Pankráció III.
2013. április 29. 18:51
Ne haragudjatok, de mennem is kell, mert a holnapi irodalom órára össze kell hoznom egy verset a szerelemről, amiben 8 szótag van egy sorban és vagy 5 megadott szó benne kell legyen, ezen kívül pedig szeretnék egy prezentációt csinálni a csütörtöki fizika órára, mert az osztályfőnököm ma elmondta, hogy matekból és fizikából még egy picit hajtok, és megvan az év végi hetedik kitűnőm, szóval kérlek nagyon drukkoljatok nekem. Nem akarlak hanyagolni titeket, de nézzétek el nekem ha szétszórt vagyok, mer még 2-3 hét van a suliból és mindent be kell dobnom. Tényleg ne haragudjatok, szeretlek titeket.
1-2 kép még.
Tudom, hogy már ezeregy véleményt és kisregényt írtam róla, de annak ellenére, hogy szinte mindig ugyanazt mondom el róla, minden egyes alkalommal tudok újat írni. Ezekben a fogalmazásokban csak annyi a közös, hogy számomra mindegyik sírással végződik. Próbálom nem túlreagálni a róla hallott híreket, de számomra ez fizikai képtelenség. Nem tudom nem elsírni magam, mikor a Dreams do come true című mv-t nézem meg róla (ami az aláírásomban is van), nem tudok nem örülni annak, amikor róla látok videót, meccset vagy képet, és nem tudom nem úgy érezni, hogy mindjárt kiugrik a szívem mikor eljutok arra a pontra, hogy bármit megadnék érte. Nem tudom elégszer elmondani sem magamnak, sem senki másnak, hogy mit jelent ő nekem, de tudom jól, hogy ezt nektek nem kell magyaráznom, mert pontosan tudjátok miről beszélek. Nem tudom elfelejteni azokat a nyári éjszakákat, amiken hajnal kettőig maradtam fent egy egy PPV napján, amin játszott, és azokat az estéket, amiken álomba sírtam magam, mikor hallottam a visszavonulásáról szóló híreket, gondolva, hogy "nincs a Földön igazság, hiszen ilyen ember kell, hogy abbahagyja mit csinál, amikor ez az élete." Nem mondom, hogy sokszor nem gondoltam magamra, hiszen számomra olyan gyorsan eltelt az egy év, hogy olyan kevés időm volt "vele".
1-2 kép még.
Tudom, hogy már ezeregy véleményt és kisregényt írtam róla, de annak ellenére, hogy szinte mindig ugyanazt mondom el róla, minden egyes alkalommal tudok újat írni. Ezekben a fogalmazásokban csak annyi a közös, hogy számomra mindegyik sírással végződik. Próbálom nem túlreagálni a róla hallott híreket, de számomra ez fizikai képtelenség. Nem tudom nem elsírni magam, mikor a Dreams do come true című mv-t nézem meg róla (ami az aláírásomban is van), nem tudok nem örülni annak, amikor róla látok videót, meccset vagy képet, és nem tudom nem úgy érezni, hogy mindjárt kiugrik a szívem mikor eljutok arra a pontra, hogy bármit megadnék érte. Nem tudom elégszer elmondani sem magamnak, sem senki másnak, hogy mit jelent ő nekem, de tudom jól, hogy ezt nektek nem kell magyaráznom, mert pontosan tudjátok miről beszélek. Nem tudom elfelejteni azokat a nyári éjszakákat, amiken hajnal kettőig maradtam fent egy egy PPV napján, amin játszott, és azokat az estéket, amiken álomba sírtam magam, mikor hallottam a visszavonulásáról szóló híreket, gondolva, hogy "nincs a Földön igazság, hiszen ilyen ember kell, hogy abbahagyja mit csinál, amikor ez az élete." Nem mondom, hogy sokszor nem gondoltam magamra, hiszen számomra olyan gyorsan eltelt az egy év, hogy olyan kevés időm volt "vele".
2013. április 29. 19:01
Idézet (BlondieGirl @ 2013.04.29. 18:31)
Szia Tündi!
Remélem már jobban vagy, és nem lesz/lett komolyabb baj. Vigyázz magadra.
Erre nagyon emlékszek.

Remélem már jobban vagy, és nem lesz/lett komolyabb baj. Vigyázz magadra.
Erre nagyon emlékszek.

Hát még mindig fáj a fejem
2013. április 29. 19:02
Idézet (BlondieGirl @ 2013.04.29. 18:51)
Ne haragudjatok, de mennem is kell, mert a holnapi irodalom órára össze kell hoznom egy verset a szerelemről, amiben 8 szótag van egy sorban és vagy 5 megadott szó benne kell legyen, ezen kívül pedig szeretnék egy prezentációt csinálni a csütörtöki fizika órára, mert az osztályfőnököm ma elmondta, hogy matekból és fizikából még egy picit hajtok, és megvan az év végi hetedik kitűnőm, szóval kérlek nagyon drukkoljatok nekem. Nem akarlak hanyagolni titeket, de nézzétek el nekem ha szétszórt vagyok, mer még 2-3 hét van a suliból és mindent be kell dobnom. Tényleg ne haragudjatok, szeretlek titeket.
1-2 kép még.

1-2 kép még.

Drukkolok
2013. április 29. 19:11
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.04.29. 19:05)
Matt kezébe milyen jól áll az öv.
Milyen kis aranyosan tud kiugrani a ringből, és milyen kis aranyosan tud elfutni az övvel.

És milyen kis aranyos fejet tud közben vágni.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. április 29. 19:20
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.04.29. 19:11)
És milyen kis aranyos fejet tud közben vágni. 
Most az egyszer. ^^
2013. április 30. 15:08
Sziasztok:(
Off
na most aztán szükségem van rátok... nem elég, hogy ma elcsesztem a matekdogát, még anyu ma mondta, hogy mamám bekerült az intenzívre, mert rosszul lett a hétfői műtét után, és gépeken van... én megy annyira félek, mert minden baja van, meg idős hogy..
anyu azt mondja jobban van de akkor is.
Off vége
i love she
amúgy ki a legjobb angolos itt a topicba?
Off
na most aztán szükségem van rátok... nem elég, hogy ma elcsesztem a matekdogát, még anyu ma mondta, hogy mamám bekerült az intenzívre, mert rosszul lett a hétfői műtét után, és gépeken van... én megy annyira félek, mert minden baja van, meg idős hogy..
Off vége
i love she
2013. április 30. 15:11
Rettenetesen hiányoznak. Most sokan forgathatják a szemüket, hogy én nem is láttam őket. Igen, akkor még nem néztem pankrációt mikor még ők voltak, de annyi videó, kép és szöveg van az interneten, ami által megismerhettem őket. Megtudhattam, hogy kik voltak ők, hogy milyen szoros kötelék fűzte őket egymáshoz, hogy ők voltak az Attitude Era talán legnagyobbjai, és ez óriási érzés lehetett. Mit meg nem adnék azért, hogy egy jó 5 évet visszamenjek az időben, és láthassam csak egy szereplésüket. Mit meg nem adnék, hogy találkozhassak azzal a néhány emberrel, akiknek a ringen belül a hülyeségre is volt ideje. És óriási érzés volt őket látni az 1000. Raw estéjén. Bárcsak még egyszer..csak egyetlen egyszer...
2013. április 30. 15:14
Idézet (Sunnygirl @ 2013.04.30. 15:08)
Sziasztok:(
Off
anyu azt mondja jobban van de akkor is.
Off vége
i love she
Off
Off vége
i love she
Az osztályból millió százalék, hogy én. Aztán nem tudom. De én tényleg le tudok fordítani kapásból akármilyen szöveget.
Naa, írj üzit
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.