Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól
2013. január 05. 22:28
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Nagyon szeretem Adamet, és nagyon becsülöm benne hogy kimeri mondani a véleményét, de kifejezhetné kevésbé sértőn is magát, már ezelőtt is volt egy kisebb botrány amikor az előző American idol évadban Jessica Sanchezt igazi sztárnak a másik két döntőst meg szörnyű énekesnek nevezte
a Nyomorultakat meg még nem láttam de meg fogom nézni, ha beválogatták őket a filmbe csak nem énekelhetnek olyan rosszul
2013. január 06. 10:23
|
|
Vanducibuciducimaciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 192619 offline
|
Én láttam a filmet és igenis jó volt, amúgy a szinészek ugye bár nem énekesek és mégis ki áltak és jó volt ....
2013. január 07. 18:47
|
|
AdamLambert29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 189074 offline
|
adam csak elmondta a véleményét... ENNYI !!!!
ő is csak ember, nem kell hogy minden tetszen neki !!
mindenkinek meg van a saját véleménye
és adam nek ez ..!!!
ezt el kell fogadni a (film)rajongóinak !!!még ha nem is tetszik nekik
ő is csak ember, nem kell hogy minden tetszen neki !!
mindenkinek meg van a saját véleménye
és adam nek ez ..!!!
ezt el kell fogadni a (film)rajongóinak !!!még ha nem is tetszik nekik
2013. január 07. 18:49
|
|
AdamLambert29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 189074 offline
|
nem kell adam et megszólni hogy pl: beképzelt ,meg nincs igaza ,stb...
azért mert elmondta a véleményét !!!!
azért mert elmondta a véleményét !!!!
2013. január 08. 19:26
Imádom a filmet, tényleg, jelenlegi kedvencem, de Lambertnek igaza van. Tényleg voltak kicsi énekbeli hiányosságok, de nem is úgy csinálták a filmet, hogy nagy énekeseket válogattak hozzá, hanem nagy színészeket, és ez pont így jó, hisz olyan érzelemdús ez a film, hogyha beraknak nagy hangterjedelmű, kiváló énekeseket, akik semmi színészi tudással nem rendelkeznek, akkor lőttek az egész filmnek.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. január 20. 12:45
Szerintem nincs igaza!Én is ezen nőttem fel és szerintem megütött egy magas mércét!
2013. február 05. 15:41
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
És ez most kit érdekel? Már nem azért..xd
2013. február 07. 18:58
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem jó lett,de az 1958-as filmet nem múlja felül.
ophely88
2013. április 15. 18:47
|
|
rumoskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 186257 offline
|
hát nekem szenvedés volt az egész film
2013. április 17. 17:10
Idézet (Courtneyy @ 2013.01.01. 20:22)
Még nem láttam a filmet, de szerintem teljesen rendben van, ha előre felveszik a dalokat. Még ha javítanak is a hangzáson, legalább ténylegesen a színészek énekelnek, és ez becsülendő. A Karib harmadik részében például végig playback ment, elég zavaró látni, hogy a kedvenc filmem szereplője nem volt hajlandó saját hangját adni. Emiatt lehetne szót emelni, de A nyomorultak miatt semmiképp sem.
Minden musicalfilmben előre veszik fel a dalokat, hogy azok tökéletesen szóljanak. Aztán az énekes-zenés-táncos jeleneteknél a színészek csak playbackelnek. Szerintem ez tök rendben van, hiszen a legtöbb filmszínész nem játszik színházban. A színházi musical megint más tészta, ahol élőben kell énekelni, de ehhez sincs meg mindenkinek a hangja.
ophely88
2013. április 17. 17:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (ColorBird @ 2013.04.17. 17:03)
Nekem nagyon tetszett,nem igaz,hogy nincs hangjuk!
Persze hogy van hangjuk. Adam csak féltékeny volt, ennyi.
Charlotte Benning
2014. augusztus 19. 15:01
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Én nagyon szeretem ezt a filmet,és szerintem jól énekeltek,bár voltak néhol hiányosságok,de,egy profi énekes lehet el tudja énekelni,de nem tud ilyen érzelem dúsan színészkedni.
És amúgy Adam,ízlések és pofonok.Neki ez volt a véleménye.pont.másnak az.pont.:))
És amúgy Adam,ízlések és pofonok.Neki ez volt a véleménye.pont.másnak az.pont.:))
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.