Pankráció III.
2013. április 09. 14:15
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
MI A F*SZ?? Ziggy HWC lett, és Miz már nem Interkontinentális bajnok? Három napja se volt a WM. HOGY BÁNHATOTT EL ÍGY A WWE MIZ-ZEL (IS)? Köpni való egy cég, az már tuti!
2013. április 09. 14:32
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.04.09. 14:15)
MI A F*SZ?? Ziggy HWC lett, és Miz már nem Interkontinentális bajnok? Három napja se volt a WM. HOGY BÁNHATOTT EL ÍGY A WWE MIZ-ZEL (IS)? Köpni való egy cég, az már tuti!
Hát ez az...aki keményen küzd, mint Miz az le van ejtve, de az olyanok mint Wade rögtön bajnokok lesznek.
2013. április 09. 17:22
Idézet (WhiteAngel @ 2013.04.09. 16:35)
Ez most mi?Hogy lett újra Wade a bajnok?Miz alig 3 napja ha bajnok lett vagy kevesebb,nem tudom pontosan..nevetséges,ez az én véleményem.
Teljesen igazad van.
Annyira sajnálom Miz-t,mert ő megküzdött azért,hogy ott legyen ahol most van,erre meg most elnyerte Wade-től a bajnoki övet,erre rá másnap már elveszíti.Le se sz*rják Miz-t.Miz aki(mint már mondtam)megküzdött azért,hogy most ott lehessen ahol,ebből a Wade-ből pedig sztárt csinálnak,pedig semmi "tehetsége".
2013. április 09. 17:38
What?!
Miért lett újra Wade IC bajnok?Mennyen a p.. a WWE!
Na meg Ziggler...
egyre jobbak komolyan.Azért szemétdolog volt a WWE-től,hogy a Miz a WM-en lett újra IC bajnok,erre meg a RAW-ban elveszíti?
Miért lett újra Wade IC bajnok?Mennyen a p.. a WWE!
2013. április 09. 17:38
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Megnéztem a RAW-ot. Jézusom. Cody-ék meccse meg volt, elintézték kb. 2 percben[vagyis amit leadtak], hát hű de sok mindent csinált benne mindenki mit ne mondjak. Frenetikusan sokra értékelnek ott is mindenkit, gondolok itt már Miz-re is. B*sszus, most lett alig egy napja bajnok, de persze, alázzák meg nyugodtan, miért ne?
Egyedül a Randy vs Sheamus meccs tetszett az egészben és még mindig reménykedem, hogy Randy heel turn-t vesz.
Egyedül a Randy vs Sheamus meccs tetszett az egészben és még mindig reménykedem, hogy Randy heel turn-t vesz.
2013. április 09. 20:10
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ezmost mi a rák.?
Hazaérek, erre meg látom, hogy Mike már nem IC, má' fodrászhoz se lehet elmenni, mert kitudja mik történnek.
Alig szerezte meg azt a nyomorék övet, máris elveszik tőle...ezmi.?! 2 napja volt nála az öv, vagy még annyit se... Csak felmegy ettől az egésztől a várnyomásom...de nem tudom elhinni, hogy ezt csinálták vele...
Amúgy azthittem Ziggler sose váltja már be azt a rohadt táskát...
Amúgy azthittem Ziggler sose váltja már be azt a rohadt táskát...
2013. április 09. 21:49

Nem érdekel,hogy John Cena rajongó vagyok..
Örültem mikor a WM-en újra Bajnok lett,megérdemelte,de gondolom sokan nem örülnek neki.Igen,szr karaktere van John-nak,de nem ő tehet róla,hanem a WWE.John a kedvenc pankrátorom lesz,amíg élek,ő lesz a favoritom.Nem számít,hogy xy-t nem győzte le,vagy xy PPV-n elvesztette az övet,de legalább küzdött.
Én is a PG Era időszakban kezdtem el nézni (még most is az van,sajnos),de az AE volt a legjobb időszak.Kane,Steve Austin,The Rock,Triple H,Shawn Michaels... stb. a legjobb pankrátorok,de a mostani... egy nulla.Már majdnem mindenki lehet pankrátor.A dívákkal nem törődnek,állandóan az AJ story,The Shield kit fog megtámadni a RAW-ban vagy a SmackDown-ba... unalmas.Amit Miz-zel csináltak,szánalmas.Vasárnap lett újra IC bajnok,erre meg hétfőn Wade
Na meg a WM-n a Chris Jericho és a Fadingo vagy mi annak a neve... Ki az egyáltalán?
2013. április 10. 17:04
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

4 felhasználónak tetszik: