Idézet (riri17 @ 2013.03.11. 18:45)
Nem tudom, hogy mikor fogok újra 'normális' lenni. Most is csak bőgök. Nem pankrációhoz kapcsolódik, de ezt ki kell valahogy írnom magamból, mert nagyon fáj.
Nincs többé Cipő...és nekem ezt nagyon nehéz felfogni. Óra közepén tudtuk meg, és az osztály nagy része tök kussba maradt és csak néztünk magunk elé. Én nem is tudtam figyelni. A Republic életem egyik meghatározó együttese. A szüleim, főként apukám hatalmas rajongója a bandának, a kedvenc magyar együttese. És nekem is. A legtöbb dalukat kívülről fújom, nagyon sokat hallgatom a dalaikat, és megvan az összes lemezük. Amikor Cipő kórházba került, nem hallgattunk Republic számokat. Apukám megmondta, hogy meg fog halni, de szinte sokként ért. A suliba a barátnőmmel a 67-es utat hallgattuk, és Ő elkezdett sírni, aztán én is.
Hazaértem, és mivel mindenhol róla vannak hírek, csak bőgök. Még azt tervezgettük, hogy elmegyünk egy koncertjükre..de most már mindegy.Nagyon fog hiányozni Cipő.! Tudom, hogy ez nagy részben a saját hlyesége miatt következett be, de...még csak 47 éves volt, és van 2 lánya is.!! Nyugodj Békében Cipő.!
Nálam ez a kép kiverte a biztosítékot, csak bőgök rajta...
Bocs, hogy ha untattam valakit, és bocs, hogy ez egyáltalán nem ide tartozik, de...
Nálam ez a kép kiverte a biztosítékot, csak bőgök rajta...
Bocs, hogy ha untattam valakit, és bocs, hogy ez egyáltalán nem ide tartozik, de...
Sose voltam valami hű de nagy fan, viszont szerettem a zenéjüket, és egy-két koncertjükön is volt szerencsém részt venni. Én Twitterről tudtam meg mi történt, és nem is igazán tudtam felfogni... Nagyon tehetséges volt, de most már biztos egy jobb helyen van... :')

1 felhasználónak tetszik: