Starity

Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 01. 22:21 #41
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (ophely88 @ 2013.01.01. 22:17)
Akinek Tony-ja van, az valószínűleg musicalbe való, legalábbis ép ész azt diktálja.  ninja.gif 
Egyébként ez nem volt megemlítve az eredeti cikkben, de most látom hogy Eddie és Adam is 82-esek, Eddie már 2010-ben magáénak mondhatott egy Tony és egy Laurence Olivier-díjat. Szóval Eddie is 'pretended singer', és ezt egy olyan ember mondja aki tele van közönségdíjakkal mint MTV Awards és People's Choice Awards? http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gif

Adamnek egyetlen Grammy-jelölése van, az összes többi díjátadó ignorálja őt, de nyilván ez is azért van, mert béna és tehetségtelen rolleyes.gif Te is annyira képben vagy, látom rolleyes.gif
És az, hogy ki, mikor futott be és ki, mennyire elismert, nyilván magán az emberen múlik, igaz? Mint írtam, Ad 10 éves kora óta szerepelt musicalekben, két kiadatlan Idol-előtti albuma van, de az ő karrierje nem úgy alakult, hogy olyan könnyen be tudott volna törni a köztudatba. Mellesleg van kemény 1 millió követője, ami Gaga 40 millája mögött, szerintem eltörpül, tehát áruljátok már el, hogy Adam mennyire befolyásolja azt, hogy az emberek megnézik-e a filmet vagy sem? Hihetetlen. Egyébként az említett úrt ki is emelte, hogy jó volt...
2013. január 01. 22:24 #42
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.01.01. 22:13)
ÉS NEM!! kérek kiselőadást Adam életéről és munkásságáról. Merem állítani hogy a 20 fős zsűrit nehezebb volt lenyűgözni mint az American Idol négy mentorát...

Most miért mondod? Az American Idol-ban olyan szakértelmek ülnek, hogy az csak na! biggrin.gif _nevet.gif Pl. Simon Cowell akinek a van dájreksönt köszönheted! _nevet.gif meg Paula Abdul! thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Victoria8, ophely88, Johinna, Misao
2013. január 01. 22:25 #43
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Barbus87 @ 2013.01.01. 22:24)
Most miért mondod? Az American Idol-ban olyan szakértelmek ülnek, hogy az csak na! biggrin.gif  _nevet.gif  Pl. Simon Cowell akinek a van dájreksönt köszönheted!  _nevet.gif  meg Paula Abdul!  thumbsup.gif

Hálás is vagyok érte biggrin.gif Hálám örökké üldözze! Csak utol ne érje rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Barbus87, ophely88, Johinna, Misao
2013. január 01. 22:27 #44
Glamster
Glamster

Idézet (Barbus87 @ 2013.01.01. 22:24)
Most miért mondod? Az American Idol-ban olyan szakértelmek ülnek, hogy az csak na! biggrin.gif  _nevet.gif  Pl. Simon Cowell akinek a van dájreksönt köszönheted!  _nevet.gif  meg Paula Abdul!  thumbsup.gif

Szánalmasak vagytok. Amiatt elítélni valakit, mert a tehetségkutató adta meg neki az ugródeszkát... Kelly Clarkson? Leona Lewis? Ők sem érnek semmit? Nevetséges. Adamet mellesleg Simon annyira nem is szerette, mivel nem tartozott az olyan eladható cukifiúk közé, mint a 1D tagjai.
Irigylem az életeteket, biztos nagyon elégedettek és sikeresek lehettek a mindennapokban is wink.gif
2013. január 01. 22:29 #45
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 22:27)
Szánalmasak vagytok. Amiatt elítélni valakit, mert a tehetségkutató adta meg neki az ugródeszkát... Kelly Clarkson? Leona Lewis? Ők sem érnek semmit? Nevetséges.  Adamet mellesleg Simon annyira nem is szerette, mivel nem tartozott az olyan eladható cukifiúk közé, mint a 1D tagjai. 
Irigylem az életeteket, biztos nagyon elégedettek és sikeresek lehettek a mindennapokban is wink.gif

Te kötsz bele az élő fába is! blink.gif Mindenkibe belekötöttél itt aki nincs oda Adamért! Akkor most ki ér rá nagyon? Ugyanannyit írsz ide mint más! Nem értem a felháborodásod, ráadásul nem is neked írtunk ohmy.gif Direkt nem szól hozzád az ember már, erre akkor is kötekszel a másikkal blink.gif
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. január 01. 22:30 #46
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2484
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
Na nehogy már képesek vagytok itt elvitázni oldalakon kereresztűl azon hogy Adamnek mi véleménye.Nem tetszett neki film bizonyos része...na bumm!.Saját véleménye,és az ő vélemnye is csak egy a Földön élő 7 milliárd emberéből.
2013. január 01. 22:32 #47
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 22:27)
Szánalmasak vagytok. Amiatt elítélni valakit, mert a tehetségkutató adta meg neki az ugródeszkát... Kelly Clarkson? Leona Lewis? Ők sem érnek semmit? Nevetséges.  Adamet mellesleg Simon annyira nem is szerette, mivel nem tartozott az olyan eladható cukifiúk közé, mint a 1D tagjai. 

Szövegértelmezés ötös, gratulálok. Végig lehet nézni a kedvenceinken. Nem a tehetségkutatókkal van a baj. Amúgy elégedett vagyok az életemmel köszi szépen smileeee.gif És nem én unatkozok annyira hogy belekössek mások véleményébe. Nem kértem hogy szólj hozzá... Szabadon elmondhatom a sajátomat, jogom van hozzá wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Barbus87, ophely88, Johinna
2013. január 01. 22:33 #48
Glamster
Glamster

Nem tudom, miért éltem abban a világban, hogy a Queen, Slash, Madonna, Kiss és Meat Loaf véleménye után az emberek nem az alapján címkézik meg Adamet, hogy szerencsétlennek 10 év után az Idol hozta meg a sikert.. Akinek pedig az a legnagyobb problémája az új év első napján (vagy alapjáraton bármikor), hogy Adam Lambertnek van véleménye és azt megosztotta... az vegyen egy életet. Befejeztem. Haters gonna hate.
Mellesleg a cikk írójának is gratulálok, teljesen kifordította a szavait és egy b.nkó p.csnek adta vissza. Bár lényegtelen, aki nem bírja, annak minden olaj a tűzre. Az is, ha levegőt vesz. Aki pedig elismeri, az tudja az igazságot.
2013. január 01. 22:41 #49
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 22:21)
Adamnek egyetlen Grammy-jelölése van, az összes többi díjátadó ignorálja őt, de nyilván ez is azért van, mert béna és tehetségtelen  rolleyes.gif Te is annyira képben vagy, látom  rolleyes.gif 
És az, hogy ki, mikor futott be és ki, mennyire elismert, nyilván magán az emberen múlik, igaz? Mint írtam, Ad 10 éves kora óta szerepelt musicalekben, két kiadatlan Idol-előtti albuma van, de az ő karrierje nem úgy alakult, hogy olyan könnyen be tudott volna törni a köztudatba. Mellesleg van kemény 1 millió követője, ami Gaga 40 millája mögött, szerintem eltörpül, tehát áruljátok már el, hogy Adam mennyire befolyásolja azt, hogy az emberek megnézik-e a filmet vagy sem? Hihetetlen. Egyébként az említett úrt ki is emelte, hogy jó volt...

Megnéztem a Wikipédia oldalát és úgy írtam hogy tele van közönségdíjakkal. Látom hogy van Grammy-jelölése de az csak jelölés, én a díjakról beszéltem de mindegy.

Adam tweetjei pedig szerintem nem befolyásolnak sok embert, nekem legalábbis úgy tűnt Twitteren hogy sok embert inkább csak felbosszantott de a tweeteket olvasva nagyon nem tartott vissza senkit. Én is inkább azért írtam a cikket mert ellentétes érzelmek fogalmazódtak meg bennem az eredeti olvasásakor és kíváncsi voltam arra hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban. Szerintem a hangsúly nem azon van hogy kit befolyásol vagy nem, kajak mindegy, mert aki meg akarja nézni a filmet, úgy is megnézi, véleménye Adamnek is lehet mint bárki másnak csak szerintem érdekes ízlése van amiért pont őket szólja le, hivatásos musical és Tony illetve Laurence Olivier-díjas embereket de végülis mindegy, mert szíve-joga, azt tesz amit akar. pardon.gif
2013. január 01. 22:49 #50
QueridaPinky
QueridaPinky
új tag

Státusz♥ " I have nothing to hide. I am who I am." ♥ ~ A.L.
Hozzászólás: 30
Azonosító: 153070
Jézusom... Hát először is ez a cikk kicsit torz, láttam Adam tweetjeit, neki az a véleménye, hogy összességében tetszett neki a film, csak az énekben talált kivetnivalót. Továbbá azt mondta, hogy ez az ő véleménye, nem bántásnak szánja, a filmet pedig ajánlja mindenkinek, főleg Anne Hathaway alakítása miatt.
Amúgy meg neki miért ne lehetne véleménye? Örülök, hogy ő nem sorakozik fel mások mögé, hanem kimondja, amit gondol. Neki meg pláne van joga kritikát alkotni, színpadon éli az életét, musicalekben nőtt fel. Aki azt meri mondani, hogy nincs szakértelme és énektudása, az vagy süket, vagy bolond. Adam 3,5 oktávot tud tisztán kiénekelni, olyan előadók ismerik el, mint Slash, a Queen, vagy Madonna. Fellépett már a Kiss-szel, a Queen-nel végigkoncertezte a nyarat, a VH1 Divas-on a "Ray Of Light" című dalt maga Madonna felkérésére énekelte el. Hadd ne soroljam, lexikont tudnék írni róla... Adam olyan zenei tudással, vokállal és színpadi megjelenéssel rendelkezik, amilyen csodászámban megy, olyan kevés alkalommal születik erre a világra. Ehhez pedig olyan mértékű szerénység, alázat és szeretet társul, ami szintén ritka egy ilyen kaliberű előadónál. Az, hogy fogja magát és kimondja, amit gondol, nem nagyképűség, hanem a szabad vélemény kinyilvánítás joga.
Nem tudom, mi a baja annak, aki nem tudja elfogadni, hogy van, aki nem bólogat mindenre, hanem gondolkozik. Büszke vagyok Adamre, hogy nem befolyásolja senki, önálló gondolatai vannak és nem sorozatgyártmány!
Nem tudom, miért jó az, hogy valaki tudatlan kommentelgetéssel kezdi 2013-at, de nekem mindegy, ha nekik jó, nekem is. wink.gif Boldog Új Évet Mindenkinek! tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, rosy91
2013. január 01. 22:49 #51
Glamster
Glamster

Idézet (ophely88 @ 2013.01.01. 22:41)
Megnéztem a Wikipédia oldalát és úgy írtam hogy tele van közönségdíjakkal. Látom hogy van Grammy-jelölése de az csak jelölés, én a díjakról beszéltem de mindegy. 
Adam tweetjei pedig szerintem nem befolyásolnak sok embert, nekem legalábbis úgy tűnt Twitteren hogy sok embert inkább csak felbosszantott de a tweeteket olvasva nagyon nem tartott vissza senkit. Én is inkább azért írtam a cikket mert ellentétes érzelmek fogalmazódtak meg bennem az eredeti olvasásakor és kíváncsi voltam arra hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban. Szerintem a hangsúly nem azon van hogy kit befolyásol vagy nem, kajak mindegy, mert aki meg akarja nézni a filmet, úgy is megnézi, véleménye Adamnek is lehet mint bárki másnak csak szerintem érdekes ízlése van amiért pont őket szólja le, hivatásos musical és Tony illetve Laurence Olivier-díjas embereket de végülis mindegy, mert szíve-joga, azt tesz amit akar. pardon.gif

Úgy fogalmazódot meg benned ellenvélemény, hogy még csak nem is láttad a filmet? - amivel el is dicsekedtél az egyik hozzászólásban. Gratulálok. Szépen kiforgattad a szavait, a felét ki is hagytad - amiben többek között rögtön bocsánatot kért azoktól, akiket megbántott.
Egyébként nem tudom, te milyen tweeteket olvastál, de én olyanokat, akik maximum annyit írtak, hogy dicséretes, hogy van véleménye, amiket nem fél megosztani, de nem értenek vele egyet. Adam pedig reagált is ezekre, mivel szeret beszélgetni mind a rajongóival, mind pedig azokkal, akik írnak neki.
Én lezártam. Ezért szeretek ÉN cikkeket írni róla, mert valahogy másoknak soha nem jön össze, csak a bulvárosított változat. Újságírás lvl 2.
2013. január 01. 22:51 #52
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Elég idegesítő egy cikk alatt, hogy ha valaki elmondja a véleményét az adott cikkben szereplő sztárról, akkor hatan nekiesnek, hogy hogy van képe nem szereti. Úristen ._. Ha valakinek nem tetszik, mért kell rögtön bizonygatni neki, hogy az a sztár igenis tehetséges, és neki van szar ízlése?

Na, hogy a cikkhez is hozzászóljak, én nem igazán csípem a srácot, nem hallgatom, a hangját se szeretem, de például a Queen elég neves együttes, és ha nem lenne tehetsége, nem kérték volna fel. Tehát nem látom az okát, hogy mért ne kritizálhatná valakinek az énekhangját (mert nem a színészi játékkal nem volt megelégedve, amihez nem ért, mert énekes).
4 felhasználónak tetszik: Barbus87, chelseagirl18, vdorina96, ophely88
2013. január 01. 22:53 #53
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (ciel @ 2013.01.01. 22:51)
Elég idegesítő egy cikk alatt, hogy ha valaki elmondja a véleményét az adott cikkben szereplő sztárról, akkor hatan nekiesnek, hogy hogy van képe nem szereti. Úristen ._. Ha valakinek nem tetszik, mért kell rögtön bizonygatni neki, hogy az a sztár igenis tehetséges, és neki van szar ízlése?

Ez így van, köszönjük a megfogalmazást!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 01. 22:56 #54
Glamster
Glamster

Idézet (QueridaPinky @ 2013.01.01. 22:49)
Jézusom... Hát először is ez a cikk kicsit torz, láttam Adam tweetjeit, neki az a véleménye, hogy összességében tetszett neki a film, csak az énekben talált kivetnivalót. Továbbá azt mondta, hogy ez az ő véleménye, nem bántásnak szánja, a filmet pedig ajánlja mindenkinek, főleg Anne Hathaway alakítása miatt. 
Amúgy meg neki miért ne lehetne véleménye? Örülök, hogy ő nem sorakozik fel mások mögé, hanem kimondja, amit gondol. Neki meg pláne van joga kritikát alkotni, színpadon éli az életét, musicalekben nőtt fel. Aki azt meri mondani, hogy nincs szakértelme és énektudása, az vagy süket, vagy bolond. Adam 3,5 oktávot tud tisztán kiénekelni, olyan előadók ismerik el, mint Slash, a Queen, vagy Madonna. Fellépett már a Kiss-szel, a Queen-nel végigkoncertezte a nyarat, a VH1 Divas-on a "Ray Of Light" című dalt maga Madonna felkérésére énekelte el. Hadd ne soroljam, lexikont tudnék írni róla... Adam olyan zenei tudással, vokállal és színpadi megjelenéssel rendelkezik, amilyen csodászámban megy, olyan kevés alkalommal születik erre a világra. Ehhez pedig olyan mértékű szerénység, alázat és szeretet társul, ami szintén ritka egy ilyen kaliberű előadónál. Az, hogy fogja magát és kimondja, amit gondol, nem nagyképűség, hanem a szabad vélemény kinyilvánítás joga.
Nem tudom, mi a baja annak, aki nem tudja elfogadni, hogy van, aki nem bólogat mindenre, hanem gondolkozik. Büszke vagyok Adamre, hogy nem befolyásolja senki, önálló gondolatai vannak és nem sorozatgyártmány!
Nem tudom, miért jó az, hogy valaki tudatlan kommentelgetéssel kezdi 2013-at, de nekem mindegy, ha nekik jó, nekem is. wink.gif Boldog Új Évet Mindenkinek! tongue.gif

Végre, valaki :'D meghajolo.gif meghajolo.gif
2013. január 01. 23:00 #55
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 22:49)
Úgy fogalmazódot meg benned ellenvélemény, hogy még csak nem is láttad a filmet? - amivel el is dicsekedtél az egyik hozzászólásban. Gratulálok. Szépen kiforgattad a szavait, a felét ki is hagytad - amiben többek között rögtön bocsánatot kért azoktól, akiket megbántott.
Egyébként nem tudom, te milyen tweeteket olvastál, de én olyanokat, akik maximum annyit írtak, hogy dicséretes, hogy van véleménye, amiket nem fél megosztani, de nem értenek vele egyet. Adam pedig reagált is ezekre, mivel szeret beszélgetni mind a rajongóival, mind pedig azokkal, akik írnak neki.
Én lezártam. Ezért szeretek ÉN cikkeket írni róla, mert valahogy másoknak soha nem jön össze, csak a bulvárosított változat. Újságírás lvl 2.

Oké, akkor mindketten zárjuk le. Igen, nem láttam a filmet de nem is kell látni ahhoz hogy tudjuk, akinek Tony-ja van, musicalbe való, ez egyszerű józan p@r@szti ész, semmi több. 110.gif
Ez annyira nyilvánvaló minthogy akinek nincs hangja, az ne menjen énekesnek, aki nem tud varrni ne menjen varrónőnek, aki tud főzni legyen szakács, aki tud színészkedni és énekelni az menjen operába vagy musicalbe. Mindenkit meggyőztek, nála idősebb és tapasztaltabb embereknek sincs baja az éneklésekkel, ez gondolom elárul valamit az éneklés minőségéről.

End of. Ennyi.

A cikket pedig csak lefordítottam, nem írtam hozzá és nem vettem el belőle. Ha nem tetszik az eredeti cikk, írhatsz a cikk szerzőjének e-mailt és elmondhatod neki a véleményedet. pardon.gif Nem mellesleg a bocsánat kérése is meg van említve a cikkben, feketén fehéren le van írva benne hogy a dalok előadása nem tetszett neki tehát én alapból nem értem hogy ez miként tüntetné fel őt rossz színben mikor Helenára és Cohenre is azt mondta hogy jó, a színészek alakítása is megfelelő. cow.gif
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Johinna, Misao, baisée
2013. január 01. 23:16 #56
Glamster
Glamster

Idézet (ophely88 @ 2013.01.01. 23:00)
Oké, akkor mindketten zárjuk le. Igen, nem láttam a filmet de nem is kell látni ahhoz hogy tudjuk, akinek Tony-ja van, musicalbe való, ez egyszerű józan p@r@szti ész, semmi több.  110.gif 
Ez annyira nyilvánvaló minthogy akinek nincs hangja, az ne menjen énekesnek, aki nem tud varrni ne menjen varrónőnek, aki tud főzni legyen szakács, aki tud színészkedni és énekelni az menjen operába vagy musicalbe. Mindenkit meggyőztek, nála idősebb és tapasztaltabb embereknek sincs baja az éneklésekkel, ez gondolom elárul valamit az éneklés minőségéről. 
End of. Ennyi.
A cikket pedig csak lefordítottam, nem írtam hozzá és nem vettem el belőle. Ha nem tetszik az eredeti cikk, írhatsz a cikk szerzőjének e-mailt és elmondhatod neki a véleményedet. pardon.gif Nem mellesleg a bocsánat kérése is meg van említve a cikkben, feketén fehéren le van írva benne hogy a dalok előadása nem tetszett neki tehát én alapból nem értem hogy ez miként tüntetné fel őt rossz színben mikor Helenára és Cohenre is azt mondta hogy jó, a színészek alakítása is megfelelő.  cow.gif

Semmi bajom nincs veled, egyszerűen azzal nem értek egyet, hogy egy cikket szóról-szóra(?) lefordítunk, és meg sem nézzük az eredeti forrást, jelen esetben a twitterét, és meg sem próbálunk hozzárakni, vagy kicsit pontosabban megfogalmazni. Pont. (mellesleg ismertem az eredeti cikket rolleyes.gif )
Amellett pedig nem lehet úgy dönteni valamiről, hogy nem látjuk, mivel a kedvenceink is hibázhatnak. Adam pl egy sz.r színész, a Pretty Little Liarsben nevetségesen túl játszotta magát, de el is mondta után, hogy ő sem volt elégedett, de nem is színész, hanem énekes, ezért nem is vállalt el egy komolyabb szerepfelkérést sem. De mielőtt ebbe is belekötnétek, most is hangsúlyozom, hogy nem a színészi játékot, hanem az éneket kritizálta, és azt, hogy miért nem hivatásos musical sztárokat kértek fel zömében. Az énekes legtöbbször nem színész, a színész pedig legtöbbször nem énekes. Ez tiszta sor, és ez nem is a bagázs hibája, nem von le a színészi játékukból - amit ismét kiemelek, mivel láttam is a filmet, lenyűgöző volt.
2013. január 01. 23:35 #57
QueridaPinky
QueridaPinky
új tag

Nem tudom ismeritek-e az 5W + H "képletet": Who, What, When, Where, Why + How. Ha valaki nem angolul tanulna: Ki, Mit, Mikor, Hol, Miért + Hogyan. A cikkírásban alapvető kérdések, ezeket kell megválaszolni elsősorban és kifejteni. Egy témának utána kell nézni, anyagot gyűjteni, különben félkész munkát adsz ki a kezedből. Egy cikket teljes egészében lefordítani mindig bonyolult, mert gyakran félreérthető, számunkra nem teljes stb. A cikkeknek TÉNYEKET kell közölnie, nem állíthat be senkit szimpatikusabbnak, vagy unszimpatikusabban aszerint, hogy a szerzőnek mi a véleménye az adott személyről. Az nem egy olyan magazinba való, mint a Starity, hanem például egy személyes blogba. Nem befolyásolhatjuk az olvasót kedvünk szerint.
Örülnék, ha kidolgozottabb és tényszerűbb megállapításokat felsorakoztató cikkek kerülnének ki a szerzők kezei közül. Elvégre ha már csinálunk valamit, akkor legyünk alaposak és rendezett munkát végezzünk, már csak a félreértések elkerülése végett is. tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. január 01. 23:46 #58
ophely88
ophely88
time lady

Jól van, megértettem, tájékoztattam egy moderátort a problémátokról.
2013. január 01. 23:51 #59
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 23:16)
Adam pl egy sz.r színész, a Pretty Little Liarsben nevetségesen túl játszotta magát, de el is mondta után, hogy ő sem volt elégedett, de nem is színész, hanem énekes, ezért nem is vállalt el egy komolyabb szerepfelkérést sem.

Nemrég még arról volt szó,hogy énekesként is csak egy tehetségkutató által tudott nagy nehezen 'betörni' - viszont a producerek meg dobálták őt film szerepekkel,de ő ugyan "nem is válalt el egy komolyabb szerepfelkérést sem" - mert puszta önkritikából kifolyólag nem tartja magát jó színésznek? Akkor hogy is van ez? nevet2.gif Ugyanmár! Látom nagyon szereted őt,felnézel rá,mintha azt is olvastam volna,hogy személyesen is sikerült találkoznod vele. Érthető,hogy elfogult vagy vele szembe,de a Wikis adatlapja tényleg csak magáért beszél: semmilyen szakmai elismerésben nem részesült, így nem fair olyan színészeket kritizálnia illetve énektudásukat kielemeznie akik - ne is haragudj,de Lambert piszkos lábnyomukba nem ér. Hiába hetykedik elnézésért utólag amiért konkrétan leszólt egy olyan nagyrabecsült színészgárdát amilyennel a film büszkélkedhet. Ráadásul ezzel nemcsak a színészek énektudását szólta le,hanem a rendezőt azaz Tom Hoppert, aki - mint tudja ő is - jelen volt amikor a színészek felénekelték az Adam által kritizált jeleneteket ahol énekelni kellett. Ennyit erről,nem szándékoztam ismételten beszálni a vitában,de azért enged már meg hogy másnak is legyen véleménye,kérlek. hi.gif Nem kétlem,hogy valamennyire tehetséges Adam Lambert is különben nem tartana ott ahol,de nincs ő abban a pozicíóban,hogy nyílvánosan kielemezze a színészeket,vagy legalább vette volna a bátorságot és ott twitteren csatolta volna az adott sztárokat akik nem tetszésétt váltották ki a filmben.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Johinna
2013. január 02. 00:03 #60
QueridaPinky
QueridaPinky
új tag

Misao: Adamnek - bármekkora tehetség is - sokkal többet kell gürcölnie az eredményekért, mint egy tizedannyira tehetséges, de heteroszexuális előadónak. A hangsúly a heteroszexuálison van. :/ Azért tartott neki 28 éves koráig az, hogy nevet szerezzen, mert annyira beszűkült látásmódúak és sablonosak az emberek. A showbizniszben mindig az eladhatóbb nyer, akit a menedzserek, producerek és rajongók dróton rángathatnak. Adam nem ilyen, önálló gondolkodású és ez eleinte megijesztette a közönséget. De hála istennek van, aki pontosan azért szereti, mert utánozhatatlan és szókimondó.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!