Adam Twitter-oldalán számolt be arról, mit gondolt a legújabb klasszikusról, bár hozzáteszi még, hogy Anne Hathaway alakítása lenyűgöző.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert nincs elragadtatva A nyomorultaktól
2013. január 01. 20:22
Még nem láttam a filmet, de szerintem teljesen rendben van, ha előre felveszik a dalokat. Még ha javítanak is a hangzáson, legalább ténylegesen a színészek énekelnek, és ez becsülendő. A Karib harmadik részében például végig playback ment, elég zavaró látni, hogy a kedvenc filmem szereplője nem volt hajlandó saját hangját adni. Emiatt lehetne szót emelni, de A nyomorultak miatt semmiképp sem.
2013. január 01. 20:24
Utálom,hogy az Adam Lambert-es cikkek ilyen hosszúak.A cikk az nagyon jó lett.
Én meg nem vagyok elragadtatva Adam hangjától...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. január 01. 20:31
Én már láttam a filmet, és nagyon jó lehet, hogy ez olyan film amiben ha véget ér egy dal akkor jön a következő de attól még jó!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 01. 20:33
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Fanna9 @ 2013.01.01. 20:24)
Az értelmi korlátaiddal nem dicsekednék, és igen, valószínűleg az Adam Lambertös cikkek azért ilyen hosszúak, mert a srácnak van mondanivalója... Egyébként nem tudom, miért érzel kényszert arra, hogy mindenhez hozzászólj valami h.lyeséget, de arra nem veszed a fáradságot, hogy elolvasd..
Láttam a "Nyomorultakat" most a mozikban, és valóban zavaró, hogy abszolút nem kapcsolódik az énekes hangja önmagához, de szerintem Adam azzal is tisztában van, hogy noname, de jó hangú színészpalántákkal a film sem ment volna sokra, így inkább a minőségből adnak le, csak legyen tele olyan sztárokkal, akiket "muszáj-megnéznünk". Ennek ellenére szerintem élvezhető volt, főleg úgy, hogy az alap sztorit is nagyon szeretem. Anne pedig csodálatos volt, mint mindig, borzalmasan tehetséges színésznő.
Ahogy Adamnek, úgy mindenkinek van véleménye, és joga van megosztani - ezt is írta Twitteren, hogy ez csak az ő álláspontja, mellesleg jogosan is szólalhat meg, ameddig 4,5 oktávot birtokol a torkában és 10 éves musical háttere van.
Egyébként végre nem én írtam róla cikket
2013. január 01. 20:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Fanna9 @ 2013.01.01. 20:24)
Ettől eltekintve, hogy milyen hosszú (nagyon megerőltető volt - az egész szerintem nincsen 1000 karakter), ezt sem olvastad el. Gratulálok...
Na, hogy a topikhoz is szóljak, általában a musicales filmeknél előre fel szokták venni, stúdióban javítgatják, majd rátátognak. Persze, ezzel nincs semmi gond, de én ezért is becsülöm többre azokat a színészeket, akik a színházban bizonyítanak. Ott aztán élőben nyomják a showt minden áldott alkalommal.
2013. január 01. 20:39
|
|
Fannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 17 Azonosító: 135383 offline
|
A cikk valoban hosszu lett xd de én nagon is szeretem Adam-et, és miért ne mondja azt amit akar. Szabad vélemény. szólásszabadság van emberek!
Victoria8
2013. január 01. 20:44
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én meg Adamtől nem vagyok elragadtatva, sőt, egyenesen a falra tudnék mászni tőle, nem is egy okból! Nem tudom mikor lett egyébként akkora szaktekintély, hogy ő ítélhessen meg olyan tehetségeket mint Hugh Jackman vagy Eddie Redmayne. Ha jól tudom még csak nem is ő nyerte meg azt a tehetségkutatót. Egyébként lehet, hogy nincs rossz hangja, de semmi kiemelkedő. A kinézetét meg inkább ne is említsük mert rá tudnék hányni! Lehet valaki meleg, engem nem zavar, de hogy valaki ennyire ízléstelen és gusztustalan legyen...
Charlotte Benning
2013. január 01. 20:53
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2013.01.01. 20:44)
Én meg Adamtől nem vagyok elragadtatva, sőt, egyenesen a falra tudnék mászni tőle, nem is egy okból! Nem tudom mikor lett egyébként akkora szaktekintély, hogy ő ítélhessen meg olyan tehetségeket mint Hugh Jackman vagy Eddie Redmayne. Ha jól tudom még csak nem is ő nyerte meg azt a tehetségkutatót. Egyébként lehet, hogy nincs rossz hangja, de semmi kiemelkedő. A kinézetét meg inkább ne is említsük mert rá tudnék hányni! Lehet valaki meleg, engem nem zavar, de hogy valaki ennyire ízléstelen és gusztustalan legyen...
Hát én meg a Te véleményedtől nem vagyok elragadtatva, mert annyi baromságot hordtál össze - főleg olyan szemmel nézve, aki ismeri őt -, hogy az már fáj. Adam 10 éves kora óta musicalekben játszott, 22 évesen európai turnéra indult a Hair-rel, de fel tűnt a 10 Parancsolatban is, ahol szólózott. 4,5 oktávot énekel ki, és oké, lehet a hangja neked nem jön be, de azt mondani, hogy semmi különleges nincs benne...
Adam pedig nem a színészi tehetségüket szólta le, hanem a kifogásolható hangjukat, és igen, van alapja, emellett megteheti, mivel nem színész, hanem énekes és musical sztár (volt).
Nem értem, hogy lehet úgy valakiről véleményt alkotni, és ilyenekkel vagdalózni, mikor még csak arra sem vetted a fáradságot, hogy utána nézz, mit írsz le.
Egyébként aki figyeli Adam tweetjeit, szinte az összes nagyobb filmről ír egy kisebb kritikát, hiszen a rajongóit érdekli a véleménye mindenről, és ő vezeti a twitterjét, nem a menedzsmentje, így előfordul, hogy személyesebb dolgokat ír ki, sőt, mindig személyes dolgokat ír ki. De ugyanúgy mi is véleményezünk sztárokat, filmeket és könyveket, ugyebár... Ő is egy ember, akinek van álláspontja. Bár én jobban örülnék, ha vigyázna a szájára, hiszen súlya van a szavainak, de legalább nem adta őt el kilójára a média és nem érez kényszert arra, hogy mindenkinek benyaljon, hanem határozott és saját véleménnyel áll a dolgokhoz...
2013. január 01. 21:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát ha Adam-nek meglehet a véleménye valamiről akkor szerintem nekem is, egyébként nyert már meleg srác tehetségkutatót, engem az nem izgat, hogy meleg, felőlem lehet, és a stílusát tartom visszataszítónak. Van olyan meleg sztár akit kedvelek, szóval engem aztán tökre nem érdekel, hogy egy adott győztes melyik nemhez vonzódik. Egyébként ha jól tudom abban az évben Kris nyert ha már kérded, ha nem akkor bocs, én így emlékszem. És nem kell, hogy el legyél ragadtatva a véleményemtől, nem azért van, hogy bárkit is elragadtasson
És az, hogy milyen zenei múlttal rendelkezik nem függ attól szerintem, hogy nekem tetszik-e amit ő tud nyújtani. Akkor se tartom akkora számnak, hogy adnék a véleményére. Nekem tetszett a film és még sok embernek rajtam kívül. Egyébként én sem a színészi tehetségükről beszéltem, Hugh Jackman és Eddie igenis tudnak énekelni. Na meg Samantha is, ugyan ne vicceljen már, hogy ilyeneket szól le!
Charlotte Benning
2013. január 01. 21:07
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (Barbus87 @ 2013.01.01. 21:03)
Hát ha Adam-nek meglehet a véleménye valamiről akkor szerintem nekem is, egyébként nyert már meleg srác tehetségkutatót, engem az nem izgat, hogy meleg, felőlem lehet, és a stílusát tartom visszataszítónak. Van olyan meleg sztár akit kedvelek, szóval engem aztán tökre nem érdekel, hogy egy adott győztes melyik nemhez vonzódik. Egyébként ha jól tudom abban az évben Kris nyert ha már kérded, ha nem akkor bocs, én így emlékszem. És nem kell, hogy el legyél ragadtatva a véleményemtől, nem azért van, hogy bárkit is elragadtasson
És az, hogy milyen zenei múlttal rendelkezik nem függ attól szerintem, hogy nekem tetszik-e amit ő tud nyújtani. Akkor se tartom akkora számnak, hogy adnék a véleményére. Nekem tetszett a film és még sok embernek rajtam kívül. Egyébként én sem a színészi tehetségükről beszéltem, Hugh Jackman és Eddie igenis tudnak énekelni. Na meg Samantha is, ugyan ne vicceljen már, hogy ilyeneket szól le!
Az oké, hogy van véleményed róla, de legyen már alapja. Egyébként az befolyásolja a tehetségét, hogy hogy néz ki? Komolyan ezen lovagolsz, hogy neked nem jön be? Who the f.ck cares? Mindeninek más az ízlése, lehet, nekem személyes külsőleg az nem jön be, aki a te ideállod... De komolyan, ezzel vagdalózni, és ezt felhozni: nevetséges, és azt hiszem, Téged minősít.
Amúgy google mindenkinek a barátja...
Na, meg az, hogy kinek, mi számít nagy sztárnak, ismét szubjektív, de mindegy
Adam pedig egyik említett sztárnak sem szólt be Twitteren, elég sokan énekeltek benne, így, hogy pontosan kire értette, nem tudjuk. Őket, mellesleg ki is emelte, olvass vissza...
Veled nem fordult olyan elő, hogy valami nem tetszett, ami a többieknek igen? Neki miért nem lehet véleménye? Miért várják el tőle, hogy mindenkinek, mindig, mindenhol kedveset mondjon, és egy vélemény nélküli s...fej legyen?
Adam Lambert @adamlambert
OPINIONS!!! We all got em! Keep Calm and Discuss!
Beyla
2013. január 01. 21:15
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 21:07)
Az oké, hogy van véleményed róla, de legyen már alapja. Egyébként az befolyásolja a tehetségét, hogy hogy néz ki? Komolyan ezen lovagolsz, hogy neked nem jön be? Who the f.ck cares? Mindeninek más az ízlése, lehet, nekem személyes külsőleg az nem jön be, aki a te ideállod... De komolyan, ezzel vagdalózni, és ezt felhozni: nevetséges, és azt hiszem, Téged minősít.
+ Konkrétan Adamnél az volt az indok, azért nem nyert, mert meleg. Viszont azt se felejtsük el, hogy ő kezdte Rolling Stone címlappal az Idol után a karrierjét, nem pedig az a bizonyos nyertes, továbbá Adam indult világ körüli turnéra és ő futott be nemzetközi karrierrel.
A hozzászólásod értelmetlen volt, így innentől felőlem jöhetsz mindennel, nem nagyon fog érdekelni
Adam pedig egyik említett sztárnak sem szólt be Twitteren, elég sokan énekeltek benne, így, hogy pontosan kire értette, nem tudjuk. Őket, mellesleg ki is emelte, olvass vissza...
Veled nem fordult olyan elő, hogy valami nem tetszett, ami a többieknek igen? Neki miért nem lehet véleménye? Miért várják el tőle, hogy mindenkinek, mindig, mindenhol kedveset mondjon, és egy vélemény nélküli s...fej legyen?
Érdekes dolgokkal szokott előhozakodni, hidd el, én már csak tudom!XD Nem egyszer volt afférom a kedves taggal, és hidd el, vissza fog írni valami még provokálóbbat, hogy kitöltse konkrétan január elsején a szabadidejét. Te feleslegesen felb*szod az agyadat rajta, úgyhogy valóban ne is reagálj rá. Akik leálltak vele vitatkozni, csak a hajukat tépték, hogy úristen.
Viszont hozzászólva az érveidhez, én egyetértek veled. Úgy gondolom, hogy egy szakmai tapasztalattal rendelkező ember mondhat véleményt, és őszinte leszek hozzátok, ez a Nyomorultak 56346574524-dik feldolgozása, ráadásul musicales feldolgozásban... számomra kissé nyögve nyelős. Tényleg válságban szenved Hollywood, ha ilyen remekművekhez hozzá mernek nyúlni, és összerondítják ilyen éneklős biszb*sszal, hogy még több bőrt lehúzhassanak róla. Tény, a színészek jók, lehet, hogy a kivitelezés is megüti a mércét, de ehhez nem kellett volna hozzányúlni.
Glamster
2013. január 01. 21:16
|
|
|
Idézet (Glamster @ 2013.01.01. 21:07)
+ Konkrétan Adamnél az volt az indok, azért nem nyert, mert meleg. Viszont azt se felejtsük el, hogy ő kezdte Rolling Stone címlappal az Idol után a karrierjét, nem pedig az a bizonyos nyertes, továbbá Adam indult világ körüli turnéra és ő futott be nemzetközi karrierrel.
A hozzászólásod értelmetlen volt, így innentől felőlem jöhetsz mindennel, nem nagyon fog érdekelni
Te lovagolsz azon, hogy Nekem nem jön be, persze, hogy nem jön be, de elég sok általam tisztelt énekes kinézete nem jön be, azt csak mellékesen megjegyeztem, hogy visszataszít az ilyen stílus. Egyébként ha elolvastad azt írtam, hogy nincs rossz hangja, de semmi különleges. Számomra. Mivel ez az én véleményem, amit akár le is írhatok. Ha nem tetszik ne olvasd el, ennyi! Engem sem érdekel innentől. Igen, látom, hogy nagy kedvenced, de ha ennyire idegesít ha valakinek meg nem jön be akkor ne járj fórumra, vagy csak a pozitív kritikákat válogasd ki. Te Adamet tartod nagyra én meg azokat tartom nagyobb tehetségnek akik a Nyomorultakban játszanak. Részemről túl is van tárgyalva a dolog, az hogy nekem esel itt Adam "védőbeszédével" még nem változtatja meg a véleményemet róla.
2013. január 01. 21:17
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Hogy jön ahhoz Adam Lambert hogy ilyen nagy és tehetséges sztárokat lehurrogjon?! Én inkább a földbe ásnám magam ezek után...Nem arról van szó, hogy nem lehet véleménye másokról, de olyan embereket akik mérföldekkel tehetségesebbek és híresebbek, mint ő, azért nem ártana tisztelni. Egyik ember sem énekes ( kivétel Samantha Barks ), ők kitűnő színészek könyörgöm, átlagos hanggal.
2013. január 01. 21:18
|
|
|
Idézet (Beyla @ 2013.01.01. 21:15)
Érdekes dolgokkal szokott előhozakodni, hidd el, én már csak tudom!XD Nem egyszer volt afférom a kedves taggal, és hidd el, vissza fog írni valami még provokálóbbat, hogy kitöltse konkrétan január elsején a szabadidejét. Te feleslegesen felb*szod az agyadat rajta, úgyhogy valóban ne is reagálj rá. Akik leálltak vele vitatkozni, csak a hajukat tépték, hogy úristen.
Jesszus, már megint kezded? Mintha nem lettél volna megkérve moderátor által, hogy fejezd be, mi?
2013. január 01. 21:21
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (Beyla @ 2013.01.01. 21:15)
Viszont hozzászólva az érveidhez, én egyetértek veled. Úgy gondolom, hogy egy szakmai tapasztalattal rendelkező ember mondhat véleményt, és őszinte leszek hozzátok, ez a Nyomorultak 56346574524-dik feldolgozása, ráadásul musicales feldolgozásban... számomra kissé nyögve nyelős. Tényleg válságban szenved Hollywood, ha ilyen remekművekhez hozzá mernek nyúlni, és összerondítják ilyen éneklős biszb*sszal, hogy még több bőrt lehúzhassanak róla. Tény, a színészek jók, lehet, hogy a kivitelezés is megüti a mércét, de ehhez nem kellett volna hozzányúlni.
Én még ébredezem, délután 3kor keltem, kb 3 órát aludtam, szóval lehet ezért veszem magamra, de alapjáraton irritál a hülyeség, de mindegy is, hiszen elolvasgattam a véleményeit, és mint láttam, nemcsak Adamről van meg az alaptalan hozzáállása. Nem irigylem az olyan embereket, akiknek arra van ideje, hogy negatív véleményüket kitöltsék másokon, arra viszont nincs, hogy szeressék azokat, akiket valóban elismernek. Én soha nem megyek 1D-s és egyéb cikkek alá verni a nyálam, hogy így meg úgy sz.r, sőt, hosszas leszóló kritikákat sem fogalmazok meg arról, akik nekem nem jönnek be, mivel valószínűleg az az ok, hogy engem nem érdekelnek, és leköt más. Na de mindegy, starity tele van unatkozó, elégedetlen emberekkel, már megszokhattam volna
Számomra Adam így még emberibb, és imádom, amikor különböző témákat tárgyal ki, és kifejti hosszasan a véleményét, mivel a celebek között ez egyre ritkább..
Én lezárom azzal, hogy Adamnek igenis igaza van, hiszen ha már elővesznek ezt a sztorit MEGINT, akkor legalább azzal tiszteljék meg, hogy KIVÁLÓ hangú embereket válogatnak be, és nemcsak egy újabb kasszasikert akarnak gyártani. Na mindegy
Szóval, Adam, mondjad csak, úgy sincs kinek benyalnod, és nem is kell
Beyla
2013. január 01. 21:33
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Nem tudom ki kérte őt hogy kielemzze a filmet,ne legyen meglepve ha sokan nem értenek vele egyett. Természetesen lehet véleménye,nem erről van szó sőt még némi igazság is van abban amit mond,viszont olyanok munkáját kritizálja akik messze többet tettek le az asztalra mint Ő valah is fog. Legelső megnyílvánulása nem kicsit pökhendi és sznobnak hangzik legalábbis nekem. Mellesleg nem úgy kellett volna kinyílvánitani 'véleményét' tudván,hogy több millió ember értesülni fog róla (akiknek többsége - 'hál isten elismeri a filmben lévő színészeket - jobban mint a megcsinált Lambert gyereket)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.