Idézet (Kazuo @ 2013.03.08. 21:19)
Hozzáfűzve ahhoz, amit Zitunak írtam: nem tudom, hogy nyáron helyreáll-e a harmónia, de nekem van egy tippem: szerintem nem. Egy az, hogy túlságosan is sűrűn veszekszünk a másik meg az, hogy én már nem lennék igazi topiktag, mert én a helyemet már ebben a világban sem találom egy bizonyos nap óta...nekem teljesen megváltozott az életem, sok dolgot másképpen gondolok, nehezebben viselek el bármit is és a legtöbbször úgy érzem, hogy mindenki ellenem van, hogy mindenkinek van valami baja velem (okayy gondoljatok paranoiásnak, akkor az vagyok...). Bárcsak tudnám kezelni az érzéseimet, de egyszerűen nekem nem megy...nem vagyok képes rá. Utálom, hogy mindennap vigyorognom kell, mert ha nem teszem meg akkor az emberek telebombáznak olyan kérdésekkel, hogy: "Mi a baj, szomorú vagy?". Basszus, mindenki csak az látja, hogy mosolygok és mindenki ezt szokja meg...és ez nekem rosszul esik valamennyire.
Mindegy lényeg a lényeg, hogy nem tudom, hogy milyen lesz ez a nyár, de a legnagyobb kérdés: én milyen leszek...mert hogy nem leszek ugyanaz (vagy lehet hogy ezt én gondolom így) az biztos.
Mindegy lényeg a lényeg, hogy nem tudom, hogy milyen lesz ez a nyár, de a legnagyobb kérdés: én milyen leszek...mert hogy nem leszek ugyanaz (vagy lehet hogy ezt én gondolom így) az biztos.

1 felhasználónak tetszik: