb kedvem lesz sokat fogok írogatni,de addig Akció játékokkal fogok játszani
2013. május 12. 17:47
vii hacsi
Bia visszajött? ki kér pezsgőt?
de amúgy tényleg nem valami jó itt a hangulat... de tudunk javítani! nyáron, komolyan, beszerzek valami energiaitalt, és éjfélig ezt fogom nyomni, hogy csakis VELETEK töltsem a nyarat (virtuálisan, amíg esetleg valaki nem akarna-e lejönni hozzám
)
szóval, törekedjünk arra, hogy mostmár csakis pozitív energiákat árasszunk, jó?
de amúgy tényleg nem valami jó itt a hangulat... de tudunk javítani! nyáron, komolyan, beszerzek valami energiaitalt, és éjfélig ezt fogom nyomni, hogy csakis VELETEK töltsem a nyarat (virtuálisan, amíg esetleg valaki nem akarna-e lejönni hozzám
2013. május 12. 17:49
Idézet (Sunnygirl @ 2013.05.12. 17:47)
vii hacsi
)
Energiaital?
(Jó lenne egy találkozót csinálni és mindenki People Power-es pólóban jelenne meg)
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. május 12. 17:55
Egyébként tényleg nagyon kéne találkozni egyszer már, tuti szétröhögnénk magunkat, és szerintem nem lennénk zavarban. Persze, hogy kicsit félénkek lennénk, hisze először találkoznánk, de ismerjük már annyira egymást, hogy simán menjen minden. Habár én nem vagyok szégyenlős, úgyhogy nem kell félni, hogy esetleg nem szólalok meg, mert beszélek és beszélek, mindig van valami témám
2013. május 12. 17:55
Na akkor én is visszajöttem
Már kezd egyre jobb kedvem lenni,de még egy picit szr
2013. május 12. 17:57
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.12. 17:55)
Egyébként tényleg nagyon kéne találkozni egyszer már, tuti szétröhögnénk magunkat, és szerintem nem lennénk zavarban. Persze, hogy kicsit félénkek lennénk, hisze először találkoznánk, de ismerjük már annyira egymást, hogy simán menjen minden. Habár én nem vagyok szégyenlős, úgyhogy nem kell félni, hogy esetleg nem szólalok meg, mert beszélek és beszélek, mindig van valami témám 
És akkor csinálhatnánk mi is amit pénteken csináltunk 3 osztálytársammal,vagyis 4-en,mert egy fiú is csinálta egy darabig.Vizet köpködtünk egymásra
2013. május 12. 17:59
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.12. 17:53)
Hát én szerintem nem tudok
Majd gyalog lemegyek hozzád,jó?
hallod, gyere gyalog, és ha az úton egy vadul kapálozó, 1D-s pólóban ugráló lányt látsz, szőke hajjal, az én leszek
2013. május 12. 17:59
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.12. 17:57)
És akkor csinálhatnánk mi is amit pénteken csináltunk 3 osztálytársammal, vagyis 4-en, mert egy fiú is csinálta egy darabig. Vizet köpködtünk egymásra
Triple H tanítványai lennénk 
Jaj, erről jut eszembe, Nikivel beszéltük, hogy milyen lenne már, ha lenne kis Amy, és Steph&HHH lányával lenne feudja. Vagy Amybaby vs. little Stratusfaction
2013. május 12. 18:01
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.12. 17:59)
Jaj, erről jut eszembe, Nikivel beszéltük, hogy milyen lenne már, ha lenne kis Amy, és Steph&HHH lányával lenne feudja. Vagy Amybaby vs. little Stratusfaction 
jó is lenne, de ne siettessük a little Stratusfactiont:DD hadd maradjon még, szeptemberig ráér
na jó, nem szabad több almás rácsost ennem
2013. május 12. 18:06
Idézet (Sunnygirl @ 2013.05.12. 17:59)
hallod, gyere gyalog, és ha az úton egy vadul kapálozó, 1D-s pólóban ugráló lányt látsz, szőke hajjal, az én leszek
Jól van,már indulok is
2013. május 12. 18:06
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.12. 17:55)
De hol kéne?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.