Képzeld Zita,ma a suliba láttam egy kölkön Guns N' Roses-os pólót és rögtön te jutottál eszembe
Pankráció III.
2013. május 07. 17:55
Sziasztok!
Képzeld Zita,ma a suliba láttam egy kölkön Guns N' Roses-os pólót és rögtön te jutottál eszembe
Le kellett volna lopnom róla,de hát szegény kölök félmeztelenül megy haza
2013. május 07. 18:01
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.07. 15:19)
BIG OTUNGA KÁVÉJA 
2013. május 07. 18:25
Nem értem miért utálják John-t?Szr a karaktere,az igen,de valójában nem.Jó,hogy fura nálunk az iskolában,hogy az osztályban lányok közül csak én vagyok oda annyira a pankrációért és még John Fan vagyok.Na és?Büszke vagyok rá és nem vagyok pl: Damien,Antonio,Kofi... stb. "nagy" rajongója.Tegnap osztályfőnökin szavazás volt és az egyik fiú osztálytársam elkezdi,hogy John Cena-ra szavaztam?Bsszus miért foglalkozik annyira John-nal és velem?Szerintem utálja John-t,de azért rhadtul fáj,hogy egy rajongónak majdnem ilyeneket mond a kedvencéről.
1 felhasználónak tetszik:
szandi99
2013. május 07. 18:56
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.07. 17:55)
S
Képzeld Zita,ma a suliba láttam egy kölkön Guns N' Roses-os pólót és rögtön te jutottál eszembe. Le kellett volna lopnom róla,de hát szegény kölök félmeztelenül megy haza
Képzeld Zita,ma a suliba láttam egy kölkön Guns N' Roses-os pólót és rögtön te jutottál eszembe. Le kellett volna lopnom róla,de hát szegény kölök félmeztelenül megy haza
Nekem is van ám, nem is egy
2013. május 07. 18:59
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.07. 18:56)
Nekem is van ám, nem is egy
Szegény kölök, még a végén megrontja valaki 
Biztos nem én fogom megrontani a kölköt,hanem a pedomaci
2013. május 07. 19:16
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.07. 18:25)
Nem értem miért utálják John-t?Szr a karaktere,az igen,de valójában nem.Jó,hogy fura nálunk az iskolában,hogy az osztályban lányok közül csak én vagyok oda annyira a pankrációért és még John Fan vagyok.Na és?Büszke vagyok rá és nem vagyok pl: Damien,Antonio,Kofi... stb. "nagy" rajongója.Tegnap osztályfőnökin szavazás volt és az egyik fiú osztálytársam elkezdi,hogy John Cena-ra szavaztam?Bsszus miért foglalkozik annyira John-nal és velem?Szerintem utálja John-t,de azért rhadtul fáj,hogy egy rajongónak majdnem ilyeneket mond a kedvencéről.
Oh, ez nagyon ismerős, náluk még itthon is ez megy. Csak kicsit idegesítő.
Egyébként hello!
Basszus olyan, mintha Wade-nek zsíros lenne a haja.
Még emlékszek, mikor Randy-vel feudolt, akkor még nem volt bajusza és szakálla, hanem csak olyan "csupasz" volt az arca.
2013. május 07. 19:21
Idézet (BlondieGirl @ 2013.05.07. 19:16)
Oh, ez nagyon ismerős, náluk még itthon is ez megy. Csak kicsit idegesítő.
Egyébként hello!
Még emlékszek, mikor Randy-vel feudolt, akkor még nem volt bajusza és szakálla, hanem csak olyan "csupasz" volt az arca.
Azért szerettem azt a párharcot.
Egyébként hello!
Csipasz
2013. május 07. 20:29
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.07. 19:21)
Csipasz 
Az
Annyira hiányzik ez a Hunter. Tudom jól, hogy jogosan mondhatnátok, hogy itt van, nem ment el és, hogy ne a frizuráján problémázzak, mert tényleg így is szívdöglesztő negyven akárhány évesen, de nekem annyira más. Tudom, hogy így is ugyanolyan a ringben, de számomra akkor is másnak tűnik.
2013. május 07. 21:33
Egyre szimpatikusabbak számomra. Hogy miért, vagy hogy, azt nem tudom, csak bírom a stílusukat. Nem a tönkretesszük mindenki meccsét dologban, hanem, hogy nem hagyják szrban egymást.
2013. május 07. 21:34
Idézet (BlondieGirl @ 2013.05.07. 21:33)
Egyre szimpatikusabbak számomra. Hogy miért, vagy hogy, azt nem tudom, csak bírom a stílusukat. Nem a tönkretesszük mindenki meccsét dologban, hanem, hogy nem hagyják szrban egymást.

Nekem a karakterük, és az egész sztori nagyon tetszik, számomra kicsit szimpatikusabbak most, de még mindig nem nézek Raw-ot igazán, habár nehezen bírom...
2013. május 07. 21:40
"A backstage-ben Kaitlynt látjuk Naomi és Cameron társaságában, amikor megszólal Kaitly telefonja és SMS-t kap. A titokzatos hódoló kiléte foglalkoztatja a lányokat, Natalya is megérkezik és tudni akarja, vajon ki áll a titok mögött. Natalya azt találja ki, hogy Great Khali figyeljen a férfi öltözőben és próbálja meg kideríteni, ki lehet a titokzatos hódoló. A Bella ikrek mosolyognak a háttérben..."
Ez mi a franc?!
Ez mi a franc?!
2013. május 07. 21:42
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.07. 21:34)
Nekem a karakterük, és az egész sztori nagyon tetszik, számomra kicsit szimpatikusabbak most, de még mindig nem nézek Raw-ot igazán, habár nehezen bírom...
Nekem először nagyon idegesítő volt az EuroSport-on nem jól ejtik a neveket meg minden, de már megszoktam, és mindig előre megnézem a műsorújságban, hogy mikor van, mert a TV6-tal sincs semmi bajom, de annyira le van maradva.
Most komolyan?! Tensai soha nem volt a szívem csücske, és heel-ként is utáltam, de ez? Ez csak nálam veri ki a biztosítékot?!
2013. május 07. 21:44
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.07. 21:40)
"A backstage-ben Kaitlynt látjuk Naomi és Cameron társaságában, amikor megszólal Kaitly telefonja és SMS-t kap. A titokzatos hódoló kiléte foglalkoztatja a lányokat, Natalya is megérkezik és tudni akarja, vajon ki áll a titok mögött. Natalya azt találja ki, hogy Great Khali figyeljen a férfi öltözőben és próbálja meg kideríteni, ki lehet a titokzatos hódoló. A Bella ikrek mosolyognak a háttérben..."
Ez mi a franc?!
Ez mi a franc?!
Inkább mexikói szappanopera, mint WWE.
2013. május 07. 21:45
Idézet (BlondieGirl @ 2013.05.07. 21:44)
Inkább mexikói szappanopera, mint WWE.
De milyen már? A Bellák röhögnek a háttérben ezek meg azt találgatják, hogy ki írta a szerelmes üzenetet. Nagyszerű, mondhatom...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.