Idézet (riri17 @ 2013.04.16. 20:40)
Tudom, Ti nem kedvelitek a mostani karakterét. Eddig próbáltam énis nemkedvelni, de nem bírom..

Leszrom, hogy milyen sggfej, bunkó és még sorolhatnám, de ha ránézek, eszembe jut, hogy miatta kezdtem el nézni ezt az egészet. Ha Ő nem lett volna, nem szeretném úgy a pankrációt, mint most. Phil első látásra szimpatikus volt, és imádtam a dumáit, most is imádom, hiába egy nagy barom, akkor is egy csomót bírok rajta röhögni, sorry. Nem érdekel milyen szerepe van, a mostani sem érdekel, mert jól játssza. Az a lényeg, hogy utálják. És utálják is. Tudom, hogy nagyon jó ember, és örülök, hogy végre bevallotta.
Ezen a képen olyan édes feje van...
Fúú, ez engem is rádöbbentett, hogy az egyik legnagyobb kedvencem volt, és nem tudom nem szeretni. Éppen utálom, de hiszen ezért annyira jó pankrátor, mert el tudja úgy játszani a karakterét, ahogy kell. Ő ösztönzött nagyon sokszor arra, hogy igen is harcoljak azért, amit szeretnék, hiszen neki is volt nagyon sok olyan pillanata, amikor nem adta fel. Én nagyon szerettem a SES karakterét, de nem tudom utálni sehogy sem.
Annyira rossz nézni, hogy Nikki és Briz visszatértek, de semmi szerepük. Amikor elmentek, ott volt Beth, Eve, Kelly, stb. Most pedig? Imádom őket, de inkább ne jöttek volna vissza, és megmaradtak volna csak az a gyönyörű négy év amit ott töltöttek, de most néznem kell, hogy mennyire görcsösen próbálják őket szerepeltetni, és ez nagyon rossz. Amikor elmentek, még volt esély a díva részleg fellendülésére, most viszont ki van halva. Ők abba a gazdag környezetbe illettek, és nem ide. Minden nagyon megváltozott azóta...