Starity

Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 02. 16:17 #101
QueridaPinky
QueridaPinky
új tag

Státusz♥ " I have nothing to hide. I am who I am." ♥ ~ A.L.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 153070
Dominika13: Igen, tisztelem és szeretem Adamet, jól gondolod.
Amúgy meg úgy jött elő a meleg-téma, hogy volt, aki rácsodálkozott, miért nem tudott Adam az American Idol-on kívül betörni a zeneiparba. Ő maga mondta, hogy a producerek "nem láttak fantáziát egy 28 éves meleg srácban". Mondom, a showbizniszben mindig az eladhatóbb győz, aki megfelel a közönség elvárásainak. Hát, így jött elő ez megint, de nem is kívánom tovább ragozni.
Nem keresek kifogásokat Adamnek, csak unom, hogyha kimondja, amit gondol, akkor egyszerre betámadják.

Ami pedig a többit illeti, Adam NEM playbackel. Nincs rá szüksége. Az Idol előtt is tudott énekelni, ott is nagyon jó volt, és jelenleg is képzi a hangját. Ha nem hiszitek, hallgassatok bele egy-két fellépésébe.
De ő nem színész, hanem énekes. Nem is a színészi teljesítményt kritizálta. Neki, mint énekesnek van hozzá füle és biztos nem volt oda-vissza érte. Amúgy meg nem az fogja eldönteni a film nézettségét, hogy Adam mit mond. Aki meg akarja nézni, az meg fogja, aki nem kíváncsi rá, az kihagyja.
Ismétlem: Adam nem bántásnak szánta. Ő személy szerint ezt gondolja, tartsuk tiszteletben. Ugyanúgy joga van kimondani a véleményét, mint a másik 7 milliárd embernek a világon.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. január 02. 16:34 #102
LadyRainbow
LadyRainbow
visszatérő vendég

Státusz"What's your plane, fighter princess?"
Hozzászólás: 443
Csatolások: 4
Azonosító: 158368
Először is kezdjük ott, hogy Adam egy szóval sem mondta azt, hogy nem tetszik neki a film, vagy a színészek alul képzettek: Egyszerűen megemlítette, hogy néhányan - szerinte - nem úgy énekelnek, ahogyan kéne. SENKIT sem nevezett meg, szóval kár Eddie-vel, és a többiek elismeréseivel példálózni, mert senki még csak egy szóval sem említette, hogy tehetségtelenek, és a film is rossz. Igen, lehet hogy Adamet nem ismerik el, de kérem szépen, ha már manapság Lady Gaga is sorra gyűjti be a grammy-ket, ugyan mennyit ér ez az elismerés?! szinte semmit. Mivel a musical egy kemény műfaj, a Tony eddig még nem adott oda senkinek sem érdemtelenül díjat. Két külön műfaj, egyszerűen agyrém őket összehasonlítani. Az, hogy az American Idol hozta meg számára az áttörést, egyáltalán nem tartozik ide, hiszen egy utolsó hajléktalannak is meg lehet a véleménye bármiről. És hogy ki kérte, hogy véleményezze a filmet? Senki. Megteheti, ahogyan ti is megtehetitek azt, hogy ellene beszéljetek. Ez ilyen egyszerű. Egyébként (többé kevésbé) ti sem értetek - szakmailag - a musicalekhez, mégis van róla véleményetek. Akkor neki miért ne lehetne?!
Természetesen nem szeretnék állást foglalni, mert úgyis elfogult lennék, de szerintem Adam (vagy akárki) véleményétől se a film, se a színészek, se a nézők nem lesznek se többek, se kevesebbek.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, janet7, vdorina96
2013. január 02. 17:37 #103
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
UPDATE. Russel Crowe beszólt. Ma megkérdezték tőle egy interjúban hogy mit szól Adam csiripeléseihez. A válasz:

"Sure it could have been sweetened, [director] Tom Hooper wanted it raw and real, that’s how it is."
2 felhasználónak tetszik: Misao, duracell
2013. január 02. 17:56 #104
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Még nem láttam, de azért ennyire nem lehet borzasztó.
2013. január 02. 18:04 #105
- törölt felhasználó -    
Sajnos még nem láttam a filmet, de azért annyira nem lehet rosz !! smileeee.gif
2013. január 02. 19:11 #106
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1915
Azonosító: 176523
Szerintem jó lesz! ^o^
2013. január 02. 19:51 #107
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Adam azért ért a dologhoz,mivel a musical világában nőtt fel.Szépen fogalmazta meg a véleményét,le sem szólt senkit,még csak összességében a filmet sem("Lambert szerint a filmet érdemes megnézni, Anne Hathaway alakítása lenyűgöző, Helena Bonham Carter és Sacha Baron Cohen is jók voltak")
Azt nem értem,hogy Adam miért nem tudathatja a tajongóival,hogy neki nem 10/10-es volt a film?Ő twitteren ezt a glambert-öknek írta,az már más kérdés,hogy itt cikk lett belőle..ne értsd félre,ophely88 ,nagyon jó,hogy megírtad!Glamster-nek meg igaza van abban,hogy nem kéne már most leírni Adam-et:még angyon sokra viheti!Megértem,ha valaki azt mondja,hogy ez nem az ő stílusa,vagy nem jön be neki Adam hangja,kinézete..de ha úgy is van,hogy enm jön be a hangja,azért azt nem tagadhatjuk le,hogy 4,5 oktávot lazán kiereszt a torkán.Ha nincs si tele díjakkal,akkor is:hány pophercegnőcske volt már,aki az állandó playback-es showkból élt meg és zsebelt be díjakat?Hát nem egy..a glambertek mégsem szekálják agyon a rajongóikat!Pedig ők is alkotnak véleményt,ahogy mindenki!Te is,én is,Adam Lambert is!Ugyanis nincs törvényben,hogy ez tilos lenne..
2013. január 02. 19:53 #108
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Eddig ahány ismerősöm látta, annyi szerint rémes ez a film. pardon.gif
Ha nem musical lenne, akkor én is adtam volna pénzt a mozijegyre, de így inkább Az öt legendát választottam. Az legalább jó volt. rohog.gif
2013. január 02. 19:58 #109
dope200
dope200

StátuszIf the crocodile ate the enemy doesn't mean that it became your friend! - Goethe
Hozzászólás: 565
Csatolások: 141
Azonosító: 176332
Zseniális volt minden ebben a filmben, szeretne Adam úgy énekelni mint bármelyikük..rajongó vagyok ,de nem igaz,hogy csak Anne volt jó...voltak nála jobbak( persze ő is jó volt) pl;Amanda Seyfried-nek szívdobogtató és gyönyörű hangja van, Russel Crow alakítása vitathatatlan, Eddie is remekül énekelt...szerintem csak rossz kedvében volt..xDD ajánlom mindenkinek! wink.gif
2013. január 02. 21:19 #110
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Adam és a playback???? Miért ír le valaki olyat, amiről/akiről halvány fogalma sincs??? Y U live on this planet???
2013. január 03. 13:10 #111
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Pont azt írtam,hogy Adam-et kéne tisztelni,nem a playback-es popszárokat,féreértetted!
2013. január 03. 15:26 #112
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2013.01.02. 12:56)
Talán azért kötött beléd, mert Te is ezt csinálod, de MINDENKIVEL, akivel nem egyezik a véleményed.

Még szép,hogy nem egyezik a véleményünk,hisz nem vagyunk egyformák,de egy rossz szót nem írtam,se neki,se Cicusmicus8-nak. dry.gif
2013. január 03. 16:58 #113
Gaga5000
Gaga5000

StátuszPretty Little Liars <3 Tokio Hotel <3 Adam Lambert <3 Black Veil Brides <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 39
Azonosító: 168050
Akkor megse nézem! Ha Adam azt mondja rossz akkor rosz!
2013. január 03. 17:07 #114
ophely88
ophely88
time lady

Akit még érdekel az alap téma .. Adam a Twitterén tegnap azt írta hogy a vokálokkal volt a baj. Nyilván rájött hogy kár volt beszólni és most leszállt a színészekről, azt mondja hogy a vokálok nem voltak jók. rolleyes.gif
2013. január 03. 18:08 #115
Glamster
Glamster

Drága Ophely, ha olvastad adam twitterét eredetileg, akkor tudod, hogy alapból ezt írta, a színészi játékokat dicsérte rolleyes.gif
2013. január 03. 21:09 #116
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Glamster @ 2013.01.03. 18:08)
Drága Ophely, ha olvastad adam twitterét eredetileg, akkor tudod, hogy alapból ezt írta, a színészi játékokat dicsérte rolleyes.gif

Ne drágámozz. Másodsorban pedig, figyeltem mit írt ki, tetszett neki a színészek alakítása főleg Anne játéka, ajánlja másnak is a filmet csak baja volt az előadásmóddal, világos mint a vakablak hogy mit jelent a pretended singers, tudom értelmezni és tudok a sorok közt olvasni. A lényeg hogy most már nem hozakodik elő a tettetett énekesekkel, hanem most már azt mondja hogy nem volt elég erős a vokál, ami valóban két különböző dolgot jelent. Nem mindegy hogy pretended singers vagy vocals, bár én ezt a strong vocals dolgot nem mondanám erősnek és sértőnek, ezen nem kellene megsértődnie senkinek sem de Twitteren olvastam hogy volt olyan aki ezen felhúzta az orrát, ízlések és pofonok. pardon.gif
2013. január 04. 09:11 #117
Glamster
Glamster

Idézet (ophely88 @ 2013.01.03. 21:09)
Ne drágámozz. Másodsorban pedig, figyeltem mit írt ki, tetszett neki a színészek alakítása főleg Anne játéka, ajánlja másnak is a filmet csak baja volt az előadásmóddal, világos mint a vakablak hogy mit jelent a pretended singers, tudom értelmezni és tudok a sorok közt olvasni. A lényeg hogy most már nem hozakodik elő a tettetett énekesekkel, hanem most már azt mondja hogy nem volt elég erős a vokál, ami valóban két különböző dolgot jelent. Nem mindegy hogy pretended singers vagy vocals, bár én ezt a strong vocals dolgot nem mondanám erősnek és sértőnek, ezen nem kellene megsértődnie senkinek sem de Twitteren olvastam hogy volt olyan aki ezen felhúzta az orrát, ízlések és pofonok. pardon.gif

Mivel a színészek nem énekesek, 100% hogy a legtöbbnek javítottak a hangján. Ha megnézed a filmet, te is látni fogod pardon.gif és tudod mi nem mindegy még? Az, hogy hogy fogalmazol, mivel lényegében a VOKÁLLAL volt baja így vagy úgy és azt most is más szavakkal, de leszólta pardon.gif én lezártam veled, mert lehet, hogy elfogult vagyok, de te is nagyon wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. január 04. 14:53 #118
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
Oké Adam,de az a helyzet h énekelni bárki tud! smileeee.gif És kicsit beképzelt az Adam...
2013. január 04. 15:23 #119
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Nagyon varom mar a filmet! smileeee.gif engem nem az fog erdekelni,h mlyen a hangjuk..hanem maga a tortenet es a szineszek ahogy eljatszak
2013. január 04. 23:52 #120
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Azért röhejes h minden Adam Lambertes ckknél a fikázás meg a veszekedés megy. Miért? Amúgy meg tisztelem Adamet, mert kimeri mondani, amit gondol és sok emberrel ellentétben fel meri magát vállalni és nem akar senkinek sem megfelelni. Én is ilyen vagyok, semmi pénzért nem tudnám magam megjátszani. És el kell fogadni az ő véleményét is, ami a szívén az a száján, de legalább őszinte, még ha az érzékeny lelkek meg sértődnek. Bár nem tom h mennyire van igaza mert én nem láttam és nem értek hozzá
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!