Pankráció III.
2013. április 22. 18:29
Idézet (WhiteAngel @ 2013.04.22. 18:26)
Engem személy szerint nem a tény zavar igazán hogy Cena bajnok lett,sokkal inkább az hogy milyen karakterrel és hogyan. Megdolgozott érte,ez egyértelmű de a körülmények,hogy kb előre tudhatta az ember már a Royal Rumble-ön is hogy győztesként kerül majd ki amiből meg levonható volt az is mi lesz az egész végeredménye..nem volt az a meglepetésszerű győzelem ami rontotta az összképet.Nameg ugye ez a karakter,örülnék egy heel fordulatnak mert néha ez a face karakter néha már túlzásnak érezhető. Egy stílusváltás szerintem segíthetne neki hogy új oldalát mutassa meg és mást hozzon amit az elmúlt időszakban.Az persze már más kérdés hogy van-e olyan kreatívos akinek egy ilyen egyszerű ötlet beugrik-e vagy csak mi gondolkodó emberek vesszük észre amit kell. 
Na majd ha kimegyek Amerikába a WWE-ben fogok dolgozni és én fogom írni a sztorikat,hát abból majd mi lesz
Én se szeretem a mostani karakterét,de John-nak köszönhetem,hogy nézem a pankrációt na meg a tesómnak
1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
2013. április 22. 18:30
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.22. 18:27)
Tény, hogy én sem szeretem a face karakterét, sőt. Néha legszívesebben megütném
De akkor is, ő a kedvenc pankrátorom, és mindenki a kedvencét szeretné bajnoknak. Akármennyire is borzalmas a karaktere.
Ez természetes,én lényegében csak a megnőtt ellenszenvre kerestem az okot ami mostanában igazából erősen érezhető.
Tehetséges pankrátor egyébként ez kétségtelen és sokat is dolgozott azért hogy a céljait elérje és nekem nem is magával az emberrel van bajom,kizárólag a karakterével nem vagyok kibékülve,ezért is örülnék végre valami változásnak ami feldobná a dolgot és valami új színt vinne az adásokon látott jellemébe.
Lilimooo
2013. április 22. 18:32
Idézet (WhiteAngel @ 2013.04.22. 18:30)
Ez természetes,én lényegében csak a megnőtt ellenszenvre kerestem az okot ami mostanában igazából erősen érezhető.
Tehetséges pankrátor egyébként ez kétségtelen és sokat is dolgozott azért hogy a céljait elérje és nekem nem is magával az emberrel van bajom,kizárólag a karakterével nem vagyok kibékülve,ezért is örülnék végre valami változásnak ami feldobná a dolgot és valami új színt vinne az adásokon látott jellemébe.
Heel-ként tökéletes és egyedi volt a rapper karakterrel. Nem értem, hogy hogy nem szúrja ki Vince bácsi szemét, hogy ez így nem oké?! Mert azért erősen látható a különbség a 2004-es és a 2013-as Cena között...
Lilimooo
Én mostanában azért utálom John Cena-t mert amit művel a ringben pontosabban csinál pár mozdulatot és nyer azt nem bírom. Valaki mások megküzdenek keményen hogy nyerjenek.
John Cena-t mint magán embert bírom azért mert támogatja a katonákat és látogatja a gyerekeket. Mit nem adnék azért hogy John Cena kapna egy HEEL turn-t de sajnos amíg ő hozza a pénzt a házhoz addig gyerek-barát hős lesz
John Cena-t mint magán embert bírom azért mert támogatja a katonákat és látogatja a gyerekeket. Mit nem adnék azért hogy John Cena kapna egy HEEL turn-t de sajnos amíg ő hozza a pénzt a házhoz addig gyerek-barát hős lesz
Ma azon gondolkoztam,hogy milyen lehet BJ hasa
Kb: ilyen
Házi kockahas BJ módra
Kb: ilyen
Házi kockahas BJ módra
2013. április 22. 18:34
Idézet (KisRigo @ 2013.04.22. 18:32)
Én mostanában azért utálom John Cena-t mert amit művel a ringben pontosabban csinál pár mozdulatot és nyer azt nem bírom. Valaki mások megküzdenek keményen hogy nyerjenek.
Nem ő találja ki, hogy neki kell ennyi mozdulatot csinálnia. Más pankrátor is a saját, bevált mozdulatait használja, őket még sem szólja meg senki.
Lilimooo
2013. április 22. 18:35
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.22. 18:32)
Heel-ként tökéletes és egyedi volt a rapper karakterrel. Nem értem, hogy hogy nem szúrja ki Vince bácsi szemét, hogy ez így nem oké?! Mert azért erősen látható a különbség a 2004-es és a 2013-as Cena között...
Na majd mi kiszúrjuk Vince szemét,hogy vegye észre... John-nak változnia kell mint Heel
Lilimooo
2013. április 22. 18:36
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (KisRigo @ 2013.04.22. 18:14)
Hát az a póló kész röhej és én reménykedem hogy elveszíti az övet. És az öv elvesztése után meg kaphatna egy HEEL Turn-t
Hát ha már nála van, tartsa csak meg még egy darabig. Akármennyire nem szeretem ezt a karakterét, sokkal szívesebben látom őt bajnokként mint Ryback-et, mást meg úgy se engednek az öv közelébe mostanában.
2013. április 22. 18:40
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.22. 18:34)
Nem ő találja ki, hogy neki kell ennyi mozdulatot csinálnia. Más pankrátor is a saját, bevált mozdulatait használja, őket még sem szólja meg senki.
Ez igaz de akkor is csak csinál pár mozdulatot azt nyer a többiek meg küzdenek keményen és alig nyernek. De hát el kell fogadni hogy ilyen a mostani WWE. Én csak akkor nézek mostanában WWE-t ha Shawn Michaels, Antonio Cesaro, Triple H, Undertaker,... és nagyobb legendák szerepelnek.
2013. április 22. 18:42
Idézet (KisRigo @ 2013.04.22. 18:40)
Ez igaz de akkor is csak csinál pár mozdulatot azt nyer a többiek meg küzdenek keményen és alig nyernek. De hát el kell fogadni hogy ilyen a mostani WWE. Én csak akkor nézek mostanában WWE-t ha Shawn Michaels, Antonio Cesaro, Triple H, Undertaker,... és nagyobb legendák szerepelnek.
Azért ő is elég keményen dolgozik még mindig. Ő húzza többek között a WWE-t. Az, hogy rossz a karaktere és túl sok push-ban részesítik, igaz. De nagyon sokat hajt, és keményen csinálja. Meg egyébként is, hosszú utat járt be, amíg ide elért, és majdnem 11 éve ott dolgozik. Lehet, hogy nem bírjátok, de ismerjétek el, hogy elképesztő sokat gürizik a cégért.
Lilimooo
2013. április 22. 18:44
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.22. 18:42)
Azért ő is elég keményen dolgozik még mindig. Ő húzza többek között a WWE-t. Az, hogy rossz a karaktere és túl sok push-ban részesítik, igaz. De nagyon sokat hajt, és keményen csinálja. Meg egyébként is, hosszú utat járt be, amíg ide elért, és majdnem 11 éve ott dolgozik. Lehet, hogy nem bírjátok, de ismerjétek el, hogy elképesztő sokat gürizik a cégért.
Én elismerem és még ezért is tisztelem.Nemsoká lesz,hogy 11 éve ott van a cégnél,le a kalap előtte
2013. április 22. 18:44
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.22. 18:42)
Én elismerem hogy keményen dolgozik de azért mások is kaphatnak egy kis lefrektorfényt.
2013. április 22. 18:45
Idézet (KisRigo @ 2013.04.22. 18:44)
Én elismerem hogy keményen dolgozik de azért mások is kaphatnak egy kis lefrektorfényt.
Chris,Punk,Dolph,Alberto.. stb
2013. április 22. 18:47
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.22. 18:46)
Ez viszont nem az ő hibája szerintem. De igen, ezt elismerem.
___
Cicaharc

___
Cicaharc

2013. április 22. 18:48
Na én mentem mert látszik (én így érzem) hogy nem kívánatos személy vagyok itt, bár ez az utóbbi időben is éreztem. Na meg ha ez valakit zavar akkor tessék csak panaszkodni Twitter-en és ne itt Starity-n mert ma már nem hiszem hogy feljövök és holnap meg ezen a héten se jövök fel. Sziasztok!
2013. április 22. 18:48
Idézet (KisRigo @ 2013.04.22. 18:48)
Na én mentem mert látszik (én így érzem) hogy nem kívánatos személy vagyok itt, bár ez az utóbbi időben is éreztem. Na meg ha ez valakit zavar akkor tessék csak panaszkodni Twitter-en és ne itt Starity-n mert ma már nem hiszem hogy feljövök és holnap meg ezen a héten se jövök fel. Sziasztok!
Én egy szóval sem mondtam, hogy nem vagy kívánatos itt. Csak nem értettem egyet a véleményeddel. Ne beszélj be magadnak hülyeséget!
2013. április 22. 18:49
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (KisRigo @ 2013.04.22. 18:32)
Régebben is ezek voltak a mozdulatai, és úgy lett WWE bajnok. Valamennyire sajnálom őt, mivel nagyon jó karaktere volt régen, mindenki szerette, most pedig már lassan csak a gyerekek. Ami nagyon rossz, mert szerintem jó pankrátor, és tud ennél sokkal több mozdulatot, de nem csinálhatja őket, mivel ez van neki megírva. Nem tőle függ. Különben már épp ideje volt, hogy bajnok legyen. Kiszámítható volt, de szerintem már megérdemelte. Van nála tehetségesebb is, de manapság már a tehetség semmit sem ér.
Pár év múlva Cena heel turnt fog kapni, ez eléggé egyértelmű. Hamarosan keresnek egy új 'gyerekkedvencet'. Nem szoktam védeni Cenat, de régebben nagy kedvencem volt, és még most is szeretem, mert baromi jó ember, talán az egyik legjobb. Egyébként ha Ryback nyer, akkor felkötöm magam. Na, ő az az ember aki tényleg nem érdemli meg, hogy bajnok legyen...
Ennyit akartam, ma már nem hiszem, hogy visszajövök.
Lilimooo
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.