Még hogy a TNA nem kemény..
A videót kapcsoljátok 5:50-hez és nézzétek 10-15 mp-et.
Pankráció III.
2014. február 02. 13:33
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
2014. február 02. 13:35
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.02.02. 13:33)
Még hogy a TNA nem kemény..
Kemény!
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. február 02. 14:54
Én is megjöttem..
Nos nem így terveztem,hogy én köszöntelek fel utoljára,csak sajnos most tudtam ide jönni géphez.
Boldog névnapot Karocli!♥ Én készítettem!♥♥
Nos nem így terveztem,hogy én köszöntelek fel utoljára,csak sajnos most tudtam ide jönni géphez.
2014. február 02. 14:58
Idézet (A.J.2013 @ 2014.02.02. 14:54)
Én is megjöttem..

De szép lett!
2014. február 02. 15:28
Sziasztok!Megjöttem.Mini AJ már felköszöntöttelek privátban meg itt is kétszer,,meg még majd facebookon is fel foglak
.De még egyszer Boldog Névnapot kívánok neked sok szeretettel!
Már várom a sulit fura módon ma észre se vettem,hogy vasárnap van mert várom ezt a hetet mert ez az utolsó "normális" hetem mert február 15-dikén szülinapom.
Tehát ez a hét lemegy (holnaptól kezdve a hét
) akkor utána következő héten már szombaton szülinapom kapok Candice Michelle képes tortát csokis,vanílliásat amin ez a kép lesz:
meg könyveket kapok,meg egy samsung galaxy mini telefont jaj de jó lesz
(nem akarok dicsekedni) jah,és persze 12 éves leszek .(nézhetek majd rendesen filmeket,nem mintha eddig nem tettem meg még a 18 filmeket is xdd
)Meg ezen a héten szerdán megyünk az osztállyal fogászatra (suliban is fogat kell mosni,na ,hogy ott mi lesz
de lemaradunk a balett óráról annyival jobb,hogy akkor nem kell átöltözni,meg legalább elmegyünk valahova az osztállyal
pénteken meg megyek Diósgyőrbe (Miskolci vagyok
) egy jó hamburgerezőbe bátyámmal (most jött haza Angliából) de én szerintem gyrost fogok enni.
de majd meglátjuk.
Már várom a sulit fura módon ma észre se vettem,hogy vasárnap van mert várom ezt a hetet mert ez az utolsó "normális" hetem mert február 15-dikén szülinapom.
meg könyveket kapok,meg egy samsung galaxy mini telefont jaj de jó lesz
2014. február 02. 15:33
Én is megjöttem..

nagyon szép lett.
2014. február 02. 15:37
Én is megjöttem..

Köszönöm szívem
Ez a sok Ziggy-s kép feldobta a napomat ^^ (reggel elég bénán indult..)
Köszi mindenki!^^
2014. február 02. 15:40
Sziasztok!Lemondanák Lacey Von Erich volt Tna díva adatlapjáról,ha egy felelősség teljes szerkesztő átvenné,aki szeretne érdeklődni írjon privátban: http://starity.hu/sztarok/lacey-von-erich/
2014. február 02. 15:44
Idézet (beutygirl @ 2014.02.02. 15:40)
Sziasztok!Lemondanák Lacey Von Erich volt Tna díva adatlapjáról,ha egy felelősség teljes szerkesztő átvenné,aki szeretne érdeklődni írjon privátban: http://starity.hu/sztarok/lacey-von-erich/
Hmm.. mire meggondolnám addigra már elviszik az orrom elől
2014. február 02. 15:46
Juuj gyerekek itthon milyen ünnepi hangulat fogadtatott...
trópusi gyümik a trónomnál (és most nem a budiról beszélek hanem a számítógépes asztalról..xdd) csoki, csoki hátán... Csóró Lali zenéjét hallgatjuk, süti, torta minden van ^^ Szóval még mindig nem értem a névnap teljes lényegét, de szeretem ünnepelni :,DD
trópusi gyümik a trónomnál (és most nem a budiról beszélek hanem a számítógépes asztalról..xdd) csoki, csoki hátán... Csóró Lali zenéjét hallgatjuk, süti, torta minden van ^^ Szóval még mindig nem értem a névnap teljes lényegét, de szeretem ünnepelni :,DD
2014. február 02. 15:53
Idézet (Mini AJ @ 2014.02.02. 15:46)
Csoki,Csóró Lali music
2014. február 02. 15:55
Idézet (Mini AJ @ 2014.02.02. 15:46)
Az jó.
2014. február 02. 16:00
Idézet (beutygirl @ 2014.02.02. 15:56)
Jaj már várom a február 15-dikét

Én a 20.-át várom,mert akkor megyek szemészethez és lehet,hogy új szemüvegem lesz vagy sem
2014. február 02. 16:00
Idézet (beutygirl @ 2014.02.02. 15:55)
Az jó.
Szerencsés vagy.

Bár eléggé lehangoló érzést nyújt ránézni a fatusra (faterra)xdd
2014. február 02. 16:01
Idézet (Nessa123 @ 2014.02.02. 16:00)
Én a 20.-át várom,mert akkor megyek szemészethez és lehet,hogy új szemüvegem lesz vagy sem 
Nekem is kellene szemüveg, csak még nem telik rá
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.