Pankráció III.
2013. április 19. 18:14

Annyira,de annyira hiányzik Edge!Sajnos már nem volt a WWE-be mikor elkezdtem nézni.1 vagy 2 éve néztem pankrációs videót a Youtube-on és akkor láttam,hogy "Edge visszavonulása" videót,rámentem,hogy megnézzem.Majdnem elsírtam magam a végén.A sérülése miatt vonult vissza... A pankrációba sérülnek meg a legtöbben,de nem játsszák meg magukat mint a focisták (lehet,hogy rosszul tudom).Gondolom sokan lenéznek,hogy a kedvenc sportom a pankráció.És?Nem vagyok olyan "röplada az a jó sport,a kedvenc sportom"... stb. Régen pár osztálytársam mindig azt mondta,hogy pankráció suliba fogok járni.És akkor mi van ha oda fogok járni?Ha szeretem ezt a sportot!Sokan hlyeségnek tartják,megjátsszák magukat, "színészkednek" meg,hogy sokat dumálnak,de ennek története van,nem úgy mint a Foci,Forma 1,box vagy más sport.Hiányzik Edge,szeretném egyszer látni egy RAW vagy egy SD adáson...
We Want Edge!

2013. április 19. 19:56
Na sziasztok!
Hát nem úgy jött össze, ahogy én terveztem, de most azért csak jöttem elköszönni. Nem igazán akarok érzelgős búcsút, csak annyit, hogy vigyázzatok magatokra, legyetek jók (tudom, hogy nehéz
) és beszélgessetek jót. Nem tudom, hogy fent leszek-e, de csak nem azért megyek ezer akárhány kilométerrel arébb, hogy a gépet nyomjam, de ha lesz rá lehetőségem, akkor feljövök. Puszilok mindenkit, és akkor egy, azaz 1 hét múlva. Sziasztok!
Hát nem úgy jött össze, ahogy én terveztem, de most azért csak jöttem elköszönni. Nem igazán akarok érzelgős búcsút, csak annyit, hogy vigyázzatok magatokra, legyetek jók (tudom, hogy nehéz
2013. április 19. 20:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.04.19. 19:55)
OH MY GOD. #WRESTLEMANIABOY

Uhh, végem van..
1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
2013. április 19. 20:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (BlondieGirl @ 2013.04.19. 19:56)
Na sziasztok!
) és beszélgessetek jót. Nem tudom, hogy fent leszek-e, de csak nem azért megyek ezer akárhány kilométerrel arébb, hogy a gépet nyomjam, de ha lesz rá lehetőségem, akkor feljövök. Puszilok mindenkit, és akkor egy, azaz 1 hét múlva. Sziasztok!

Érezd jól magad Niki.!
Lilimooo
2013. április 19. 20:05
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Na sziasztok!

Te is vigyázz magadra!
riri17
2013. április 19. 20:06
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.04.19. 20:02)
Uhh, végem van..
VÉGRE LÁTOM RÖVIDGATYÁBA A LÁBÁT!!!
Úgy odaülnék mellé.
[egyébként hol a keze.?!
]
MEGÉRTÜK!
riri17
2013. április 19. 20:07
Na sziasztok!

Vigyázz magadra és érezd jól magad Niki!
2013. április 19. 20:12
|
|
riri17coup d'état |
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.04.19. 20:06)
MEGÉRTÜK!
Bakker, ez ilyen halálos kép..
Olyan szépen odaillenénk mellé...
[khmmm, én is azt néztemxddd]
Ez egy szent kép. :')
Lilimooo
2013. április 19. 20:16
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (riri17 @ 2013.04.19. 20:12)
Ez egy szent kép. :')
De micsoda pózba van.
Ahha, mindjárt odaszerkesztem magamt mellé, de nincsen ülős képem. xdd [hát..eztinkábbnemíromle. xddd]
Ereklye.
Amúgy én annyira imádooom Mattet.
Egyébként ezen ilyen mindjárt bealszom feje van.:'D
riri17
2013. április 19. 20:19
Idézet (Lilimooo @ 2013.04.19. 20:16)
Ereklye.
Paint?
[tuti jót érzettxddd]
PAINT
2013. április 19. 20:22
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.19. 20:19)
PAINT
Ha lenne Nettiről képem, én profi módon megcsinálnám 
Én a painthez értek. Mellesleg a képszerkesztők gyűlölnek engem, szóval kerülöm őket.
Velem megcsinálhatod nyugodtan, ha szeretnéd. :"D
riri17
2013. április 19. 20:31
Ezt a Barbie-t a mai napig mindennél jobban tudnám imádni. Halál komoly. Gyönyörű volt, igazi inspiráció, sosem szállt el, energikus volt, csak úgy sugárzott belőle, hogy azért csinálja, mert imádja, és a pankrációnak élt. Elfelejti, hogy talán sehol sem lenne, ha nem lett volna WWE.
2013. április 19. 20:33
Idézet (Lilimooo @ 2013.04.19. 20:22)
Én a painthez értek. Mellesleg a képszerkesztők gyűlölnek engem, szóval kerülöm őket.
Van ülős képed? Bízd a mesterre
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.