Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.06. 14:13)
Most nem hisztizni jövök ide, eszem ágában sincs, egyébként sem vagyok az a típus. De... olyan feszült itt a hangulat szerintem, hogy tapintani lehet. Nem tudom, hogy az váltja -e ki, hogy Bia pihen, vagy csak úgy egyébként van mindenkinek rossz kedve... mert állítólag mostmár mindenki jóban van mindenkivel, nincs klikkesedés, vagy letojom-a-másikat helyzet, ennek ellenére mégsem beszélünk egymással. Tudom, hogy nagyon megváltoztunk tavaly óta, sőt, szerintem én a legjobban, de azért itt mindig olyan voltam, amilyen igazából vagyok. Mondjuk van nekem is sok olyan napom, amikor a francba se kívánnék akárkit, és nem szólok hozzá a ti hozzászólásaitokhoz, csak lájkolgatok, de nem tudom mi van velünk most, tényleg...
Az én lájkolgatásom semmiképp se értse félre senki,nem véletlen.
Nincs annyi szabadidőm,folyamatosan készülök,megírtam minden tételem és kezdem őket lassan tanulni mivel jövőhét szerdán lesz a belső vizsgám,emellett korreprekre kell járnom matekból is hogy ott meg ne bukjak meg,sajnos sok dolgom van mostanában,ezért nincs lehetőségem annyit itt lenni és beszélgetni,de senkire nem haragszom,nincs ilyesmi a dologban.
Hogy a többiekkel mi a helyzet,én nem tudom,de ha megoldódnak a problémáim igyekszem én is aktívabb lenni.