Ez a nap nagyon sok volt.
Egész nap mindenki halál fáradt volt,mert olyan volt tudod az időjárás elérkezett az utolsó 2 óra a testnevelés (7 óránk volt) Kimentünk az udvarra mert ugye nem tesiztünk mindenki ment a "maga dolgára" a hülye lányok meg ott tűz harcoztak,de tisztelet a kivétel mert barátnőm is ott volt aminek sírás lett a vége aztán mentem a foci pálya köré vagyis a műfüvesre mert nekünk van ilyen focis szarságunk az udvaron és akkor láttom Csongit,Ricsit,Matyis meg Bogit ahogy "verekednek" mert Bogi elvettet a sálát Csonginak és ugye Csongor meg a barátai vissza akarták szerezni,segítettem a fiúknak elkapni Bogit de direkt nem akartam mert.. valami bajba kerülnék meg közben lány haverjaimmal járkáltunk,csúszkáltunk meg ilyenek aztán az történt ,hogy megint odamentem hozzájuk,gyorsan megfogtam a sapkáját sálát meg ilyeneket a kezemben és egyszer csak azt vettem észre,hogy Csongi sírva jön bogi megrugdosta,pofon vágta,meg ilyenek azért mert boginak kiesett egy zsebkendő a zsebéből és csoki kidobta aztán meg azt találta ki Bogi,hogy eltörte a szemüvegét (bele rúgót állítólag ugye) tudod ott a két izénél ami az orrán van de ott ,hogy rúghatta volna meg amikor az üvegnek mindennek elkellet volna akkor törtnie a szemüvegben meg még volt még egy óránk verekedtem 2-dikos fiúkkal meg sok emberrel,meg neveltem az elsősöket meg ilyenek,beszélgettem boginak a testvérével,hogy egyébként otthon verik a szülei meg ilyenek... bogi meg én kb egy helyen lakunk jó azért van távolság de.. és akkor még 2-dikban apával mentünk haza és akkor látom,hogy bogit úgy fejen csapta az apja mert ordítozott bogi,hogy apának kellet oda mennie. (na jó ez nem így volt szerintem ,csak én meg boginak a testvére raktunk bele részletet,de biztos fejen csapta az száz. meg ebédnél a padtársam elkezdi nem ülök Ivett mellé mert tetves leszek (ÉN TETVES??

)ilyen pofátlan embereket meg anyám értelmi fogyatékos,meg apám is jó apám ma normális volt.. de tegnap olyan szinten ordítoznak,meg fegyelmeznek meg vannak őrölve,de nem tudom miért?!