Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól
2013. január 02. 12:52
|
|
Bettishavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 135122 offline
|
Kazuo egyetértek! egyébként én még nem láttam a filmet és minden bizonnyal ha megnézném sem tűnne fel,hogy milyen a hangjuk a színészeknek(szerintem olyan átlagos lehet,mivel elsősorban színészek és nem énekesek).Adamnek valószínüleg azért tűnt fel, mert hát ő azért benne van a témában, hiszen énekes! Nyilvánvalóan jobban zavarja, ha nem tökéletes egy musicalben az éneklés. Mind1 csak annyit, hogy ez az ő véleménye szerintem nem kéne mindennek elhordani csak mert el merte mondani a véleményét!
1 felhasználónak tetszik:
vdorina96
2013. január 02. 12:54
|
|
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline
|
Pár napja láttam a filmet moziban, felejthetetlen és szívbemarkoló volt! Adamnek fogalma sincs mit beszél, a színészek igenis nagyon képzettek. Az pedig, hogy egy ilyen drámai musicalba énekeseket rakjanak, nevetséges elképzelés...
Ez a feldolgozás nekem éppen azért tetszett, mert nem volt teátrális. Grandiózus volt, és látványos, de nem színházias. Adamnek nyilván ez nem nyerte el a tetszését, de én mondom, ennél fantasztikusabb musicalt még sosem láttam, pedig nem is vagyok annyira oda a műfajért.. Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom. Életreszóló élmény. Anne Hathawaynak és Hugh Jackmannek akár már most odaadhatják az Oscart.
Ez a feldolgozás nekem éppen azért tetszett, mert nem volt teátrális. Grandiózus volt, és látványos, de nem színházias. Adamnek nyilván ez nem nyerte el a tetszését, de én mondom, ennél fantasztikusabb musicalt még sosem láttam, pedig nem is vagyok annyira oda a műfajért.. Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom. Életreszóló élmény. Anne Hathawaynak és Hugh Jackmannek akár már most odaadhatják az Oscart.
2013. január 02. 12:56
Talán azért kötött beléd, mert Te is ezt csinálod, de MINDENKIVEL, akivel nem egyezik a véleményed.
Idézet (Fanna9 @ 2013.01.02. 11:12)
Glamster muszáj,hogy minden egyes Adam-os cikknél belém köss?Ez az én véleményem.Neked jobb van róla.Azzal foglalkozzál és ne velem!És Cicusmicus8 is hagyjon békén már!! 
2013. január 02. 13:07
Nem tudom azért Adam sem produkál elképesztő dolgokat mióta feltűnt az American Idolban.. ott még jó volt, de azóta playback, mesterséges hang stb. legalább ha olyan énekes lenne, akinek nem agyon van szerkesztve a hangja és nem minden koncerten playbackel -jó biztos ő sem..- akkor azt mondom oké, jó neki is lehet véleménye...
2013. január 02. 13:16
A nyomorultak egy hatalmas és felejthetetlen film. Nem tudom, hogy jön Adam Lambert ahhoz, hogy bárkit is bíráljon, elvégre ő nem musicalszínész. Ha még a Broadway sztárjai tennék, megérteném, de Adam "csak" egy feltörekvő énekes, nem Hollywood istene.
2013. január 02. 13:25
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Idézet (Velvet_Ikon @ 2013.01.02. 13:16)
A nyomorultak egy hatalmas és felejthetetlen film. Nem tudom, hogy jön Adam Lambert ahhoz, hogy bárkit is bíráljon, elvégre ő nem musicalszínész. Ha még a Broadway sztárjai tennék, megérteném, de Adam "csak" egy feltörekvő énekes, nem Hollywood istene.
A véleményét mondta el, mint ahogyan most te. Ugyanannyi joga van hozzá, mint neked.
2013. január 02. 14:04
Nyilván, csak nekem az sántít, hogy Adamnak nem műfaja a musicalszínészkedés, és annyira nem tehetséges, hogy mások ( szerintem jó ) teljesítményét bírálja. Meg ne felejtsük el, hogy az ő hanja is fel van javítva. De hát kinek a pap, kinek a papné.
2013. január 02. 14:49
Egyik csiripelésében csalódottságát fejezte ki, miszerint a beválogatott színészek sajnos nem tudtak énekelni, és annak ellenére, hogy az alakításuk jóra sikerült, zavaró volt, hogy énekesnek tettették magukat, miközben nem is tudnak énekelni.
Forrás: http://starity.hu/magazin/34180-adam-lambert-nincs-elragadtatva-a-nyomorultaktol/#ixzz2GpGXQVSW
Nem tudom Adam hogy van vele de szerintem egy musical lényege az az ,hogy a színészek ˝énekesnek tettessék magukat˝ ahogy ő fogalmazott.
Forrás: http://starity.hu/magazin/34180-adam-lambert-nincs-elragadtatva-a-nyomorultaktol/#ixzz2GpGXQVSW
Nem tudom Adam hogy van vele de szerintem egy musical lényege az az ,hogy a színészek ˝énekesnek tettessék magukat˝ ahogy ő fogalmazott.
2013. január 02. 14:53
|
|
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline
|
Én azért kíváncsi vagyok a filmre.A Mamma Mia-ban is átjött a mondanivaló.Egy jó színész mindent el tud játszani.Hamisan biztos nem énekeltek mert úgy nem adták volna ki a filmet.Ők így énekelnek .
2013. január 02. 15:27
|
|
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 offline
|
Szerintem nem lehet olyan rossz film.
2013. január 02. 15:34
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Hát, ha tényleg annyira nem tudnak énekelni, akkor válogathatták volna úgy is a színészeket, de nem mindenki egy dalos pacsirta. Van, aki több dologhoz is ért, van aki nem. De attól még lehetnek csodálatos színészek
2013. január 02. 16:02
És ez mióta hír?
Ő i csak ember. Nem kell mindennek tetszenie neki sem. Amúgy meg szerintem jó film lesz. Az előzetese megfogott
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.