úristen, Trish terhes??
Pankráció III.
2013. április 07. 18:05
Idézet (Sunnygirl @ 2013.04.07. 18:00)
most vettem észre, hogy ottvan a háttérbe Trish és Foley 
Jé,tényleg
2013. április 07. 18:07
Idézet (Sunnygirl @ 2013.04.07. 18:06)
látszik Trish pocija egy picit 
Neked sas szemeid vannak
Én nem látom,túlságosan vak vagyok
2013. április 07. 18:08
Idézet (annp @ 2013.04.07. 18:07)
Neked sas szemeid vannak
Én nem látom/láttam,túlságosan vak vagyok
Én nem látom/láttam,túlságosan vak vagyok
2013. április 07. 18:10
Idézet (annp @ 2013.04.07. 18:07)
Neked sas szemeid vannak
szemüveges vagyok muhahahaaa
2013. április 07. 18:43
Idézet (Sunnygirl @ 2013.04.07. 18:10)
szemüveges vagyok muhahahaaa
de tényleg látszik 
Az még jobb
2013. április 07. 18:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Gyerekek, én annyira szétbőgtem a fejem, hogy az kész. Trish elképesztően gyönyörű volt, mindig az, de most mégjobban az volt, és istenem, olyan édes a pocija.
És nagyon durván kész vagyok, mert beavatták, és még babája is lesz, és úúú, fantasztikus anya lesz belőle, ezt már most tudom.
Ha Amy avatta volna be, akkor jobban bőgtem volna..nincs bajom senkivel se, de szerintem ez úgy lett volna a legjobb...

Amúgy Trish ruhája gyönyörű volt...
Amy baromi szép mosollyal rendelkezik, amúgy...
Phil legyen már tökös, és vallja már be, hogy EGYÜTT VANNAK.!!! Olyan szépek együtt..

Amúgy Trish ruhája gyönyörű volt...
Phil legyen már tökös, és vallja már be, hogy EGYÜTT VANNAK.!!! Olyan szépek együtt..
2013. április 07. 21:21
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Ha már ma Wrestlemania lesz, leírnám az én tippjeimet/reményeimet, ha nem gond.
Wade Barett vs The Miz
Hát, szerintem ez egyszerű. Mikenak nincs helye a Pre-Showban, de ha már ott van, úgyis awesome meccset csinál, és remélem megnyeri az övet, sőt szerintem meg is fogja.
The Rock vs John Cena
Igazából annyira nem várom ezt a meccset, nálam már ellőtték ezt a lehetőséget. Szeretném, ha Rock még egy ideig bajnok maradna, de jön forgatni, szóval erre kevés esély van, ráadásul így, hogy félévente jelenik meg, nem valami kedvező szerintem. John tuti bajnok lesz.
Alberto Del Rio vs Jack Swagger
Hát, nekem Swagger sose volt szimpatikus, bár van tehetsége de szerintem nem fog nyerni. Jó lesz még Del Rio bajnokként egy ideig, bár még az is lehet, hogy Ziggler beváltja a táskáját.
The Undertaker vs CM Punk
Ezt nem kell magyarázni. Undertakernek kell nyernie. 21-0. Akármennyire is szebb lett volna a 20-0, nem szeretném, ha megszakadna a győzelme. Mellesleg, ha Punk veszít, a karaktere remélhetőleg észhez tér.
Triple H vs Brock Lesnar
Hmm.. Ez elgondolkodtató, de szerintem HHH fog nyerni, akkor egyenlőek lehetnének és a karrierjének se lenne vége. Igazából Lesnarnak nincs veszteni valója, szóval most úgy érzem, ő fog veszíteni.
Ryback vs Mark Henry
Örülök, hogy Henry visszatért, nagyon szeretném ha győzne, heelként nagyon jó meccseket tud játszani, Ryback-et viszont ki nem állhatom, de ő fog győzni.
The Shield vs Randy Orton, Sheamus & Big Show
Uh. A Shield fog győzni szerintem, de itt mindkét fél győzelmének örülnék. Hát még ha a meccs végére beraknák Randy heel turn-jét, imádnám a meccset.
Brodus Clay, Tensai & Funkadactyls vs Team Rhodes Scholars & The Bella Twins
Egyértelműen Codyék győzelmét akarom, de ahogyan most állunk, tuti nem nekik adják a győzelmet, akármennyire is jó lenne.[legalábbis nekem mindenképp]
Team Hell No vs Dolph Ziggler & Big E. Langston with AJ Lee
Nagyon remélem, hogy Kane-ék megtartják az öveket, mert ha nem, akkor az azt jelentené, hogy Zigglernek 2 övet szánnának egyszerre, ami nem vezetne semmi jóhoz, akármennyi tehetség is van benne.
Chris Jericho vs Fandango
Még mindig nem tudom felfogni, hogy ennek a táncos gyereknek meccset adtak a WM-re, pláne azt nem, hogy Y2J-nek egy ilyen ellenfelet adnak. Jerico győzelmét szeretném, de ahogy olvasom Fandango a főnök új kedvence, szóval nem sok esély van rá. Mellesleg én Fandango-t egy meccsen sem láttam még, szóval gőzöm sincs, hogy jó-e vagy sem.
Wade Barett vs The Miz
Hát, szerintem ez egyszerű. Mikenak nincs helye a Pre-Showban, de ha már ott van, úgyis awesome meccset csinál, és remélem megnyeri az övet, sőt szerintem meg is fogja.
The Rock vs John Cena
Igazából annyira nem várom ezt a meccset, nálam már ellőtték ezt a lehetőséget. Szeretném, ha Rock még egy ideig bajnok maradna, de jön forgatni, szóval erre kevés esély van, ráadásul így, hogy félévente jelenik meg, nem valami kedvező szerintem. John tuti bajnok lesz.
Alberto Del Rio vs Jack Swagger
Hát, nekem Swagger sose volt szimpatikus, bár van tehetsége de szerintem nem fog nyerni. Jó lesz még Del Rio bajnokként egy ideig, bár még az is lehet, hogy Ziggler beváltja a táskáját.
The Undertaker vs CM Punk
Ezt nem kell magyarázni. Undertakernek kell nyernie. 21-0. Akármennyire is szebb lett volna a 20-0, nem szeretném, ha megszakadna a győzelme. Mellesleg, ha Punk veszít, a karaktere remélhetőleg észhez tér.
Triple H vs Brock Lesnar
Hmm.. Ez elgondolkodtató, de szerintem HHH fog nyerni, akkor egyenlőek lehetnének és a karrierjének se lenne vége. Igazából Lesnarnak nincs veszteni valója, szóval most úgy érzem, ő fog veszíteni.
Ryback vs Mark Henry
Örülök, hogy Henry visszatért, nagyon szeretném ha győzne, heelként nagyon jó meccseket tud játszani, Ryback-et viszont ki nem állhatom, de ő fog győzni.
The Shield vs Randy Orton, Sheamus & Big Show
Uh. A Shield fog győzni szerintem, de itt mindkét fél győzelmének örülnék. Hát még ha a meccs végére beraknák Randy heel turn-jét, imádnám a meccset.
Brodus Clay, Tensai & Funkadactyls vs Team Rhodes Scholars & The Bella Twins
Egyértelműen Codyék győzelmét akarom, de ahogyan most állunk, tuti nem nekik adják a győzelmet, akármennyire is jó lenne.[legalábbis nekem mindenképp]
Team Hell No vs Dolph Ziggler & Big E. Langston with AJ Lee
Nagyon remélem, hogy Kane-ék megtartják az öveket, mert ha nem, akkor az azt jelentené, hogy Zigglernek 2 övet szánnának egyszerre, ami nem vezetne semmi jóhoz, akármennyi tehetség is van benne.
Chris Jericho vs Fandango
Még mindig nem tudom felfogni, hogy ennek a táncos gyereknek meccset adtak a WM-re, pláne azt nem, hogy Y2J-nek egy ilyen ellenfelet adnak. Jerico győzelmét szeretném, de ahogy olvasom Fandango a főnök új kedvence, szóval nem sok esély van rá. Mellesleg én Fandango-t egy meccsen sem láttam még, szóval gőzöm sincs, hogy jó-e vagy sem.
2013. április 08. 13:19
Hát emberek, én most meghaltam. Akármennyire nem érdmeli meg, akármennyire szar a ringben a karaktere, akármennyire utáljátok. BAJNOK. BAJNOK!!
Az utóbbi időben én sem szerettem annyira John-t, megmondom őszintén, de remélem, kap ezzel egy heel turn-t is. Úristen.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

3 felhasználónak tetszik: