Idézet (MrVelvetSky @ 2014.01.28. 20:51)
Akkor írj vissza privibe. De nem hazudoztam az a vicc:D abba mi a hazugság, hogy nem tom hogy mi van? a szavazást nem csináltam és hozzá se nyúltam. de nem kell elhinni. és bocsánatot kérek mindenkitől mert én vagyok a péló. igazatok van. (sztem nekem is van valamennyi igazam de hanyagoljuk) Szóval én nem kérem, hogy megbocsájtsatok de lécci annyit higyjetek el, hogy én nem akartam el érni mittomén hány szavazatot a Miz TV-re. az oszt társam mondta, hogy gyűjt oké. Másnap elbaszódott a netkábel mert a kutya megrágta és nem voltam azóta. akkor hogy a lókukiba oldottam volna fel. na mind1 nem harcolok azért az igazságért amit más nem fog nekem elhinni.
Én mindenkivel szeretném 0-ról kezdeni.
Nem kérem hogy bocsájtsakok meg vagy felejtsük el mert ezt nem lehet csak azt hogy akkor adjatok esélyt, hogy valamivel jovó tegyem azt amit nem követtem el csak az én hibám. ennyi.
Én mindenkivel szeretném 0-ról kezdeni.
Nem kérem hogy bocsájtsakok meg vagy felejtsük el mert ezt nem lehet csak azt hogy akkor adjatok esélyt, hogy valamivel jovó tegyem azt amit nem követtem el csak az én hibám. ennyi.
És még mindig van képed a pofámba hazudni, ez az egyetlen gondom. De tudod mit!? Igazad van, mi tényleg nem vagyunk igaz barátok, ezért nem is érdemes küzdeni. Oszt elmondhatsz engem mindenféle sz*rnak, senkit sem fog meghatni.

0 felhasználónak tetszik: