Pankráció III.
2013. április 28. 19:10
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Sziasztok. Tudom, mostanában elhanyagoltama topikot, de ez azért van, mert nem találom a helyem... Nem csak itt, hanem a nagyvilágban sem. Rájöttem, hogy hiába próbálom magam érettnek feltüntetni, belül még mindig egy kislány vagyok, aki a legszívesebben babázna, és oviba járna, mert akkor még minden tökéletes volt. Nem volt semmi veszekedés, nem voltak csúnya szavak, és nem volt ciki, ha a másikat sírni láttuk. Utálom, hogy évről-évre idősebb leszek, és már most félek attól, ha ki kell lépnem a nagyvilágba, pedig kicsi koromba mindig arról álmodtam, hogy én majd egyedül mehetek el vásárolni. Jah. Hiába próbálom magam keménynek beállítani, nagyon is sebezhető vagyok...
2013. április 28. 19:34
Idézet (riri17 @ 2013.04.28. 19:10)
Sziasztok. Tudom, mostanában elhanyagoltama topikot, de ez azért van, mert nem találom a helyem... Nem csak itt, hanem a nagyvilágban sem. Rájöttem, hogy hiába próbálom magam érettnek feltüntetni, belül még mindig egy kislány vagyok, aki a legszívesebben babázna, és oviba járna, mert akkor még minden tökéletes volt. Nem volt semmi veszekedés, nem voltak csúnya szavak, és nem volt ciki, ha a másikat sírni láttuk. Utálom, hogy évről-évre idősebb leszek, és már most félek attól, ha ki kell lépnem a nagyvilágba, pedig kicsi koromba mindig arról álmodtam, hogy én majd egyedül mehetek el vásárolni. Jah. Hiába próbálom magam keménynek beállítani, nagyon is sebezhető vagyok...

Tudom mit érzel, és hidd el, nem csak dumaként mondom, de ezen túl fog jutni előbb, vagy utóbb. Találsz majd valamit, amiben ki tudod élni magad, és amibe minden kreativitásodat bele tudod fektetni, mint nálam a versírás, és rá fogsz jönni, hogy mi is az ami téged éltet. Többek között a pankráció. Szuper barát vagy, mindig mehetek hozzád, ha bajom van, ez egy dolog; és le merem fogadni, hogy sokan mások is így gondolják. Csak ne add fel, próbálj ki új dolgokat ismerj meg új embereket, és más szemmel fogod látni a világot. Én minden esetre, ha kell segítek.
2013. április 28. 19:35

Szerintem mindenki nevében beszélhetek : ha van valami baj, mi mindig itt leszünk.
2013. április 28. 19:36
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|

Mi azért várunk vissza és remélem, minden rendbe jön.:)
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. április 28. 19:41

Én is kb. így vagyok.15 éves vagyok,de én úgy érzem magam mint egy 5-6 éves kisgyerek.Mindig arról álmodtam,hogy visszamegyek az óvodába,mert akkor legalább délután lehet aludni,játszani és sok sok foglalkozás van,de ez álom marad.
Idézet (BlondieGirl @ 2013.04.28. 19:34)
Tudom mit érzel, és hidd el, nem csak dumaként mondom, de ezen túl fog jutni előbb, vagy utóbb. Találsz majd valamit, amiben ki tudod élni magad, és amibe minden kreativitásodat bele tudod fektetni, mint nálam a versírás, és rá fogsz jönni, hogy mi is az ami téged éltet. Többek között a pankráció. Szuper barát vagy, mindig mehetek hozzád, ha bajom van, ez egy dolog; és le merem fogadni, hogy sokan mások is így gondolják. Csak ne add fel, próbálj ki új dolgokat ismerj meg új embereket, és más szemmel fogod látni a világot. Én minden esetre, ha kell segítek. 
Nálam voltak olyan hobbik mint gyöngyfűzés,tánc,kézilabda... stb. de nem éreztem jól magam (kivéve a gyöngyfűzéssel),nyáron kezdtem megszeretni a rajzot és tessék Népművészeti suliba fogok járni Szeptembertől
2013. április 28. 20:15
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Komolyan, olyan aranyosak vagytok.
Imádlak titeket.
Amúgy rájöttem, hogy azóta van nálam mélyrepülés, amióta abbahagytam a kézilabdát..de nem tudom folytatni tovább, az iskola miatt. És ez nagyon fáj. Régen egy csomó mindent csináltam, ma már semmit. Az iskola kikészít, sajnos. Régen volt időm írni, ma már azt se csinálom. Egyszer komolyan beleőrülök ebbe...
Amúgy hagyom inkább az önsajnálatomat, mert ma is megettem 2 tábla csokit, még a végén olyan kövér leszek, mint Honey Boo Boo anyja
Szóval, i'm back.
Asszem..
Amúgy hagyom inkább az önsajnálatomat, mert ma is megettem 2 tábla csokit, még a végén olyan kövér leszek, mint Honey Boo Boo anyja
Szóval, i'm back.
2013. április 28. 20:16
|
|
riri17coup d'état |
|
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.28. 20:00)
Nwm tudom,hogy vagyok ezzel,de hiányzik Zack.Nem lehet látni a RAW adásba és még,hogy Zack Heel legyen?
Én sem tudom elképzelni heelként, de remélem így legalább kap valami szerepet. Mert már nagyon hiányzik az idióta feje.
Lilimooo
2013. április 28. 21:35
Sziasztok!
Először is üdv újra Netti, örülök, hogy megint itt vagy.
De szerettem ezt a Stephanie-t. Ebben az időben babát várt. Gyönyörűségem. Annyira hiányzik.
Jahj, de csodaszép volt itt. Van egy-két képe, ami nekem nagyon nem tetszik, de itt olyan természetesen szép volt.
Először is üdv újra Netti, örülök, hogy megint itt vagy.
De szerettem ezt a Stephanie-t. Ebben az időben babát várt. Gyönyörűségem. Annyira hiányzik.
Jahj, de csodaszép volt itt. Van egy-két képe, ami nekem nagyon nem tetszik, de itt olyan természetesen szép volt.
2013. április 28. 21:45
A mai napig annyira imádom kettejük szerelmét, vitáját és kibékülését. Hogy milyen dolgokat tudtak egymás fejéhez vágni, egy-egy veszekedésnél, hogy mennyire küzdöttek Vince ellen, és hogy mennyit harcoltak a szerelmükért. Hogy milyen tiszta szívből szerették, és szeretik egymást, a sok bolondságot amit csinálnak és csináltak a sok ökörségről nem is beszélve, amiket mondtak. Azt a rengeteg ringben töltött percet és órát, a meccseket, amikor támogatták egymást, és, hogy nem érdekelte őket senki véleménye, mert ők szerelmesek voltak, és megérdemelték egymást. Ennél több szerintem nem is kell két embernek egy kapcsolatban.
2013. április 29. 18:09
|
|
riri17coup d'état |
|
Idézet (Kazuo @ 2013.04.29. 18:01)
Először is megborotváljuk Codyt. 
Hozok fűnyírót, elkötöm a szomszédtól, úgyis most végzett a fűnyírással.
Lilimooo
2013. április 29. 18:17
Idézet (riri17 @ 2013.04.29. 18:09)
Hozok fűnyírót, elkötöm a szomszédtól, úgyis most végzett a fűnyírással. 
Szegény Cody
Amúgy Sziasztok!
2013. április 29. 18:24
Sziasztok!
Off: Kinek milyen volt a mai nap? Nekem picit hosszan telt, de nem panaszkodhatok, mert rengeteget nevettem, és nagyon jó végre itt lenni.
On:
Most nézzétek meg, még akkor is imádnivaló (számomra) mikor ilyen kis flegma fejet vág. Csak egy volt belőle, Daddy's Little Girl-ből csak egy volt.
Off: Kinek milyen volt a mai nap? Nekem picit hosszan telt, de nem panaszkodhatok, mert rengeteget nevettem, és nagyon jó végre itt lenni.
On:
Most nézzétek meg, még akkor is imádnivaló (számomra) mikor ilyen kis flegma fejet vág. Csak egy volt belőle, Daddy's Little Girl-ből csak egy volt.
Lilimooo
2013. április 29. 18:27
Idézet (BlondieGirl @ 2013.04.29. 18:24)
Sziasztok!
On:

On:

Szia!
Off
Egy kicsit jó volt a napom amíg el nem kezdett fájni a fejem.Első órába átmentünk az infó terembe,mert kompetenciai feladatokat kellett megcsinálni,sokan nem is azt csinálták.5-en a mögöttünk lévő gépeket ki-be kapcsoltunk
Off vége
Lilimooo
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.