Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.12. 21:08)
Nekem nem az a bajom AJ-vel, hogy heel, sőt. Én imádom a heeleket, csak szerintem sokkal jobban ki lehetne hozni belőle a gonoszat, mert a karaktere így elég bénácska (ez persze csak az én véleményem, senkit nem szeretnék megbántani).
Egyébként nekem a való életben nagyon szimpatikus April, csak a ringbeli énjét nem szeretem.
Ebben igazad van,valóban többet lehetne kihozni ebből a karakterből de kezdetnek ez sem rossz sőt igazából emelem a kalapom April előtt mert ennyi féle arculatot mutatni,ilyen gyorsan stílust váltani,valljuk be ehhez eleve jó színészi készségek kellenek,nagyon jól tudja alakítani a dolgokat,változtatni az arckifejezéseket az adott szituációhoz illően úgyhogy csak remélni tudom hogy ez a karakter is fejlődik még tovább mert a lehetőség megvan erre.
A valóéletben egyébként egy tényleg nagyon szimpatikus,kedves lány ez pedig csak különösen erősíti azt a tényt hogy ehhez képest elég jól tud tőle eltérő személyiséget is megformálni.
Valahogy egyébként szükségét éreztem ennek az egész leírásának de ugyanúgy elfogadok minden véleményt,a tiedben sem láttam semmi bántót,őszinte volt.