Dominika13: Igen, tisztelem és szeretem Adamet, jól gondolod.
Amúgy meg úgy jött elő a meleg-téma, hogy volt, aki rácsodálkozott, miért nem tudott Adam az American Idol-on kívül betörni a zeneiparba. Ő maga mondta, hogy a producerek "nem láttak fantáziát egy 28 éves meleg srácban". Mondom, a showbizniszben mindig az eladhatóbb győz, aki megfelel a közönség elvárásainak. Hát, így jött elő ez megint, de nem is kívánom tovább ragozni.
Nem keresek kifogásokat Adamnek, csak unom, hogyha kimondja, amit gondol, akkor egyszerre betámadják.
Ami pedig a többit illeti, Adam NEM playbackel. Nincs rá szüksége. Az Idol előtt is tudott énekelni, ott is nagyon jó volt, és jelenleg is képzi a hangját. Ha nem hiszitek, hallgassatok bele egy-két fellépésébe.
De ő nem színész, hanem énekes. Nem is a színészi teljesítményt kritizálta. Neki, mint énekesnek van hozzá füle és biztos nem volt oda-vissza érte. Amúgy meg nem az fogja eldönteni a film nézettségét, hogy Adam mit mond. Aki meg akarja nézni, az meg fogja, aki nem kíváncsi rá, az kihagyja.
Ismétlem: Adam nem bántásnak szánta. Ő személy szerint ezt gondolja, tartsuk tiszteletben. Ugyanúgy joga van kimondani a véleményét, mint a másik 7 milliárd embernek a világon.
Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól
2013. január 02. 16:17
|
|
QueridaPinkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 153070 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. január 02. 16:34
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Először is kezdjük ott, hogy Adam egy szóval sem mondta azt, hogy nem tetszik neki a film, vagy a színészek alul képzettek: Egyszerűen megemlítette, hogy néhányan - szerinte - nem úgy énekelnek, ahogyan kéne. SENKIT sem nevezett meg, szóval kár Eddie-vel, és a többiek elismeréseivel példálózni, mert senki még csak egy szóval sem említette, hogy tehetségtelenek, és a film is rossz. Igen, lehet hogy Adamet nem ismerik el, de kérem szépen, ha már manapság Lady Gaga is sorra gyűjti be a grammy-ket, ugyan mennyit ér ez az elismerés?! szinte semmit. Mivel a musical egy kemény műfaj, a Tony eddig még nem adott oda senkinek sem érdemtelenül díjat. Két külön műfaj, egyszerűen agyrém őket összehasonlítani. Az, hogy az American Idol hozta meg számára az áttörést, egyáltalán nem tartozik ide, hiszen egy utolsó hajléktalannak is meg lehet a véleménye bármiről. És hogy ki kérte, hogy véleményezze a filmet? Senki. Megteheti, ahogyan ti is megtehetitek azt, hogy ellene beszéljetek. Ez ilyen egyszerű. Egyébként (többé kevésbé) ti sem értetek - szakmailag - a musicalekhez, mégis van róla véleményetek. Akkor neki miért ne lehetne?!
Természetesen nem szeretnék állást foglalni, mert úgyis elfogult lennék, de szerintem Adam (vagy akárki) véleményétől se a film, se a színészek, se a nézők nem lesznek se többek, se kevesebbek.
Természetesen nem szeretnék állást foglalni, mert úgyis elfogult lennék, de szerintem Adam (vagy akárki) véleményétől se a film, se a színészek, se a nézők nem lesznek se többek, se kevesebbek.
2013. január 02. 17:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
UPDATE. Russel Crowe beszólt. Ma megkérdezték tőle egy interjúban hogy mit szól Adam csiripeléseihez. A válasz:
"Sure it could have been sweetened, [director] Tom Hooper wanted it raw and real, that’s how it is."
"Sure it could have been sweetened, [director] Tom Hooper wanted it raw and real, that’s how it is."
2013. január 02. 17:56
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Még nem láttam, de azért ennyire nem lehet borzasztó.
2013. január 02. 18:04
Sajnos még nem láttam a filmet, de azért annyira nem lehet rosz !!
2013. január 02. 19:11
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Szerintem jó lesz! ^o^
2013. január 02. 19:51
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Adam azért ért a dologhoz,mivel a musical világában nőtt fel.Szépen fogalmazta meg a véleményét,le sem szólt senkit,még csak összességében a filmet sem("Lambert szerint a filmet érdemes megnézni, Anne Hathaway alakítása lenyűgöző, Helena Bonham Carter és Sacha Baron Cohen is jók voltak")
Azt nem értem,hogy Adam miért nem tudathatja a tajongóival,hogy neki nem 10/10-es volt a film?Ő twitteren ezt a glambert-öknek írta,az már más kérdés,hogy itt cikk lett belőle..ne értsd félre,ophely88 ,nagyon jó,hogy megírtad!Glamster-nek meg igaza van abban,hogy nem kéne már most leírni Adam-et:még angyon sokra viheti!Megértem,ha valaki azt mondja,hogy ez nem az ő stílusa,vagy nem jön be neki Adam hangja,kinézete..de ha úgy is van,hogy enm jön be a hangja,azért azt nem tagadhatjuk le,hogy 4,5 oktávot lazán kiereszt a torkán.Ha nincs si tele díjakkal,akkor is:hány pophercegnőcske volt már,aki az állandó playback-es showkból élt meg és zsebelt be díjakat?Hát nem egy..a glambertek mégsem szekálják agyon a rajongóikat!Pedig ők is alkotnak véleményt,ahogy mindenki!Te is,én is,Adam Lambert is!Ugyanis nincs törvényben,hogy ez tilos lenne..
Azt nem értem,hogy Adam miért nem tudathatja a tajongóival,hogy neki nem 10/10-es volt a film?Ő twitteren ezt a glambert-öknek írta,az már más kérdés,hogy itt cikk lett belőle..ne értsd félre,ophely88 ,nagyon jó,hogy megírtad!Glamster-nek meg igaza van abban,hogy nem kéne már most leírni Adam-et:még angyon sokra viheti!Megértem,ha valaki azt mondja,hogy ez nem az ő stílusa,vagy nem jön be neki Adam hangja,kinézete..de ha úgy is van,hogy enm jön be a hangja,azért azt nem tagadhatjuk le,hogy 4,5 oktávot lazán kiereszt a torkán.Ha nincs si tele díjakkal,akkor is:hány pophercegnőcske volt már,aki az állandó playback-es showkból élt meg és zsebelt be díjakat?Hát nem egy..a glambertek mégsem szekálják agyon a rajongóikat!Pedig ők is alkotnak véleményt,ahogy mindenki!Te is,én is,Adam Lambert is!Ugyanis nincs törvényben,hogy ez tilos lenne..
Glamster
2013. január 02. 19:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Eddig ahány ismerősöm látta, annyi szerint rémes ez a film.
Ha nem musical lenne, akkor én is adtam volna pénzt a mozijegyre, de így inkább Az öt legendát választottam. Az legalább jó volt.
Ha nem musical lenne, akkor én is adtam volna pénzt a mozijegyre, de így inkább Az öt legendát választottam. Az legalább jó volt.
Glamster
2013. január 02. 19:58
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Zseniális volt minden ebben a filmben, szeretne Adam úgy énekelni mint bármelyikük..rajongó vagyok ,de nem igaz,hogy csak Anne volt jó...voltak nála jobbak( persze ő is jó volt) pl;Amanda Seyfried-nek szívdobogtató és gyönyörű hangja van, Russel Crow alakítása vitathatatlan, Eddie is remekül énekelt...szerintem csak rossz kedvében volt..xDD ajánlom mindenkinek!
2013. január 03. 15:26
Idézet (Chelsy @ 2013.01.02. 12:56)
Talán azért kötött beléd, mert Te is ezt csinálod, de MINDENKIVEL, akivel nem egyezik a véleményed.
Még szép,hogy nem egyezik a véleményünk,hisz nem vagyunk egyformák,de egy rossz szót nem írtam,se neki,se Cicusmicus8-nak.
2013. január 03. 17:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Akit még érdekel az alap téma .. Adam a Twitterén tegnap azt írta hogy a vokálokkal volt a baj. Nyilván rájött hogy kár volt beszólni és most leszállt a színészekről, azt mondja hogy a vokálok nem voltak jók.
2013. január 03. 21:09
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Glamster @ 2013.01.03. 18:08)
Drága Ophely, ha olvastad adam twitterét eredetileg, akkor tudod, hogy alapból ezt írta, a színészi játékokat dicsérte 
Ne drágámozz. Másodsorban pedig, figyeltem mit írt ki, tetszett neki a színészek alakítása főleg Anne játéka, ajánlja másnak is a filmet csak baja volt az előadásmóddal, világos mint a vakablak hogy mit jelent a pretended singers, tudom értelmezni és tudok a sorok közt olvasni. A lényeg hogy most már nem hozakodik elő a tettetett énekesekkel, hanem most már azt mondja hogy nem volt elég erős a vokál, ami valóban két különböző dolgot jelent. Nem mindegy hogy pretended singers vagy vocals, bár én ezt a strong vocals dolgot nem mondanám erősnek és sértőnek, ezen nem kellene megsértődnie senkinek sem de Twitteren olvastam hogy volt olyan aki ezen felhúzta az orrát, ízlések és pofonok.
2013. január 04. 09:11
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.03. 21:09)
Ne drágámozz. Másodsorban pedig, figyeltem mit írt ki, tetszett neki a színészek alakítása főleg Anne játéka, ajánlja másnak is a filmet csak baja volt az előadásmóddal, világos mint a vakablak hogy mit jelent a pretended singers, tudom értelmezni és tudok a sorok közt olvasni. A lényeg hogy most már nem hozakodik elő a tettetett énekesekkel, hanem most már azt mondja hogy nem volt elég erős a vokál, ami valóban két különböző dolgot jelent. Nem mindegy hogy pretended singers vagy vocals, bár én ezt a strong vocals dolgot nem mondanám erősnek és sértőnek, ezen nem kellene megsértődnie senkinek sem de Twitteren olvastam hogy volt olyan aki ezen felhúzta az orrát, ízlések és pofonok. 
Mivel a színészek nem énekesek, 100% hogy a legtöbbnek javítottak a hangján. Ha megnézed a filmet, te is látni fogod
Pöttömke
2013. január 04. 23:52
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Azért röhejes h minden Adam Lambertes ckknél a fikázás meg a veszekedés megy. Miért? Amúgy meg tisztelem Adamet, mert kimeri mondani, amit gondol és sok emberrel ellentétben fel meri magát vállalni és nem akar senkinek sem megfelelni. Én is ilyen vagyok, semmi pénzért nem tudnám magam megjátszani. És el kell fogadni az ő véleményét is, ami a szívén az a száján, de legalább őszinte, még ha az érzékeny lelkek meg sértődnek. Bár nem tom h mennyire van igaza mert én nem láttam és nem értek hozzá
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.