Starity

Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 02. 00:07 #61
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (QueridaPinky @ 2013.01.02. 00:03)
Misao: Adamnek - bármekkora tehetség is - sokkal többet kell gürcölnie az eredményekért, mint egy tizedannyira tehetséges, de heteroszexuális előadónak. A hangsúly a heteroszexuálison van. :/ Azért tartott neki 28 éves koráig az, hogy nevet szerezzen, mert annyira beszűkült látásmódúak és sablonosak az emberek. A showbizniszben mindig az eladhatóbb nyer, akit a menedzserek, producerek és rajongók dróton rángathatnak. Adam nem ilyen, önálló gondolkodású és ez eleinte megijesztette a közönséget. De hála istennek van, aki pontosan azért szereti, mert utánozhatatlan és szókimondó.

Nem is fogok megint beszállni a vitába. Az pedig, hogy jelezték egy moderátornak a problémát, már édes mindegy, mivel így született meg a cikk. Adam karrierje és szakmai elismerése... Nem ez minősít egy előadót. Legyen is véleménye, mondja is meg, mivel nem egy eladott s...fej, és még mer kritikát megfogalmazni, pontosabban leírni a személyes tapasztaltait, mert mint látszik, elég sok embert megmozgat... smileeee.gif
Pinky, adom.
Nem fogom tovább ragozni, mennyire nagyszerű Adam, mert igazából nagyon nem befolyásolja, hogy mit gondoltok róla és mi van a fejetekben. Lehet utána csinálni.
2013. január 02. 00:20 #62
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Nem unjátok még ezt a 'meleg' témát? Más meleg emberek is vannak a világon, volt akinek sikerült előbb betörtni, volt akinek nem. Manapság már csak azt lehet eladni rendesen aki meleg, hülyén öltözködik vagy hülyét csinál magából mindenki előtt. Adam nem tűnik olyan embernek aki megjátsza, szerintem valójában is de szerintem ez nem tett be vagy tesz be neki nagyon, így is híresebb mint a többi Idol versenyző. Betörés vagy nem, véleménye lehet és nem azzal van a baj hogy neki is van joga véleménynyilvánításhoz, hanem érdekes hogy neki az nem jó ami mindenki másnak megfelelő. Ízlések és pofonok mint mondtam. Mindegy, elmondta a véleményét, felkerült vele a címlapokra és megszólt egy rakat neves filmes és színházi díjas művészt. Nekem személy szerint csak az volt magas hogy miért hívta a színészeket pretended singers-nek de gondoltam hogy halovány fogalma sincs arról hogy egyesek kicsodák a filmben és nem kérte a legjobb barátja segítségét, ami végülis nem baj, mert hozzá hasonlóan rengetegen nem néznek utána annak amit írni vagy mondani akarnak, csak leírják hogy nem tudnak énekelni aztán kalap kabát. pardon.gif Nem ő az első, elferdült már ilyen mással is.
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Misao, chelseagirl18
2013. január 02. 00:25 #63
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Mi folyik itt, te jó ég?! w00t.gif Hát ha ezt tudtam volna, hozok kukoricát meg kólát. Na akkor, az én véleményem az egészről: Oké, elfogadom Adam véleményét, de én totálisan nem értek vele egyet. Itt tényleg nagyon komolyan elismert emberekről van szó, akik értenek is ahhoz, amit csinálnak, ez esetben nem csak a színészethez. És mondom újra, ezek az emberek világszínvonalon elismertek, néhányuk nem csak színészetben. De hát ahány ember, annyi vélemény.

Egyébként itt látva, hogy szidják a cikk stílusát és tartalmilag is hiányosnak tartják egypáran. Nos, én semmi ellenszenvet nem vettem le a cikk olvasása közben. Na meg mellesleg ez egy eléggé kidolgozott cikknek tűnik, van olyan ember, aki ezt összesűríti 2 bekezdésbe. 110.gif

Na még valami, ha már itt szóba jött Adam tehetsége. Szerintem van a srácban valami, és ezt most próbálom semlegesen mondani. Van hangja, ha nem lenne, miért kérték volna fel az itt említett legendás előadók, együttesek? Felesleges itt azon vitázni, hogy ki milyen tehetséges és hogy igaza van-e. Mint mondtam, ahány ember, annyi vélemény.

(Nem kérek válaszokat hozzászólásomra!) smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 02. 06:14 #64
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Több dolog is baszhatja a csőrét a gyereknek biggrin.gif

1. Nem szerepel a filmben.
2. Sohasem énekelt még csak hasonló színvonalú dalokat sem
3. Nem tud már beszólni senkinek a Moline Rouge, My Fair Lady vagy a Helló, Dolly miatt, amelyeknél szintén nem képzett énekesek, hanem képzett színészek csináltak valami nagyszerűt. Emiatt inkább beszól a Nyomorultaknak tongue.gif
4. Ha ugyanezt kifogásolná a felsoroltakban, mint amit itt felhoz a meleg közösség lenne az első amelyik elküldené a picsába, joggal.

Mindent összevetve valószínűleg ez a film sokkal tovább megmarad majd az emberek emlékezetében mintsem Adam (hogyishívják) Lambert, aki itt hülyeségeket írt.
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. január 02. 07:29 #65
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
hát, vannak félrelépések ! keményen! :/ azért ezt nem kellett vna wink.gif
nem tom h miért szólta le ennyire Adam a filmet... de, Ő tudja xD
2013. január 02. 08:23 #66
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Én imádom a filmet..smileeee.gifÉs nem is vettem észre,hogy bárkinek az énekhangja/alakítása kifogásolható lett volna!»ezek a színészek megpróbáltak énekelni és előadni dalaikat, mintha élőben történt volna, de akkor már miért nem válogattak be olyan színészeket, akiknek jó hangjuk van?«”.Ehhez még annyit,hogy talán azért nem válogattak jobb énekeseket,mert akkor a színészet része lett volna erősen kifogásolható...egyébként is Lambert mit akar ezzel elérni?Azt,hogy őt is be kellett volna válogatni a filmbe? rolleyes.gif
Egyébként pedig én sem bírom Adamet,de elviselem a róla szóló cikkeket,hiszen az oldalon lévő rajongói kiváncsiak rá!Úgyhogy abba lehet hagyni a b*zizást,köszi! wink.gif

Egyébként pedig nagyon jó cikk lett ophely!Gratulálok! beer.gif
És köszönöm,hogy a végére oda írtad,hogy lehet,hogy Adam kapott már zenei elismeréseket,de a filmben szereplők is rendelkeznek némi zenei múlttal! wink.gif
2013. január 02. 09:06 #67
- törölt felhasználó -    
Sajnos én még nem láttam ezt a filmet, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Nagyszerű színészek játszanak benne, úgyhogy nem hiszem, hogy annyiran rossz lenne.
2013. január 02. 09:50 #68
ercsi2000
ercsi2000
|Undead Army|

Státusz"Rain rain won't go away. Cloud on my head every single day"
Hozzászólás: 1741
Csatolások: 50
Azonosító: 135409
én még nem láttam a filmet,de nagyon megszeretném nézni,és pont nem érdekel, hogy Lambert-nek nem tetszett laugh.gif
2013. január 02. 09:54 #69
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Látom az Adam-hatereknek tökéletes volt a téma, hiszen eddig nem volt mibe belekötni és legalább van min csámcsogni. Na de ennyi hülyeséget összehordani rolleyes.gif ha már nem bírjátol, olvasnátok utána a dolgoknak...:'D
2013. január 02. 10:04 #70
- törölt felhasználó -    
én nem láttam még a filmet, de biztos megnézem...nagyszerű színészek játszanak benne
Anne Hathaway wub.gif biggrin.gif
2013. január 02. 10:27 #71
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Nekem még nem volt szerencsém megtekinteni a filmet, de már nagyon kíváncsi vagyok rá. Majd miután megnéztem én is megalkotom róla a saját kis véleményemet.
Az pedig, hogy Adam Lambert kinyílvánította a véleményét a filmről, szerintem a világ legtermészetesebb dolga. Mindenkinek megvan a saját kis véleménye, most hiába szidjátok Adamet, hogy ilyen rossz meg olyan rossz, nem fogja senki sem lenyomni a torkán azt, hogy "már pedig a Nyomorultak nagyon jó film." Hozzáteszem, hogy a filmmel semmi baja nem volt, mert követem twitteren és én is olvastam a tweetjeit. Neki csakis az énekléssel volt problémája. Nem értem, hogy miért kell mindennek lehordani, ha ez a véleménye, hát istenem, most mit tegyek neki. Úgy nem szeretem az olyan embereket, akik képesek mindent mondani egyes emberekről csak azért, mert nem magasztal valamit az egekig vagy nem egyezeik a véleményük.
Glamster nem is érdemes leállni egyesekkel vitatkozni, bizonyára ők sokkal jobban ismerik Adam munkásságát, mint te. Ne foglalkozz velük, bár tudom, milyen idegesítő ilyen kommenteket olvasni, de vannak olyanok, akik ilyenek.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. január 02. 11:12 #72
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Biztos jó film,még nem láttam smileeee.gif
2013. január 02. 11:12 #73
- törölt felhasználó -    
Glamster muszáj,hogy minden egyes Adam-os cikknél belém köss?Ez az én véleményem.Neked jobb van róla.Azzal foglalkozzál és ne velem!És Cicusmicus8 is hagyjon békén már!! dry.gif
2013. január 02. 11:16 #74
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Elég vicces mikor a cikkek alatt vitázik sok tag csak mert nem értenek egyet, még nem nagyon esett le nekik hogy nincs egyforma vélemény, és igen lelehet írni a negatív véleményt is, csak szolidan, és ne sértően..
A cikkhez hozzászólva.. Még nem láttam, de nagyon meg akarom nézni mert rengeteg véleményt hallottam róla, és lehet hogy igaza van Adamnek, és abban is biztos voltam hogy Anna remekül alakít benne.. smileeee.gif
2013. január 02. 11:16 #75
Lili5512
Lili5512

StátuszNothing............... :)
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 371
Azonosító: 185626
Én nem láttam a filmet de tulajdonképpen nem is érdekel.
2013. január 02. 11:27 #76
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
Én még nem láttam,de biztos meg fogom nézni.
2013. január 02. 11:50 #77
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
én még nem láttam ezt a filmet. nem hiszem h jó film. de lehet h megnézem...
nagyon jó a cikk smileeee.gif
2013. január 02. 11:54 #78
Dominika13
Dominika13
visszatérő vendég

StátuszEgy pesszimista az optimistához képest csak realista.
Hozzászólás: 112
Azonosító: 184577
Pinky!
A legutóbbi hozzászólásodat nézve biztos odaáig vagy Adamért. Én nem szeretem, de elismerem ha valakinek sok rajongója van, csak tud valamit. DE EZ A MELEG TÉMA ROHADTUL IDEGESÍTŐ! Csak mondok egy nevet: Elton John. Ő meleg, de nagyon híres arról nem is beszélve, hogy rettenetesen tehetséges. Megértem hogy szereted Adamet, de ne próbálj mindenféle kifogást találni, hogy neki van igaza. Én még nem láttam a filmet, nem is szeretem a musical-eket, de azon fennakadni, hogy valaki nem ért egyet vele és a rajongóival. rolleyes.gif Itt most nem az számít, hogy te szereted én meg nem, hanem az, hogy olyanokra mondja, hogy nincs hangjuk,(megjegyezném: van hangjuk) akik még így is többre vitték mint ő. A véleményével semmi bajom, csak azzal, hogy Ő nem kritikus, ne is próbáljon az lenni, mert nem megy neki. Remélem eljutott az agyadig amit mondtam és nem csak az, hogy én nem szeretem a Lambert gyereket. Bár hogy bevaljam, egyáltalán nem érdekel. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Johinna
2013. január 02. 12:09 #79
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Nem azzal van a baj, hogy elmondja a véleményét, hanem azzal, hogy játssza a filmkritikust, miközben nincs is képben. Nehogy már egy Adam Lambert bíráljon ilyen kaliberű színészeket. A cikkben is említik, hogy egy ilyen szintű film válogatásán azért jóval komolyabb zsűrinek kell megfelelni, mint mondjuk az American Idolban.
Szerintem rendben voltak a hangok, Hathaway tényleg brillírozott, ebben egyet értek, egyedül Russell Crowe-nál emelték ki a legtöbb kritikában is csak, hogy gyengébb a hangja a többieknél. Elsősorban egy ilyen produkcióhoz persze olyan színészek kellenek, akiknek a neve elég ahhoz, hogy becsalogassa az embereket a moziba, de mint kiderül, azért a filmben játszók nagy többsége komolyan foglalkozott énekléssel is, szakmai elismerésekkel is rendelkeznek, szóval utánanézhetne pár dolognak, mielőtt nyilvánosan bírál olyan embereket, akikhez képest ő sehol sincs.

A cikkel egyébként szerintem nincs probléma, pártatlan a témában. A kommentekkel kapcsolatban azért meg kell jegyezni, hogy egyesek itt nagyon túlzásba vitték a rajongást, nem lehet ennyire elfogultnak lenni. A másik, ami még vicces, amikor valaki nulla cikkel okoskodik a cikkírásról.
3 felhasználónak tetszik: Misao, ophely88, Johinna
2013. január 02. 12:39 #80
Sissy14
Sissy14
új tag

StátuszNYÁÁÁÁÁR *-* ♥
Hozzászólás: 57
Azonosító: 191565
Cannibal3 egyetértek veled!!
Adam sehol sincs a filmben szereplő színészekhez képest nem értem minek kritizálja őket.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!