Starity

Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 01. 21:36 #21
Pink99
Pink99

StátuszJOHANNA WAS STRIPPING IN AN ELEVATOR! fml.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 160993
Úristen ezeket a szövegeket imádom hogy Adam hogy gondolja hogy lehurrogja az ilyen nagy sztárokat, semmi joga hozzá meg ilyenek! Emberek, mindenkinek meg van a maga véleménye és ő nem félt ezt megmutatni a világnak! Ha olyan nagy sztárok lennétek mint Adam akkor ti sem hagynátok szó nélkül azokat a dolgokat amik zavarnak titeket! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. január 01. 21:37 #22
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Misao @ 2013.01.01. 21:33)
Nem tudom ki kérte őt hogy kielemzze a filmet,ne legyen meglepve ha sokan nem értenek vele egyett. Természetesen lehet véleménye,nem erről van szó sőt még némi igazság is van abban amit mond,viszont olyanok munkáját kritizálja akik messze többet tettek le az asztalra mint Ő valah is fog. Legelső megnyílvánulása nem kicsit pökhendi és szobnak hangzik legalábbis nekem. Mellesleg nem úgy kellett volna kinyílvánitani 'véleményét' tudván,hogy több millió ember értesülni fog róla (akiknek többsége - 'hál isten elismeri a filmben lévő színészeket - jobban mint a megcsinált Lambert gyereket)

Nananana, honnan tudod, hogy mennyit fog letenni az asztalra? Szerintem nem sokan mondhatják el, hogy a karrierjük kezdetén a Queennel, Slash-el és a Kiss-szel zenéltek együtt, és a zeneipar nagyjai ismerik el őt és a munkásságát... wink.gif Amúgy imádom, hogy mindenki elvárja tőle, hogy rohadtul ne legyen véleménye, ráadásul olyan, amit teljesen korrektül fogalmazott meg - olvassátok már el a twitterét, de nyilván, ahhoz kell egy kis angoltudás és akarat, hogy jobban belemerüljünk..
Egyik szavad pedig üti a másikat. Az a megcsinált Lambert gyerek, aki mer véleményt megfogalmazni? Oh, mondj már nekem többet, mennyire vagy képben a fogalmakkal : )
2013. január 01. 21:38 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Nos, mindamellett hogy mindenkinek szíve-joga mit mond, becsülendő hogy nem állt be a sorba azok közé akik csak azért írnak pozitív kritikát a filmről mert a többi is úgy teszi. Végre valaki aki nem áll be a 'birkák' közé ám én most nem értek vele egyet. Én még nem láttam a filmet amúgy de maga a tény is elgondolkodtató. Úgy gondolom hogy talán Adam nincs benne a filmiparban és nem tudja hogy sokszor a rendező dönt és hiába akar a szereplő improvizálni vagy élőben énekelni, az van amit a rendező és stúdió akar. Samantha hivatásos operaénekes, a többiek is tudnak énekelni, csak azért mert nincs lemezük, a végzettségük nem operaénekes/énekes vagy nem mondvacsinált tehetségkutatósak (tisztelet a kivételnek), még lehet jó hangjuk. Szerintem Adamnek jó hangja van amúgy. Ha engem kérdeztek, itt megint arról van szó, hogy kedves néző megnézi a filmet és leírja hogy 'pretended singers', nem néz utána hogy kik ők. Míg azt mindenki tudja hogy ki Hugh, Amanda, Anne és Helena B Carter, Eddie és Samantha neve gondolom rejtély. Samantha egyébként gyerek kora óta tanult énekelni és 22 éves korára ez a harmadik alkalom hogy Eponine szerepét játsza el, ő is tehetségkutatóban kezdte amúgy még 2008-ban de kiesett és egyből ment vissza színházozni és operázni, akkor az Operaház fantomja rendezője kiszúrta magának és eljátszatta vele Eponine szerepét, másodjára. Aki Andrew Lloyd Webbernél tanul és játszik az TUD énekelni, és nem annyira mint x vagy y egy bundázott tehetségkutatóban. ninja.gif
Az oktávok egy érdekes téma, Christina Aguilera is ki tudja énekelni az 5 oktávot, a videóklipjeiből mégsem jön le ez. Szerintem remek hangja van neki is. Öt oktávot Eddie Redmayne is ki tud énekelni, olyan embert nem állítanak templomba kórusba és a királyi család szórakoztatására énekesnek aki nem tud jól énekelni, nekem ez a véleményem. pardon.gif
7 felhasználónak tetszik: Barbus87, Misao, duracell, MadHatter, Black Hearth2, Lady Suzy, baisée
2013. január 01. 21:43 #24
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (ophely88 @ 2013.01.01. 21:38)
Nos, mindamellett hogy mindenkinek szíve-joga mit mond, becsülendő hogy nem állt be a sorba azok közé akik csak azért írnak pozitív kritikát a filmről mert a többi is úgy teszi. Végre valaki aki nem áll be a 'birkák' közé ám én most nem értek vele egyet. Én még nem láttam a filmet amúgy de maga a tény is elgondolkodtató. Úgy gondolom hogy talán Adam nincs benne a filmiparban és nem tudja hogy sokszor a rendező dönt és hiába akar a szereplő improvizálni vagy élőben énekelni, az van amit a rendező és stúdió akar. Samantha hivatásos operaénekes, a többiek is tudnak énekelni, csak azért mert nincs lemezük, a végzettségük nem operaénekes/énekes vagy nem mondvacsinált tehetségkutatósak (tisztelet a kivételnek), még lehet jó hangjuk. Szerintem Adamnek jó hangja van amúgy. Ha engem kérdeztek, itt megint arról van szó, hogy kedves néző megnézi a filmet és leírja hogy 'pretended singers', nem néz utána hogy kik ők. Míg azt mindenki tudja hogy ki Hugh, Amanda, Anne és Helena B Carter, Eddie és Samantha neve gondolom rejtély. Samantha egyébként gyerek kora óta tanult énekelni és 22 éves korára ez a harmadik alkalom hogy Eponine szerepét játsza el, ő is tehetségkutatóban kezdte amúgy még 2008-ban de kiesett és egyből ment vissza színházozni és operázni, akkor az Operaház fantomja rendezője kiszúrta magának és eljátszatta vele Eponine szerepét, másodjára. Aki Andrew Lloyd Webbernél tanul és játszik az TUD énekelni, és nem annyira mint x vagy y egy bundázott tehetségkutatóban.  ninja.gif 
Az oktávok egy érdekes téma, Christina Aguilera is ki tudja énekelni az 5 oktávot, a videóklipjeiből mégsem jön le ez. Szerintem remek hangja van neki is. Öt oktávot Eddie Redmayne is ki tud énekelni, olyan embert nem állítanak templomba kórusba és a királyi család szórakoztatására énekesnek aki nem tud jól énekelni, nekem ez a véleményem. pardon.gif

Samantha tényleg nagyon ott van a szeren, nagyon jól énekel, jobban tetszett mint Amanda hangja, nekem ő valamiért annyira nem. Viszont Eddie és Hugh voltak még szuperek smileeee.gif Russell nem tetszett, nem jön be a hangszíne. De a film így is szuper smileeee.gif
2013. január 01. 21:47 #25
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 21:37)
Nananana, honnan tudod, hogy mennyit fog letenni az asztalra? Szerintem nem sokan mondhatják el, hogy a karrierjük kezdetén a Queennel, Slash-el és a Kiss-szel zenéltek együtt, és a zeneipar nagyjai ismerik el őt és a munkásságát... wink.gif Amúgy imádom, hogy mindenki elvárja tőle, hogy rohadtul ne legyen véleménye, ráadásul olyan, amit teljesen korrektül fogalmazott meg - olvassátok már el a twitterét, de nyilván, ahhoz kell egy kis angoltudás és akarat, hogy jobban belemerüljünk..

Nem tudom természetesen - ahogy te sem. Én csak az alapján írtam amit eddig felmutatott. pardon.gif Most nekem is tarthatsz kisregényt a naccerű' karrierjéről - sosem lesz a szívem csücske, egyszerűen nem bírom a búráját mióta közismert,van ez így. Nem mondtam,hogy nem lehet véleménye ki is emeltem,hogy persze lehet csak igazán kifejezhette volna magát diszkrétebben is mondjuk névtelenül egy blogban,ja hogy abból már a kutya sem írna cikket,mert ugye egy névtelen hozzászólás senkit sem érdekel. Nagyon jól tudta,hogy a megjegyzése mit fog vonni maga után - ezért felesleges is erről vitatkozni. cool.gif
u.i: nem szándékoztam fikkázni a kedvencedet - valaki én tudom milyen érzés az,egyszerűen csak nem értek egyett a véleményével az meg nekem is lehet. pardon.gif Olvastam a twitterét is (nem sok értelme volt,mert ophely is ugyenezt írta meg a cikkben szórol-szóra csak magyarul)
4 felhasználónak tetszik: ophely88, chelseagirl18, Lady Suzy, baisée
2013. január 01. 21:48 #26
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 21:37)

Annyira nem értem, hogy Adam miért lett most közutálat tárgya egyébként.XD Elmondta, hogy neki nem tetszett. És? Úgy gondolja, ahogyan én: élőben kellett volna nyomni, ennyi. Én voltam pár színházi előadáson, legjobban az Operaház Fantomja tetszett, és élőben énekeltek. Hát gyerekek, Posta Viktor (as Fantom) minden kis mai nyikhaj sztárocskát képes lett volna lepipálni a színpadon. Sokkal többet érnek azok a színészek, akik élőben nyomják, mint azok, akikét felveszik és aztán feljavítják. Bár nem láttam a filmet (túlzottan nem is szándékozom megnézni, inkább az első és az eredeti), de azért az ő hangjuk is átment egy kis javítgatáson. A színészek a színészethez értenek, és nem az énekléshez. Gondolom azért lettek színészek és nem énekesek. Hihetetlen, hogy néhányan milyen szinten elfogultak. Persze, Anne nekem az egyik legnagyobb kedvencem, ahogyan Jackman is, de úgy gondolom ők a mozivászonra valók és nem a mikrofon mögé. Nem kell mindenhez érteni. Mint ahogyan ophely írta maximum egy ember van köztük, aki zeneileg magasan kvalifikált.

Adam is csak egy ember, úgy, ahogyan bárki más, kinyilváníthatja a véleményét, és nem kell rögvest véka alá rejtenie. Adam nagy tehetség, és messze felül múlja ezeket a vándájreksün, bíbőr féle nyálgépeket. Ha valakinek van joga kritizálni, akkor az ő - végig járta a sztárrá válás rögös útját, és nem a valaga alá toltak mindent.
2013. január 01. 21:48 #27
- törölt felhasználó -    
Hát engem nem befolyásol Adam kritikája. smileeee.gif
2013. január 01. 21:52 #28
Glamster
Glamster

Idézet (Beyla @ 2013.01.01. 21:48)
Annyira nem értem, hogy Adam miért lett most közutálat tárgya egyébként.XD Elmondta, hogy neki nem tetszett. És? Úgy gondolja, ahogyan én: élőben kellett volna nyomni, ennyi. Én voltam pár színházi előadáson, legjobban az Operaház Fantomja tetszett, és élőben énekeltek. Hát gyerekek, Posta Viktor (as Fantom) minden kis mai nyikhaj sztárocskát képes lett volna lepipálni a színpadon. Sokkal többet érnek azok a színészek, akik élőben nyomják, mint azok, akikét felveszik és aztán feljavítják. Bár nem láttam a filmet (túlzottan nem is szándékozom megnézni, inkább az első és az eredeti), de azért az ő hangjuk is átment egy kis javítgatáson. A színészek a színészethez értenek, és nem az énekléshez. Gondolom azért lettek színészek és nem énekesek. Hihetetlen, hogy néhányan milyen szinten elfogultak. Persze, Anne nekem az egyik legnagyobb kedvencem, ahogyan Jackman is, de úgy gondolom ők a mozivászonra valók és nem a mikrofon mögé. Nem kell mindenhez érteni. Mint ahogyan ophely írta maximum egy ember van köztük, aki zeneileg magasan kvalifikált.
Adam is csak egy ember, úgy, ahogyan bárki más, kinyilváníthatja a véleményét, és nem kell rögvest véka alá rejtenie. Adam nagy tehetség, és messze felül múlja ezeket a vándájreksün, bíbőr féle nyálgépeket. Ha valakinek van joga kritizálni, akkor az ő - végig járta a sztárrá válás rögös útját, és nem a valaga alá toltak mindent.

Miért, miért? Mert sok az unatkozó ember pardon.gif
Mellesleg, ha minőséget akartak volna, akkor tényleg hivatásos musical színészeket válogattak volna be, nem pedig A-listás hollywoodi sztárokat - erről ennyit smileeee.gif
2013. január 01. 21:55 #29
- törölt felhasználó -    
Elfogadom Adam véleményét, bár messze nem értek egyet vele. Ez a 8. feldolgozása a Les Miserables-nek és az első musical változat, amit filmvászonra vittek. (Színházakban már kismilliószor adták.) Jó pár változatban láttam már, de ez valami egészen más volt. Úgy próbált hatni az érzelmekre, ahogy (szerintem) azelőtt sehogy máshogy. Talán ezért is zoomoltak úgy rá a színészek egyébként nagyon kifejező arcára. Szerintem Russell Crowe hangi teljesítménye egyedül, ami kifogásolható, de ő olyannyira jó színész, hogy neki simán meg lehet ezt bocsátani.
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. január 01. 21:56 #30
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Ejnye, hát illik így veszekedni egy butaságon? biggrin.gif Fogadjátok el, hogy bizonyos dolgokban mindkét félnek igaza van. Szerintem teljesen normális, ha csak utólag játszották rá a zenét, ilyeneken minek agyalni? think.gif Adam kimondta a véleményét, ennyi. Biztosan rájött már ő is, hogy sokakat megbántott, de ha tovább folytatódik ez a cirkusz, talán még bocsánatot is kér majd. És ha nem? Attól, hogy valaki mást gondol, még nem kell elítélni. Persze szerintem A nyomorultak színészei kitűnőek, én úgy gondolom, hogy énekhangjuk is van. De mutassatok már nekem valakit, aki nem elfogult, ha a kedvenc könyvéből/musicaléből filmet készítenek? Imádatunk tárgyánál mindenki magasra teszi a lécet. Ha Adamnek nem tetszett, hát ez van, senki nem mondta, hogy akkor nekünk sem tetszhett. Persze nem mondom, nyílván van benne kis sértés is, de mint már mondtam, valószínűleg nem gondolta át, hogy ekkora port kavar majd a bejegyzése. Azt meg nem értem, hogy most miért kell itt egymást lehurrogni, ha egy közember, aki még soha nem énekelt, azt mondja, hogy XY az xtraktorból nem tud énekelni, akkor rá is követ zúdítunk? Szólásszabadság, el kell fogadnunk, mi is örülünk, ha kimondhatjuk valamiről a véleményünket. Mellesleg: Amanda hangja gyönyörű, Anné is, a többiről meg nyilatkozom a film megnézése után, de hát ilyen zenés hátterekkel nem hiszem, hogy csalódok majd bennük. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, duracell
2013. január 01. 21:57 #31
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Hugh Jackman pedig "színházi Oscar-díjat", azaz Tony-t nyert ami valljuk be nem kis teljesítmény. smileeee.gif
Adam-el nekem személy szerint semmi bajom sincs a hangja is rendben van, sőt a véleménye se zavar. Mindenkinek meglehet a saját véleménye a filmről, de én nem a kritikák alapján döntöm el, hogy megnézem-e vagy sem.
1 felhasználónak tetszik: duracell
2013. január 01. 21:58 #32
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Ízlések és pofonok!!!!!!!!!
2013. január 01. 22:00 #33
- törölt felhasználó -    
Én el vagyok ragadtatva a Nyomorultaktól. biggrin.gif
2013. január 01. 22:06 #34
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
pfffffffff -.-" mintha ő jól tudna énekelni :'D
2013. január 01. 22:11 #35
Victoria8
Victoria8
új tag

StátuszYou, yes You! You are Beautiful!!!
Hozzászólás: 53
Csatolások: 11
Azonosító: 190208
Amilyen hozzászólásokat tudtok itt írni az katasztrófa. ._. Már nem azért, de most a nagy rajongóknak szól! Ne hogy már egy kritikára ennyire kiboruljatok. Nehogy már mindent felvegyen az ember, könyörgök. Aki nem inge ne vegye magára. Amit Adam írt azt ő úgy gondolja, és ezt nem feltétlenül kell egyetérteni vele. Ha most mindenki bármit mondana, akkor egyet kérne vele érteni? Komolyan a világ hol lenne? ._. Attól független ha kimondjuk, a SAJÁT véleményünket nem feltétlenül azért, hogy mást is rá vezessünk. Adam mellesleg írta, hogy érdemes megnézni a filmet, akkor meg mi a baj? Azért mert neki nem tetszett, nem azt jelenti, hogy másnak nem. Nem értem, hogy miért kellett ennyire kiborulni. Nem hallottatok már negatív kritikáról?? Ti se hallgattatok elég Puzsért, az is biztos. Tehát nem értek ezzel egyet, hogy így támadjátok Adam-et! Új év van, és nem azzal kéne foglalkozni, hogy Adam mit írt ki a twitterre. Főleg úgy, ha nem is vagy a rajongója ._. akkor meg miről is beszélünk? Na, ugye!
2013. január 01. 22:13 #36
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Adamnek foglalkozása révén kellene hogy legyen füle. Akkor mégis hogy történhetett hogy ekkora baromságot hordott össze? A film fantasztikus volt, ahogyan a színészek is egytől egyig. Eddie és Samantha hangjától el voltam ájulva, Hugh szintén tökélestes volt. El nem tudom képzelni hogy Adam hogy tudott ennyire ráülni a füleire miközben nézte a filmet. ÉS NEM!! kérek kiselőadást Adam életéről és munkásságáról. Merem állítani hogy a 20 fős zsűrit nehezebb volt lenyűgözni mint az American Idol négy mentorát...
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Barbus87, duracell, Misao, Lady Suzy, baisée
2013. január 01. 22:14 #37
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Mindenkinek lehet véleménye,de nem értem,miért kell kritizálni ezeket a remek színészeket,és biztos,hogy van némi hangjuk,ha már egy musicalben szerepelnek.Sosem bírtam Adamet,nem mondom,hogy nincs hangja,csak nem fér a fejembe,hogy miért kellett ezt így szóvá tennie. pardon.gif
2013. január 01. 22:15 #38
rosy91
rosy91
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 192976
Emberek.. miért ilyen nagy probléma, hogy elmondta a véleményét? Először is: ő is ember, ha nem lenne véleménye csak egy üres sztár lenne. Másodszor: ,mindenkinek van véleménye, ha tetszik/nem tetszik neki egy könyv/film/színdarab. Itt csak annyi a különbség, hogy ő híres Harmadszor: azért neki lehet is adni a véleményére, mert ő is szerepelt musicalekbe meg végtére is énekes, nem?smileeee.gif
És basszus, persze, hogy jól tud énekelni! Attól még, hogy nem szereted mint énekest ne dobálózz ilyenekkel. 3,5 oktávot tud kiénekelni, ez semmi lenne?
2013. január 01. 22:16 #39
Glamster
Glamster

Komolyan el vagyok képedve, hogy új év első napján az embereknek nincs jobb dolga a világon, mintsem Adam Lambert személyes véleményén lovagolni és megkérdőjelezni a szavait, miközben nekünk is megvan mindennapos véleményünk a dolgokról, amellyel másik nem feltétlenül ért egyet. Irigylem az embereket pardon.gif Ha tetszett a film, örülj a fejednek (mellesleg Adamnek is tetszett), ha meg nem, az is rendben van, nem lehet olyan csinálni, aki mindenkinek bejön pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Milesss
2013. január 01. 22:17 #40
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (funny18 @ 2013.01.01. 21:57)
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Hugh Jackman pedig "színházi Oscar-díjat", azaz Tony-t nyert ami valljuk be nem kis teljesítmény. smileeee.gif 

Akinek Tony-ja van, az valószínűleg musicalbe való, legalábbis ép ész azt diktálja. ninja.gif
Egyébként ez nem volt megemlítve az eredeti cikkben, de most látom hogy Eddie és Adam is 82-esek, Eddie már 2010-ben magáénak mondhatott egy Tony és egy Laurence Olivier-díjat. Szóval Eddie is 'pretended singer', és ezt egy olyan ember mondja aki tele van közönségdíjakkal mint MTV Awards és People's Choice Awards? http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/rolling.gif
1 felhasználónak tetszik: Misao
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!