Ouh,így már értem..bár szerintem igazán nem a magánéleti dolgoknak kéne döntő szerepet játszania valaki karrierjében..ha egyszer tehetséges,miért ne érdemelné meg az esélyt vagy hogy úgy mondjam,egy második esélyt?
Mert ez a WWE. Amy is azért lett megalázva folyton folyvást, mert amikor Matt volt a barátja, Edge-vel kezdett a való életben is járni. És állítom, hogy ezért nem is avatták be még legendának és nem szerepeltették csak kétszer eddig a visszavonulása óta (ebből egy backstage momentum volt). Ezzel szemben Trish-nek WM megjelenése és tag-team meccse is volt, plusz HOFer lett...
Engedjétek meg, hogy én is egy hosszú véleményt írjak K2-ről.
Igazából ő volt az első kedvencem a dívák közül (Zita ismertette meg velem, na). Akkor nagyon szerettem, csak azért is, mert önmagát adta, sose adta fel, ha megalázták, mindig felállt. Emlékszem mekkorát sikoltottam, amikor Divas Champion lett. Nagyon örültem neki, mert ugye a kedvencem volt.
Ő inspirált mindennél: a dogáknál, a vitáknál, és ő volt az, akitől megtanultam: mindig mosolyogjak. Amikor meglátok egy videót róla, elfog az a tipikus "baazdmeg, én szeretem ezt a lányt" érzés (megfogalmazhatatlan érzés, naa). Tudoom, ez kicsir hasonlít Zita véleményére, de nem számít.
Szerettem, amikor beugrált a ringbe, a szőke haja lobogott, és mindenkit megölelt, és rájuk mosolygott. Szerettem a ruháit, mert észveszejtő alakja van/volt, és rohadt jól álltak neki a ruhák. Nekem akkor is gyönyörű volt, amikor sírt, vagy épp félájultan feküdt. Mert a mindenem volt.
Rengeteg képem van róla még most is a gépen, a telómon
Emlékszem, mit meg nem adtam volna azért, hogy énis megölelhessem!
És amikor válaszolt... azt hittem szívrohamot kapok! Kaptam a twitteren is véleményeket, pl: "You're so lucky girl! WOW!" stb. Tudja, mennyire szeretem, mennyire fontos a szémomra. MÉG MINDIG
Bárki bármit mond, egyszerűen NEM TUDOM MEGUTÁLNI, BÁRMENNYIRE PRÓBÁLKOZOM VELE, NEM AKARÓDZIK MENNI! Túl fontos része az életemnek. meg amúgy is, régen hatalmas K2 fan voltam, emlékeztek?:')
imádom a MV-it, de ez a 2 kiemelkedik számomra mind közül.
Most pedig a változatosság kedvéért: nekem is Ő volt a legelső kedvencem. Az első Diva meccs amit életemben láttam az a Brie Bella vs Kelly Kelly volt, amikor K2 megnyerte az övet... Elbűvölt az egész! De nem csak a pankráció, hanem ő is. A haja, a mozgása, mindene! Csodáltam. Ő lett a példaképem. Aztán megutáltam, és most ismét megszerettem. Tény, hogy nem rajongok annyira érte, mint akkor, de örök kedvencem marad. #BarbieBabe
Na ez felcseszte ma az agyamat. Rob Van Dam tuti nem tér vissza WWE-be mert még a TNA rosterjéből se vették ki így szerintem ott marad (remélem) a TNA-nél.
Annyira imádtam,ahogy gyönyörűen és beképzelten bevonult. Ő volt az egyik leggyönyörűbb díva, és az egyik legjobb is, nagyon sokat fejlődött. Áhh, nagyon hiányzik. Mióta elhagyta a WWE-t, egy díva meccset se láttam...bár amúgy se volt belőle sok, de mindegy...