Idézet (riri17 @ 2013.03.04. 19:44)
Szerintem is nagyon megváltozott, rossz irányba... Jó, oké most lázadni akar, hogy kilépett a cégtől, de szerintem ezt tehetné kicsit finomabban is. Elég fura lett az arca, mintha nem is Ő lenne, van olyan kép, amin rá se ismertem.

Szerintem gyönyörű volt szőke hajjal, úgy nézett ki, mint egy baba a kék szemeivel.

És nagyon cuki volt a mosolya.
Basszus, díva korába nem volt ilyen hasa...ezek szó szerint kockák.

Amúgy néhány ruha már nem túl előnyös számára...főleg az a nagyon dekoltált, amit belinkeltetek. És némelyik még öregíti is.
Amúgy mi ez az új mánia, hogy a pasijuk van a telefonnak a hátlapján.?

Maryse telója is ilyen... Én is csináltatok ilyet.

Jujj, félnék is. xdd
Sokkal 'öregesebb' lett az arca, mintha nem is ő lenne... annyira szerettem régen, most meg annyira koravén lett, nagyon más. Lehet, hogy nem ő volt a legjobb díva, sőt, ez biztos is, meg lehet hogy nem volt oda való a modell alkatával meg az aranyos pofijával. De akkor is, nagyon szerethető volt, még nyáron is, pl. amikor ez a kép készült.
Olyan szép volt, természetesebb mint most... nem tudom mit művelt magával, de kérjük vissza azt a Barbie-t aki volt, mert ez így nem ő. Bulizik, iszik... nem marad mindig 20 éves, tisztában vagyok vele, de gondoljon rá hogy honnan indult.
És most annyira csalódtam benne, te jó ég, régen hányszor megvédtem, hányszor kiálltam mellette... de most már nem tenném. Amíg meg nem változik, addig nem. Tudom, hogy felnőtt, én meg gyerekes vagyok. De ez nem mentség arra hogy így viselkedjen.