Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól
2013. január 01. 21:36
|
|
Pink99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 160993 offline
|
Úristen ezeket a szövegeket imádom hogy Adam hogy gondolja hogy lehurrogja az ilyen nagy sztárokat, semmi joga hozzá meg ilyenek! Emberek, mindenkinek meg van a maga véleménye és ő nem félt ezt megmutatni a világnak! Ha olyan nagy sztárok lennétek mint Adam akkor ti sem hagynátok szó nélkül azokat a dolgokat amik zavarnak titeket!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. január 01. 21:37
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Misao @ 2013.01.01. 21:33)
Nem tudom ki kérte őt hogy kielemzze a filmet,ne legyen meglepve ha sokan nem értenek vele egyett. Természetesen lehet véleménye,nem erről van szó sőt még némi igazság is van abban amit mond,viszont olyanok munkáját kritizálja akik messze többet tettek le az asztalra mint Ő valah is fog. Legelső megnyílvánulása nem kicsit pökhendi és szobnak hangzik legalábbis nekem. Mellesleg nem úgy kellett volna kinyílvánitani 'véleményét' tudván,hogy több millió ember értesülni fog róla (akiknek többsége - 'hál isten elismeri a filmben lévő színészeket - jobban mint a megcsinált Lambert gyereket)
Nananana, honnan tudod, hogy mennyit fog letenni az asztalra? Szerintem nem sokan mondhatják el, hogy a karrierjük kezdetén a Queennel, Slash-el és a Kiss-szel zenéltek együtt, és a zeneipar nagyjai ismerik el őt és a munkásságát...
Egyik szavad pedig üti a másikat. Az a megcsinált Lambert gyerek, aki mer véleményt megfogalmazni? Oh, mondj már nekem többet, mennyire vagy képben a fogalmakkal : )
2013. január 01. 21:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nos, mindamellett hogy mindenkinek szíve-joga mit mond, becsülendő hogy nem állt be a sorba azok közé akik csak azért írnak pozitív kritikát a filmről mert a többi is úgy teszi. Végre valaki aki nem áll be a 'birkák' közé ám én most nem értek vele egyet. Én még nem láttam a filmet amúgy de maga a tény is elgondolkodtató. Úgy gondolom hogy talán Adam nincs benne a filmiparban és nem tudja hogy sokszor a rendező dönt és hiába akar a szereplő improvizálni vagy élőben énekelni, az van amit a rendező és stúdió akar. Samantha hivatásos operaénekes, a többiek is tudnak énekelni, csak azért mert nincs lemezük, a végzettségük nem operaénekes/énekes vagy nem mondvacsinált tehetségkutatósak (tisztelet a kivételnek), még lehet jó hangjuk. Szerintem Adamnek jó hangja van amúgy. Ha engem kérdeztek, itt megint arról van szó, hogy kedves néző megnézi a filmet és leírja hogy 'pretended singers', nem néz utána hogy kik ők. Míg azt mindenki tudja hogy ki Hugh, Amanda, Anne és Helena B Carter, Eddie és Samantha neve gondolom rejtély. Samantha egyébként gyerek kora óta tanult énekelni és 22 éves korára ez a harmadik alkalom hogy Eponine szerepét játsza el, ő is tehetségkutatóban kezdte amúgy még 2008-ban de kiesett és egyből ment vissza színházozni és operázni, akkor az Operaház fantomja rendezője kiszúrta magának és eljátszatta vele Eponine szerepét, másodjára. Aki Andrew Lloyd Webbernél tanul és játszik az TUD énekelni, és nem annyira mint x vagy y egy bundázott tehetségkutatóban.
Az oktávok egy érdekes téma, Christina Aguilera is ki tudja énekelni az 5 oktávot, a videóklipjeiből mégsem jön le ez. Szerintem remek hangja van neki is. Öt oktávot Eddie Redmayne is ki tud énekelni, olyan embert nem állítanak templomba kórusba és a királyi család szórakoztatására énekesnek aki nem tud jól énekelni, nekem ez a véleményem.
Az oktávok egy érdekes téma, Christina Aguilera is ki tudja énekelni az 5 oktávot, a videóklipjeiből mégsem jön le ez. Szerintem remek hangja van neki is. Öt oktávot Eddie Redmayne is ki tud énekelni, olyan embert nem állítanak templomba kórusba és a királyi család szórakoztatására énekesnek aki nem tud jól énekelni, nekem ez a véleményem.
2013. január 01. 21:43
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.01. 21:38)
Nos, mindamellett hogy mindenkinek szíve-joga mit mond, becsülendő hogy nem állt be a sorba azok közé akik csak azért írnak pozitív kritikát a filmről mert a többi is úgy teszi. Végre valaki aki nem áll be a 'birkák' közé ám én most nem értek vele egyet. Én még nem láttam a filmet amúgy de maga a tény is elgondolkodtató. Úgy gondolom hogy talán Adam nincs benne a filmiparban és nem tudja hogy sokszor a rendező dönt és hiába akar a szereplő improvizálni vagy élőben énekelni, az van amit a rendező és stúdió akar. Samantha hivatásos operaénekes, a többiek is tudnak énekelni, csak azért mert nincs lemezük, a végzettségük nem operaénekes/énekes vagy nem mondvacsinált tehetségkutatósak (tisztelet a kivételnek), még lehet jó hangjuk. Szerintem Adamnek jó hangja van amúgy. Ha engem kérdeztek, itt megint arról van szó, hogy kedves néző megnézi a filmet és leírja hogy 'pretended singers', nem néz utána hogy kik ők. Míg azt mindenki tudja hogy ki Hugh, Amanda, Anne és Helena B Carter, Eddie és Samantha neve gondolom rejtély. Samantha egyébként gyerek kora óta tanult énekelni és 22 éves korára ez a harmadik alkalom hogy Eponine szerepét játsza el, ő is tehetségkutatóban kezdte amúgy még 2008-ban de kiesett és egyből ment vissza színházozni és operázni, akkor az Operaház fantomja rendezője kiszúrta magának és eljátszatta vele Eponine szerepét, másodjára. Aki Andrew Lloyd Webbernél tanul és játszik az TUD énekelni, és nem annyira mint x vagy y egy bundázott tehetségkutatóban.
Samantha tényleg nagyon ott van a szeren, nagyon jól énekel, jobban tetszett mint Amanda hangja, nekem ő valamiért annyira nem. Viszont Eddie és Hugh voltak még szuperek
2013. január 01. 21:47
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 21:37)
Nananana, honnan tudod, hogy mennyit fog letenni az asztalra? Szerintem nem sokan mondhatják el, hogy a karrierjük kezdetén a Queennel, Slash-el és a Kiss-szel zenéltek együtt, és a zeneipar nagyjai ismerik el őt és a munkásságát...
Amúgy imádom, hogy mindenki elvárja tőle, hogy rohadtul ne legyen véleménye, ráadásul olyan, amit teljesen korrektül fogalmazott meg - olvassátok már el a twitterét, de nyilván, ahhoz kell egy kis angoltudás és akarat, hogy jobban belemerüljünk..
Nem tudom természetesen - ahogy te sem. Én csak az alapján írtam amit eddig felmutatott.
u.i: nem szándékoztam fikkázni a kedvencedet - valaki én tudom milyen érzés az,egyszerűen csak nem értek egyett a véleményével az meg nekem is lehet.
2013. január 01. 21:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 21:37)
Amúgy imádom, hogy mindenki elvárja tőle, hogy rohadtul ne legyen véleménye, ráadásul olyan, amit teljesen korrektül fogalmazott meg - olvassátok már el a twitterét, de nyilván, ahhoz kell egy kis angoltudás és akarat, hogy jobban belemerüljünk..
Annyira nem értem, hogy Adam miért lett most közutálat tárgya egyébként.XD Elmondta, hogy neki nem tetszett. És? Úgy gondolja, ahogyan én: élőben kellett volna nyomni, ennyi. Én voltam pár színházi előadáson, legjobban az Operaház Fantomja tetszett, és élőben énekeltek. Hát gyerekek, Posta Viktor (as Fantom) minden kis mai nyikhaj sztárocskát képes lett volna lepipálni a színpadon. Sokkal többet érnek azok a színészek, akik élőben nyomják, mint azok, akikét felveszik és aztán feljavítják. Bár nem láttam a filmet (túlzottan nem is szándékozom megnézni, inkább az első és az eredeti), de azért az ő hangjuk is átment egy kis javítgatáson. A színészek a színészethez értenek, és nem az énekléshez. Gondolom azért lettek színészek és nem énekesek. Hihetetlen, hogy néhányan milyen szinten elfogultak. Persze, Anne nekem az egyik legnagyobb kedvencem, ahogyan Jackman is, de úgy gondolom ők a mozivászonra valók és nem a mikrofon mögé. Nem kell mindenhez érteni. Mint ahogyan ophely írta maximum egy ember van köztük, aki zeneileg magasan kvalifikált.
Adam is csak egy ember, úgy, ahogyan bárki más, kinyilváníthatja a véleményét, és nem kell rögvest véka alá rejtenie. Adam nagy tehetség, és messze felül múlja ezeket a vándájreksün, bíbőr féle nyálgépeket. Ha valakinek van joga kritizálni, akkor az ő - végig járta a sztárrá válás rögös útját, és nem a valaga alá toltak mindent.
Glamster
2013. január 01. 21:52
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.01.01. 21:48)
Annyira nem értem, hogy Adam miért lett most közutálat tárgya egyébként.XD Elmondta, hogy neki nem tetszett. És? Úgy gondolja, ahogyan én: élőben kellett volna nyomni, ennyi. Én voltam pár színházi előadáson, legjobban az Operaház Fantomja tetszett, és élőben énekeltek. Hát gyerekek, Posta Viktor (as Fantom) minden kis mai nyikhaj sztárocskát képes lett volna lepipálni a színpadon. Sokkal többet érnek azok a színészek, akik élőben nyomják, mint azok, akikét felveszik és aztán feljavítják. Bár nem láttam a filmet (túlzottan nem is szándékozom megnézni, inkább az első és az eredeti), de azért az ő hangjuk is átment egy kis javítgatáson. A színészek a színészethez értenek, és nem az énekléshez. Gondolom azért lettek színészek és nem énekesek. Hihetetlen, hogy néhányan milyen szinten elfogultak. Persze, Anne nekem az egyik legnagyobb kedvencem, ahogyan Jackman is, de úgy gondolom ők a mozivászonra valók és nem a mikrofon mögé. Nem kell mindenhez érteni. Mint ahogyan ophely írta maximum egy ember van köztük, aki zeneileg magasan kvalifikált.
Adam is csak egy ember, úgy, ahogyan bárki más, kinyilváníthatja a véleményét, és nem kell rögvest véka alá rejtenie. Adam nagy tehetség, és messze felül múlja ezeket a vándájreksün, bíbőr féle nyálgépeket. Ha valakinek van joga kritizálni, akkor az ő - végig járta a sztárrá válás rögös útját, és nem a valaga alá toltak mindent.
Miért, miért? Mert sok az unatkozó ember
Mellesleg, ha minőséget akartak volna, akkor tényleg hivatásos musical színészeket válogattak volna be, nem pedig A-listás hollywoodi sztárokat - erről ennyit
2013. január 01. 21:55
Elfogadom Adam véleményét, bár messze nem értek egyet vele. Ez a 8. feldolgozása a Les Miserables-nek és az első musical változat, amit filmvászonra vittek. (Színházakban már kismilliószor adták.) Jó pár változatban láttam már, de ez valami egészen más volt. Úgy próbált hatni az érzelmekre, ahogy (szerintem) azelőtt sehogy máshogy. Talán ezért is zoomoltak úgy rá a színészek egyébként nagyon kifejező arcára. Szerintem Russell Crowe hangi teljesítménye egyedül, ami kifogásolható, de ő olyannyira jó színész, hogy neki simán meg lehet ezt bocsátani.
Misao
2013. január 01. 21:56
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Ejnye, hát illik így veszekedni egy butaságon?
Fogadjátok el, hogy bizonyos dolgokban mindkét félnek igaza van. Szerintem teljesen normális, ha csak utólag játszották rá a zenét, ilyeneken minek agyalni?
Adam kimondta a véleményét, ennyi. Biztosan rájött már ő is, hogy sokakat megbántott, de ha tovább folytatódik ez a cirkusz, talán még bocsánatot is kér majd. És ha nem? Attól, hogy valaki mást gondol, még nem kell elítélni. Persze szerintem A nyomorultak színészei kitűnőek, én úgy gondolom, hogy énekhangjuk is van. De mutassatok már nekem valakit, aki nem elfogult, ha a kedvenc könyvéből/musicaléből filmet készítenek? Imádatunk tárgyánál mindenki magasra teszi a lécet. Ha Adamnek nem tetszett, hát ez van, senki nem mondta, hogy akkor nekünk sem tetszhett. Persze nem mondom, nyílván van benne kis sértés is, de mint már mondtam, valószínűleg nem gondolta át, hogy ekkora port kavar majd a bejegyzése. Azt meg nem értem, hogy most miért kell itt egymást lehurrogni, ha egy közember, aki még soha nem énekelt, azt mondja, hogy XY az xtraktorból nem tud énekelni, akkor rá is követ zúdítunk? Szólásszabadság, el kell fogadnunk, mi is örülünk, ha kimondhatjuk valamiről a véleményünket. Mellesleg: Amanda hangja gyönyörű, Anné is, a többiről meg nyilatkozom a film megnézése után, de hát ilyen zenés hátterekkel nem hiszem, hogy csalódok majd bennük.
2013. január 01. 21:57
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Hugh Jackman pedig "színházi Oscar-díjat", azaz Tony-t nyert ami valljuk be nem kis teljesítmény.
Adam-el nekem személy szerint semmi bajom sincs a hangja is rendben van, sőt a véleménye se zavar. Mindenkinek meglehet a saját véleménye a filmről, de én nem a kritikák alapján döntöm el, hogy megnézem-e vagy sem.
Adam-el nekem személy szerint semmi bajom sincs a hangja is rendben van, sőt a véleménye se zavar. Mindenkinek meglehet a saját véleménye a filmről, de én nem a kritikák alapján döntöm el, hogy megnézem-e vagy sem.
duracell
2013. január 01. 21:58
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ízlések és pofonok!!!!!!!!!
2013. január 01. 22:06
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
pfffffffff -.-" mintha ő jól tudna énekelni :'D
2013. január 01. 22:11
|
|
Victoria8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 11 Azonosító: 190208 offline
|
Amilyen hozzászólásokat tudtok itt írni az katasztrófa. ._. Már nem azért, de most a nagy rajongóknak szól! Ne hogy már egy kritikára ennyire kiboruljatok. Nehogy már mindent felvegyen az ember, könyörgök. Aki nem inge ne vegye magára. Amit Adam írt azt ő úgy gondolja, és ezt nem feltétlenül kell egyetérteni vele. Ha most mindenki bármit mondana, akkor egyet kérne vele érteni? Komolyan a világ hol lenne? ._. Attól független ha kimondjuk, a SAJÁT véleményünket nem feltétlenül azért, hogy mást is rá vezessünk. Adam mellesleg írta, hogy érdemes megnézni a filmet, akkor meg mi a baj? Azért mert neki nem tetszett, nem azt jelenti, hogy másnak nem. Nem értem, hogy miért kellett ennyire kiborulni. Nem hallottatok már negatív kritikáról?? Ti se hallgattatok elég Puzsért, az is biztos. Tehát nem értek ezzel egyet, hogy így támadjátok Adam-et! Új év van, és nem azzal kéne foglalkozni, hogy Adam mit írt ki a twitterre. Főleg úgy, ha nem is vagy a rajongója ._. akkor meg miről is beszélünk? Na, ugye!
2013. január 01. 22:13
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Adamnek foglalkozása révén kellene hogy legyen füle. Akkor mégis hogy történhetett hogy ekkora baromságot hordott össze? A film fantasztikus volt, ahogyan a színészek is egytől egyig. Eddie és Samantha hangjától el voltam ájulva, Hugh szintén tökélestes volt. El nem tudom képzelni hogy Adam hogy tudott ennyire ráülni a füleire miközben nézte a filmet. ÉS NEM!! kérek kiselőadást Adam életéről és munkásságáról. Merem állítani hogy a 20 fős zsűrit nehezebb volt lenyűgözni mint az American Idol négy mentorát...
2013. január 01. 22:14
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Mindenkinek lehet véleménye,de nem értem,miért kell kritizálni ezeket a remek színészeket,és biztos,hogy van némi hangjuk,ha már egy musicalben szerepelnek.Sosem bírtam Adamet,nem mondom,hogy nincs hangja,csak nem fér a fejembe,hogy miért kellett ezt így szóvá tennie.
2013. január 01. 22:15
|
|
rosy91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 192976 offline
|
Emberek.. miért ilyen nagy probléma, hogy elmondta a véleményét? Először is: ő is ember, ha nem lenne véleménye csak egy üres sztár lenne. Másodszor: ,mindenkinek van véleménye, ha tetszik/nem tetszik neki egy könyv/film/színdarab. Itt csak annyi a különbség, hogy ő híres Harmadszor: azért neki lehet is adni a véleményére, mert ő is szerepelt musicalekbe meg végtére is énekes, nem?
És basszus, persze, hogy jól tud énekelni! Attól még, hogy nem szereted mint énekest ne dobálózz ilyenekkel. 3,5 oktávot tud kiénekelni, ez semmi lenne?
És basszus, persze, hogy jól tud énekelni! Attól még, hogy nem szereted mint énekest ne dobálózz ilyenekkel. 3,5 oktávot tud kiénekelni, ez semmi lenne?
Glamster
2013. január 01. 22:16
|
|
Glamster☾ |
|
Komolyan el vagyok képedve, hogy új év első napján az embereknek nincs jobb dolga a világon, mintsem Adam Lambert személyes véleményén lovagolni és megkérdőjelezni a szavait, miközben nekünk is megvan mindennapos véleményünk a dolgokról, amellyel másik nem feltétlenül ért egyet. Irigylem az embereket
Ha tetszett a film, örülj a fejednek (mellesleg Adamnek is tetszett), ha meg nem, az is rendben van, nem lehet olyan csinálni, aki mindenkinek bejön
Milesss
2013. január 01. 22:17
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (funny18 @ 2013.01.01. 21:57)
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Hugh Jackman pedig "színházi Oscar-díjat", azaz Tony-t nyert ami valljuk be nem kis teljesítmény.
Akinek Tony-ja van, az valószínűleg musicalbe való, legalábbis ép ész azt diktálja.
Egyébként ez nem volt megemlítve az eredeti cikkben, de most látom hogy Eddie és Adam is 82-esek, Eddie már 2010-ben magáénak mondhatott egy Tony és egy Laurence Olivier-díjat. Szóval Eddie is 'pretended singer', és ezt egy olyan ember mondja aki tele van közönségdíjakkal mint MTV Awards és People's Choice Awards?
Misao
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.