Bekukkantottam, miről megy a csevej. El is olvastam az utolsó 2 oldalt. Először is felesleges felhúzni magatokat olyanon, akinek halvány lila gőze sincs az egészről. Bevallom, én a Belláékat annyira nem ismerem, és igaz, hogy nem olyan régi John és Nikki kapcsolata, de hogy ezért ler*bancozzák, az kicsit durva. Ennyire féltékeny rájuk, hogy nem látja az igazságot? Mielőtt ilyesmiket mond valaki, nem ártana a dolgoknak utána nézni. Ezek a pankrátorok és dívák hihetetlen mennyiségű meccset játszanak egy évben. Alig vannak otthon. Nem csoda ha megsérülnek, vagy egy idő után kimerülnek. A pénz, a csillogás nem mindig elég indok a folytatásra. A WWE körül tényleg vannak problémák dögivel. Először is nem kellett volna a Raw adását ennyire meghosszabbítani. Felesleges dumák és unalmas, ismétlődő történetek vannak benne. Nem tudom mi van, de lehet hogy kidobták a régi sztori írókat? Hol van már az az idő, amikor Randy lebilincselte HHH-t, vagy HHH betört Randy házába? Ezek izgalmas dolgok voltak. De a pankráció lassan átmegy szappanoperába, ahol mindenki mindenkivel van, vagy volt.
Ha valaki pedig túlzásba viszi a hozzászólásait, nyugodtan keressetek meg engem. Helyre teszem majd az agyát.

4 felhasználónak tetszik: