|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Tudom, hogy milliószor leírtam már a véleményem, de most új gondolatok ütötték fel bennem a fejüket... először is el szeretném mondani, hogy szerintem mik a WWE hibái. Kezdeném a sztorikkal. Szóval, megértem és át tudom érezni, mennyire nehéz felépíteni egy ekkora céget, rendben tartani mindent, papírmunkát végezni, tervezni a nagyadásokat, vagy a Raw-okat, utazgatni, és az összes pankrátor feudjához érdekes, lebilincselő és tartalmas sztorikat összehozni, de. Nem hiszem el, hogy senki nem veszi észre, hogyha egy pankrátor több mint egy évig bajnok, és néhány szócsatán meg érdekes váltáson kívül csak címmeccsek követték egymást, az elég slampos és unalmas... Ott van még a pénz téma. Próbálnak minden kiskölköt megvenni a pankrátorok arcképével díszített pólókkal és egyéb "nyalánkságokkal". Azt nem mondom, hogy régen nem volt ilyen, de őszintén, ki találta ki a John Cena-s kartonfigurát vagy díva-logós tetkót? Szükség van ilyenekre? Persze, reklámfogás, meg marketing, de szerintem felesleges. Az már más dolog, hogy ama nagyhatalmú igazgatóság erről nem így vélekedik... ott van még a dívák elhanyagolása. Alapból nem sok női pankrátor maradt, lejárt szerződések meg ilyenek miatt. Van egyáltalán olyan Raw, ahol öt percnél tovább tart egy díva-meccs? Mivel a gyengébbik nemről van szó, természetesen érthető, hogy ők nem kapnak annyi szerepet, mint a férfiak, de ez még a kevésnél is kevesebb. Jön a következő probléma, egyes pankrátorok agyonpusholása és a többiek háttérbe szorítása. Persze, hogy azt foglalkoztatják legtöbbet, aki a több pénzt és hírnevet hozza a cégnek, de az, hogy leszerződtetnek egy pankrátort, és jobb esetben alig adnak neki szerepet, aztán meg elküldik, vagy elmegy magától, nem korrekt. Az utolsó dolog, amit megemlítenék, az a régi legendák megalázása. Kane mit csinál most? A kecskével bohóckodik egy tag-teamben. Ha nem tudnánk, milyen meccseket nyomott régen, akkor még elmenne egy vicces csapatnak a Team Hell No, de keressünk már egy régi, igazi Masked Kane meccet, és meglátjuk a különbséget. A végére még azt mondanám, hogy a generáció és a technika is nagyban befolyásolja a pankrációt. Régen mindenki élvezte a műsort, ma pedig már kamerázik minden második ember az okostelefonjával. Én így látom ezeket a dolgokat, de aztán ki tudja, hogy így van -e , vagy nem, és én írtam hülyeségeket... mindenesetre nagyon hiányzik az, amikor egy pankrátor képességét nézték legfőképpen, és a női wrestlerek még értéket képviseltek.
3 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Kazuo,
Lilimooo