Idézet (orangeRKO @ 2014.02.03. 16:03)

Ne foglalkozz vele ha megbántott vagy vlmi...
Hú nálunk van egy csaj órán kiszúrta a szemét majdnem ollóval,meg akk ráugrik mindenkire ilyen hülye xd

de nagyon ilyesztő a viselkedése...
Nem is megbánt meg..
Na elmesélem:
Van egy csaj akinek a képét mutattam a topikba,na ő mindig mondja,hogy "ijj ilyen legjobb barátok vagyunk,meg olyanok" és ez nem látszik,mert csak akkor foglakozik velem,ha vele nincs senki délután mikor csüt.- be kell menni a napközibe,ak bezzeg tud velem foglalkozni,de amikor itt a az egyik barátnője,aki a csaj szerint ő is egy LB.,aztán azt mondja,hogy mind a legjobb barátai közé tartozik,de ezt csak én nem veszem észre,amit le is írtam,meg van az,hogy mikor az a csaj akiről az elöbb beszéltem,nem jött suliba,ak másnap már jött,és odaugrott a nyakába,hogy "huh de hiányoztál,többet nem mész el sehova" ,de bezzeg hozzám nem ugrik így,mert pénteken nem mentem suliba,még azt sem kérdezte meg,hogy "hol voltam",annak a bizonyos lány nyakába meg ugrik,meg ma is annyit szólt hozzám,hogy volt tesi,és kicsöngettek,és oda jött hozzám,hogy "hozod a tesi cuccom?" erre én- "nem." és ak még háromszor megkérdezte,mondtam,hogy nem és ak,ezt kezdte el mondani "na cicaaa,cicccám" ,mondom biztos,hogy nem,azt mondta halkan "oh,ott a Merci" azt,hozzá is elment nyalni,hogy hozza a cuccát..
Most nem tudom mit történt evvel a lánnyal,a legjobb barátnőmnek gondoltam,de kiderült,hogy ő nem gondolt annak..És nekem már nem kell ő,mert már van más.
Most szóljatok hozzá..