Starity

Pankráció III.

1050 oldal 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. április 28. 11:26 #7881
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Sziasztok!

Bekukkantottam, miről megy a csevej. El is olvastam az utolsó 2 oldalt. Először is felesleges felhúzni magatokat olyanon, akinek halvány lila gőze sincs az egészről. Bevallom, én a Belláékat annyira nem ismerem, és igaz, hogy nem olyan régi John és Nikki kapcsolata, de hogy ezért ler*bancozzák, az kicsit durva. Ennyire féltékeny rájuk, hogy nem látja az igazságot? Mielőtt ilyesmiket mond valaki, nem ártana a dolgoknak utána nézni. Ezek a pankrátorok és dívák hihetetlen mennyiségű meccset játszanak egy évben. Alig vannak otthon. Nem csoda ha megsérülnek, vagy egy idő után kimerülnek. A pénz, a csillogás nem mindig elég indok a folytatásra. A WWE körül tényleg vannak problémák dögivel. Először is nem kellett volna a Raw adását ennyire meghosszabbítani. Felesleges dumák és unalmas, ismétlődő történetek vannak benne. Nem tudom mi van, de lehet hogy kidobták a régi sztori írókat? Hol van már az az idő, amikor Randy lebilincselte HHH-t, vagy HHH betört Randy házába? Ezek izgalmas dolgok voltak. De a pankráció lassan átmegy szappanoperába, ahol mindenki mindenkivel van, vagy volt. rohog.gif Átvehetnének néhány NXT-s dívát és pankrátort, hogy dobják a történeteket, és ne csak azért tegyék be, hogy elüssenek egy kis időt. rolleyes.gif Igazi, hihető dolgok kellenének.

Ha valaki pedig túlzásba viszi a hozzászólásait, nyugodtan keressetek meg engem. Helyre teszem majd az agyát. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Kazuo, Tündiii, riri17
2013. április 28. 11:30 #7882
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2013.04.28. 11:26)
Sziasztok!
Bekukkantottam, miről megy a csevej. El is olvastam az utolsó 2 oldalt. Először is felesleges felhúzni magatokat olyanon, akinek halvány lila gőze sincs az egészről. Bevallom, én a Belláékat annyira nem ismerem, és igaz, hogy nem olyan régi John és Nikki kapcsolata, de hogy ezért ler*bancozzák, az kicsit durva. Ennyire féltékeny rájuk, hogy nem látja az igazságot? Mielőtt ilyesmiket mond valaki, nem ártana a dolgoknak utána nézni. Ezek a pankrátorok és dívák hihetetlen mennyiségű meccset játszanak egy évben. Alig vannak otthon. Nem csoda ha megsérülnek, vagy egy idő után kimerülnek. A pénz, a csillogás nem mindig elég indok a folytatásra. A WWE körül tényleg vannak problémák dögivel. Először is nem kellett volna a Raw adását ennyire meghosszabbítani. Felesleges dumák és unalmas, ismétlődő történetek vannak benne. Nem tudom mi van, de lehet hogy kidobták a régi sztori írókat? Hol van már az az idő, amikor Randy lebilincselte HHH-t, vagy HHH betört Randy házába? Ezek izgalmas dolgok voltak. De a pankráció lassan átmegy szappanoperába, ahol mindenki mindenkivel van, vagy volt. rohog.gif Átvehetnének néhány NXT-s dívát és pankrátort, hogy dobják a történeteket, és ne csak azért tegyék be, hogy elüssenek egy kis időt. rolleyes.gif Igazi, hihető dolgok kellenének. 
Ha valaki pedig túlzásba viszi a hozzászólásait, nyugodtan keressetek meg engem. Helyre teszem majd az agyát. rohog.gif

meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Kazuo, Tündiii, riri17
2013. április 28. 13:14 #7883
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! heart.gif heart.gif
Nagyon jó végre itthon lenni, tegnap fél 10 körül értem haza, de már nagyon fáradt voltam, így ne haragudjatok, hogy csak most írok. Szuper volt az út, mármint szuper volt a hangulat, ami jól jött, mert 14 óra, az csak 14 óra. Nagyon jó végre itthon lenni, és nagyon jó végre itt lenni, és veletek beszélgetni. Hiányoztatok. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Tündiii, riri17
2013. április 28. 13:18 #7884
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Sziasztok!

Teljesen egyetértek és köszönjük szépen Bessie! meghajolo.gif
2013. április 28. 13:20 #7885
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.28. 08:01)
Ennek a divaconfessions nevű felhasználónak minden második posztja arról szól, mekkora nagy k*rvák a Bellák. Oké, elmondta húszezerszer, hogy a lányok csak azért kerültek vissza a WWE-be, mert Nikki John-al jár, és kell nekik a pénz. Mindenki felfogta elsőre is, úgy hogy szánalmas, hogy ilyen görcsösen próbálja bebizonyítani az "igazát", hiszen a képei fele ezekből a szövegekből áll. (katt)

Nonszensz..
2013. április 28. 13:37 #7886
- törölt felhasználó -    
Nem fogok magyarázkodni, nem írok le mindent elölről, mert nekem az sírást jelent, és mert már mindenki tudja, hogy ki ő, és, hogy mit jelent számomra. Nem fogok senkit győzködni, hogy ő is ember, és, hogy ő is csinált ökörségeket, mert aki akarja az elhiszi, és megbocsát neki, aki pedig nem akar, az úgy sem fog. Nem mesélem el a "mi" történetünket, mert bárki, aki csak egyszer is ránézett a profilomra, az tudja ezt. Nem fogok prédikálni róla, mert mindenki érez így valaki iránt, és nem kell magyaráznom ezt az érzést, mikor könny szökik a szemedbe amikor egy nyavalyás videót megnézel róla, és a sírógörcs törik rád, amikor meghallgatod a zenéjét. Nem tudom biztosra állítani, hogy 20 év múlva is így, ennyire fel fogok nézni rá, mint most, ebben a percben, de ezt az érzést, és ezt az embert elfelejteni nem fogok. Ezt megfogadom mindenkinek és magamnak is. Soha nem fogom elfelejteni, hogy hányszor visítottam végig a 2012.-es július 16.-ai visszatérését, és, hogy hányszor fújtam el zene nélkül is a bevonulóját, arról meg nem is beszélve, hogy mit éreztem a mellkasomban, amikor meccselni láttam, és, hogy még sírni is "öröm" volt, amikor róla volt szó. Ez az a dolog, amit egy ember kivételével senki nem tud kihozni belőlem. heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Kazuo, Lilimooo, Tündiii, riri17
2013. április 28. 13:58 #7887
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.26. 21:59)
Az utolsó dolog, amit megemlítenék, az a régi legendák megalázása. Kane mit csinál most? A kecskével bohóckodik egy tag-teamben. Ha nem tudnánk, milyen meccseket nyomott régen, akkor még elmenne egy vicces csapatnak a Team Hell No, de keressünk már egy régi, igazi Masked Kane meccet, és meglátjuk a különbséget.

http://media.tumblr.com/41122bfbb4e99ed3c0896765c01cdcfa/tumblr_inline_mlx66xj24x1qz4rgp.jpg
2013. április 28. 14:56 #7888
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
bday.gif Boldog szülinapot Alex Riley! bday.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_loqjrahvuB1qaazgco1_500.jpg
4 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Tündiii, szandi99, riri17
2013. április 28. 15:01 #7889
- törölt felhasználó -    
Ezen most totálisan ledöbbentem, halljátok!
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/04/the-rock-nem-lep-tobbe-ringbe.html
2013. április 28. 15:04 #7890
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.28. 15:01)

Az igazat megvallva én abszolút nem lepődtem meg rajta. Sejtettem, hogy előbb-utóbb otthagyja a ringet.
3 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Tündiii, riri17
2013. április 28. 15:05 #7891
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/04/zack-ryder-heel-turn.html
Röhög a nemlétező vakbelem..ja, majd pont Zack Ryderhez fog illeni a Heel Turn...
3 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Tündiii, riri17
2013. április 28. 15:05 #7892
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.28. 15:01)

Szerintem se volt meglepő, én már számítottam erre.
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Tündiii, riri17
2013. április 28. 15:07 #7893
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilimooo @ 2013.04.28. 15:05)
Szerintem se volt meglepő, én már számítottam erre.

Azt én sem mondom, hogy nem számítottam rá, sőt, már tavaly gondoltam hogy visszavonul, mert azért ismerjük be, ő a régi korok pankrátora. Hagyja meg a teret az újaknak és zárja le szépen a karrierjét. Engem az döbbentett meg, hogy csak így bejelentette.
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17
2013. április 28. 15:16 #7894
- törölt felhasználó -    
Hacsiii biggrin.gif
most nagyon rákattantam... hogy lehet valakit ennyire szeretni? és hogy lehet ennyire gyönyörű? wub2.gif heart.gif meghajolo.gif

ja hogy ilyen is volt..
2013. április 28. 15:16 #7895
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.28. 15:07)
Azt én sem mondom, hogy nem számítottam rá, sőt, már tavaly gondoltam hogy visszavonul, mert azért ismerjük be, ő a régi korok pankrátora. Hagyja meg a teret az újaknak és zárja le szépen a karrierjét. Engem az döbbentett meg, hogy csak így bejelentette.

Mondjuk van benne valami. Azt hittem egyébként, hogy azt mondja, hogy a műtét miatt leáll egy kicsit a pankrátorkodással és utána mondjuk mond egy szép beszédet, hogy ő már nem tér vissza satöbbi satöbbi. Ennyi azért jó lett volna.
2013. április 28. 15:23 #7896
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Sunnygirl @ 2013.04.28. 15:16)

ja hogy ilyen is volt..

Az elején a Trish vs Jerichoban egy kicsit se tették nevetségessé szegény Jerichot...
2013. április 28. 15:28 #7897
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hiányzik Netti, olyan rég járt erre...
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lw0r1krVvQ1qaiim5o5_250.gif
3 felhasználónak tetszik: Tündiii, Lilimooo, riri17
2013. április 28. 15:54 #7898
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Nekem nagyon hiányzik Cody. Tudom, hogy ez hülyeség, mert ott van minden adáson, kap meccseket meg minden, de akkor is. Hiányzik, hogy megbecsüljék, hogy normális sztorikat adjanak neki és hogy hozzá méltó ellenfelet kapjon.
Hiányzik, hogy egy [számomra] legyőzhetetlen trió tagjaként vagy maszkkal az arcán jöjjön be, vagy az, hogy nyomassa azokat a szokásos Dashing dumáit és üljön fel a ringkötelekre. Hiányzik, hogy nem látom ahogyan az IC övvel a derekán, kapucnival a fején vigyorogva bevonuljon.
Nagyon pocsék érzés látni, hogy mit tesznek vele, miközben tudom, hogy többre is képes.
http://25.media.tumblr.com/b3de0c3d5ad802c751dc718cff5cc48b/tumblr_mk6jsctgYS1qiw2dro1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: Tündiii, riri17, Kazuo
2013. április 28. 17:21 #7899
- törölt felhasználó -    
Nem mondom, hogy harminc évesen is szeretni fogom. De ő az egyik legmeghatározóbb és legfontosabb ember nekem jelenleg, és még hosszú évekig az lesz. Nem akarok túl nyálas lenni vele kapcsolatban, és tudom, hogy ti is tudjátok már, mennyire szeretem. Csak nekem sosem elég egyszer kifejeznem. Nekem ő gyönyörű, mindenhogy, akár lehet kopasz is.
http://24.media.tumblr.com/0a0cd73464c3b55715a4ed9e9c6f60f1/tumblr_mlxpzg1kPi1rw2jsko10_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: riri17, Lilimooo, Kazuo
2013. április 28. 17:51 #7900
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

meghajolo.gif
Csak nehogy az legyen,hogy xy terhes xx-től rohog.gif Vagy xy családja kitagadja,mert valakivel összeállt
Amúgy sziasztok! heart.gif
2 felhasználónak tetszik: riri17, Lilimooo
1050 oldal 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.